Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké!
Felszerelés után jöhet is a beszámoló egyrészt a szerelésről, másrészt a menetpróbáról Szeretném én is lecserélni, egyrészt mert annyira nem jön be a gyári, másrészt nem egyforma a kettő nekem.
Na rendeltünk bratyesszal ilyentet.
Szevasz. Humoros srác vagy te.
Eztett benzinben vagy olajban teccik èrteni?
Reggelt Pocses
Az enyémnél csuklótól függően simán benne van +/- 1.5 lityi fogyasztás.
Tiszta minden. :-)
A légszűrő meg új. Szóval valami más az ok. De nem tudom hogy micsoda. És nagyon bosszant hogy majdnem 2 literrel többet eszik.
Nem dugaszoltad be a légszűrő csonkját egy rongyal télire? :)
Én mentem úgy egy hondával hogy elfelejtettem a rongyot és nagyon hamar üres lett a karbi :)
Esetleg fészket rakott bent egy egér vagy nagyon koszos a légszűrő.
Sziasztok. Egy kérdés. Mitől eszik sokkal többet a gépem?
Nem lett bántva rajta semmi. Tavaly 4,5 maximum 5literrel eljártam. Télen pihent a gép,most meg lazán beveri a 7-et.

Az kú....a sok.

Ducati Monster 900 Spezial Dark 2001 az alany. Injektoros.

Köszi a választ. :-)
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Hétvégén meg is nézem mi van a géppel.
http://motorbonto.hu/ducati.html

Itt kapni fogysz nagyon valószínű.
Sziasztok! Egy barátomnak van egy 600-as Monstere, aminek eltört a benzinszint mérő szondája. Az új nagyon drága. Van valakinek ötlete, hogy lehetne olcsóbban megúszni? Esetleg donor motor, vagy más típusé, megbízható bontó? Köszönöm a választ! Valahogy így néz ki. http://www.ebay.ie/itm/152148380683
Az 1ik legszebb csutkás Duki szerintem.
ELADÓ, DUCATI 748 DESMOQUATTRO ! Szép állapotú ritkaság. Valós km futás. Magyarországi első forgalombahelyezés. Extrák: Termignoni sport kipufogódobok, Marchesini felnik, full carbon kiegészítők, Öhlins lengéscsillapítók. Ha nem az átlagra vágysz, ajánlom neked, az értéke a kora előrehaladtával növekszik. Saját magam használom 2009-től.
06-70-381-9650
Töltés probléma nálam is volt. Először az lett gyanús, hogy alapjáraton a fordulatszám ütemében hunyorgott a LED-es hátsó lámpa. Ezután kimértem a generátor tekercseket, ellenállásra jó volt, test felé is. Üresjárási feszültsége kb. 3 x 20V alapjáraton. A gyári fesszab. egyenirányító diódái közül viszont az egyik zárlatos lett. Én is Shindengen mosfet szabályzót építettem a régi helyére, illetve elkészítettem a mellékelt kis töltés ellenőrző lámpát. Neten találtam a kapcsolást és remekül bevált, ajánlom mindenkinek. Ugyanúgy jelez mint autóban. Ha van töltés nem csinál semmit, ha nincs vagy kevés a töltésed (12,7V alá esik az akku feszültség) akkor világít a piros LED. A fordulatszámmérő tápfesz ágára kötöttem, így drótozni sem kellett sokat.
Pirelli Angel GT-t nézd meg.
Generátor oldali deknit vedd le, ha nincs szenesedve a tekercs akkor tetess fel egy eredeti shindengen mosfet fesszabályzót és levan a gond.
Szerintem meg nem nagyon is szerencsés.
"... természetesen mind Ducati! "
Szerencsétlen ember!
Én ilyet használok (képen) tapad mint a légypapír, de jó simán a road attack 2 is. töltéssel még nem volt gondom, csak a vezérműházból szivárog az olaj lesz egy szimering cserém de 2 hetet várnom kell szerelőm most a saját 5 gépét rendezi... természetesen mind Ducati!
Mondom, ha nem laksz messze elugrok és megnézem-mérem Neked, de inkább ekkorát nem ugrok maradok itthon a csipámon!
Nincs mese, meg kell mérni, hogy mi a gond a töltéssel! Nem ismerem a motorodat, én Hondás vagyok, de kezdésnek nézd meg a generátor-feszültség-szabályzó rendszer csatlakozóit egy kis kontakt-sprével befújni és úgy dugni össze és van-e változás?! Ha nincs akkor kell egy tartalék fesszabályzó, hogy azzal mit mutat?! Majd a generátor kijövő vezetékeit kell megmérni mennyit adnak le, megvan-e mind a 3 fázis? stb-stb !
Hali. Lenne két kérdésem.

1. Ki milyen hátsógumit használ Monsteren és mit ajánl? Utcára használom csak nem pályázok a géppel. Azt hittem ki bírja a szezont de tévedtem.
2. Valakinek volt már töltés problémája? Ha rajta van a lámpa kb 200km után már csak nyöszörögve indítja a gépet pedig új aksi van benne. Ha nincs rajta lámpa akkor nincs gond de mérve is keveset tölt.
Ötlet?

És ne az hogy járjak lámpa nélkül. :D
Igen M600, az utolsó karbis szériából.
Egs. Monster 600?