Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát idén? ma jó idő volt,ha lenne még ilyen idő akkor lehetne csapatni
kéne még csinálni onboardot még idén
ezer éve nem volt itt senki:)))))
sehol semmi..
halihó mindenki
ébresztő!
voltam.Szerintem király volt
Fantasztikus motorok
A múlt megőrzése a jövőnk záloga
Csodálatos motorkerékpár kiállításra várják az érdeklődőket három héten át a Dunaújvárosi Munkásművelődési központ Kassák Galériájába.
Dunaújvárosban 2010. október 6.-ától 2010. október 27. napjáig a Magyar Motorkerékpárok Technikatörténeti kiállítása címet viselő nagyszabású bemutatóra kerül sor. A kiállításon több mint 30 motorkerékpárt érezhetnek testközelből az érdeklődők, a Méray-tól a Bold’Or 6 napos versenyre készített 250-es Csepelig, a „szivar” tankos Csepeltől kezdve, a P-20-as rendőr motorig. Köztük lesz négy egyedi, korabeli versenymotor is. A Pannónia gyár majdnem teljes gyártmánylistája lesz fellelhető, gyönyörű, igazi műgonddal restaurált motorok, az elmúlt évezred magyar legendái, melyeket déd-, nagy- és talán üknagyapáink vezettek.
A legidősebb kiállított darab több mint nyolcvanéves, s több olyan különleges motort is bemutatnak a rendezők, amelyek eddig még soha, sehol nem voltak láthatóak. A pompás vasak zömét helybéli, vagy környékbeli gyűjtők, megszállott veteránosok adták kölcsön a tárlatra. A kiállított darabok szépsége bepillantást enged abba az elszántságba, kitartásba, amely szükséges a veterán motorgyűjtők és restaurátorok mindennapjaihoz. A kiállításon bemutatásra kerül több eredeti állapotában fellelt darab, amelyből a látogatók megfigyelhetik majd, milyen állapotból alakítják ki áldozatos, elszánt munkával a veteránosok a csillogó, eredeti állapotának hű masinákat.
A kiállítást iskolai, óvodai csoportok előzetes bejelentkezés alapján (06-30-92-74-796) ingyenesen látogathatják. A kiállítás szervezők nem titkolt célja a múlt tiszteletének, szeretetének megismertetése a jövő nemzedékével.
Nyitva-tartás: 9 órától 17 óráig,
helyszín: Dunaújváros, Munkás Művelődési Központ
Kassák Galéria (Bejárat az iskola felől)
Dunaújváros ,Apáczai Csere János utca 11.
Link
Sziasztok!
Ritkán járok erre,de ha nem gond,akkkor beírok egy kiállítással kapcsolatos hírt.
najah... én már csak tudom
szeva én ozorai vagyok de újvárosba dolgozom igy szoktam arra felé is tötyörögni.
ma voltunk a Mecsekben kanyarogni nagyon fain volt.Jó volt az idő is forgalom is gyér volt.Szóval isten király volt
hali!Hát igen itt tart ez az ország.A trafik sem szólnak itt másról mint pénzbeszedésről
ma jöttünk haza Lengyelből, Tátrán, Poprádon keresztül + Mátra Ózd - Sirok - Gyöngyös útvonalon...
Siralmas volt látni, hogy a kimondottan elhanyagolt Tátrában sokkal jobbak voltak a dzsuva mellékutak is, mint a mátrai 24 -es
ja, és trafi is csak Mátrafüreden volt, szlovákban sehol
ma megyünk a Mecsek be gurulni.Remélem jó lesz
Hali!
Van valaki?
mikor volt "titkos" info az msn-en?
a lamella szett 25 000 forint, és ha már szét van szedve, a rugókon nem szabad spórolni, az egyébként is csak 4000 körül van.

Ja: és olajat sem árt cserélned, valami normálisra, ami bírja a gyűrődést. Észterszintetikus Fuchs ProRace olajat tudok 3 400 -ért.
most anynira nicsn benne semmi titkos. az érdekelne ha gyorsuláson megég a kuplungom. akkor elég szted lamellát cserélni? gsx-r k6 750 hez kéne nekem sztem mind a 9 darab. kábé mennyibe fájna mester?
innen sajnos nem, de mailben jöhet, cím az adatlapon
fel tudnál jönni msnre ha megkérlek? lenne egy két kérdésem
Szia,
lamellákat és rugókat igen, jellemzően 125 cc feletti motorkhoz.
kutya. Bocsi hogy bepofátlankodok ide. kuplung alkatrészeket is tudsz?
Van.
csácsá.van valaki?