Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsésen megúsztam csak zúzódásokkal.
Szia! Mi pont akkor jöttünk a párommal mikor már helyszíneltek! Remélem nem lett komoly bajod!
Sziasztok.
Hétfőn este volt egy balesetem Érden a Zámori és Vadlúd utca kereszteződésében. A nagy keveredésben valahogy eltűnt a kesztyűm a helyszínről. Ha esetleg valaki látta vagy hallott róla hogy találtak ott motoros kesztyűt akkor írjon.
Fekete Modeka kesztyű.

Köszönöm.
www.auto-motordoki.hu mellé nyúltam, sorry!
Sziasztok! Autó-motorszervízünk mostanában nyílt a közelben! Ha valakit érint! Várunk szeretettel!!
www.auto.motordoki.hu
www.gas-gas.hu
drz400.lapunk.hu
Sziasztok! Érden hol ÉRDemes gumit szereltetni? Köszi (már ha nézi vki a fórumot )
Nocsak, van ilyen topik is?
Sziasztok!
Csak az ÉME, de Ők idősödő hosszú hajú csopperesek
Hring nyilt nap
Sziasztok fődiek és Sanyi i
Pünkösdös hétvége kinek hogy alakul, ha nem esik?
Sziasztok! Én biatorbágyi vagyok és olyan kérdésem lenne,hogy van-e érden valami motoros klub vagy társaság akikhez lehetne időnként csatlakozni egy közös gurulásra?
Sziasztok! Én biatorbágyi vagyok és olyan kérdésem lenne,hogy van-e érden valami motoros klub vagy társaság akikhez lehetne időnként csatlakozni egy közös gurulásra?
Péntek délután 15.00 , difernél a mol kúton találkozunk!
2016.02.24-én kigyulladt Sárkány Gábor műhelye. Már kijött a kórházból, de az események nagyon megviselték.
Barátai szerveznek neki egy adománygyűjtést, mert az elmúlt 30 év alatt sokunknak segített Gábor a szakmai tudásával és önzetlenségével....Most rajtunk a sor, hogy ezt viszonozzuk ....
Aki tud az segítsen neki , hogy meg tudja téríteni azoknak a motoros társainknak a kárát akiknek a motorjuk odaveszett a tűzben.
Gábor számlaszáma:
OTP - 11773195-00322094-00000000
Közlemény: ne add fel....!!
Sajnos a túrakiírás is eltűnt a motorozz-ról mert amikor még kiírta nem engedte a 2016-os kiírást és azóta nem frissítette Onam, de majd meglátjuk.
Nem feltétlen szükséges aza motor voltál te már motorral nem is egyszer hidegben melegben.Egyenlőre időjárásfüggő a pakkom de sátor vastag szivacs két hálózsák alap felszereltség.Pár dolgod el tudom vinni ha csak ez a bibi.Ha már van lankadt kocsi azé csakazzal jönnék a helljedben,szuperbuliaz persze csak akkor ha nincs benne fűtés,ha van dögunalom :-)
Nem biztos, hogy baglyozok mert egyedül kéne mennem ahhoz meg nincs kedvem no meg ki vinné le a holmimat? Vettünk egy lakókocsit így azt esetleg levonszolnám, de akkor ugye motor nem lenne........a fene tudja mi lesz...
Hááát igen tényleg piszkosul egyben van,báár nem feltétlen szükséges eladnom...de vannak terveink és ....mi a hellzet bagoly ügyben jó lenne ha valaki lekisérne csakhogy ne unatkozzam mert egyedül megyek az oldalkocsissal (család most marad)
Egy kollégám most alkudozik egy R1150RT-re, de még nem vette meg, Neki egy DL650-e van, azt meg eladná. Mindenképp bömöst akar, valami jó állapotút a Tiéd pedig az.
Remegő úljakkal ugyan de leirom.Az enyémet lehet hogy eladom.....bár igyekszem olyan árat mondani hogy ne vegyék meg.A motorozzon kérdezted Sanyi most láttam.
Ez nem annyira vicces. ....volt igen régen két kollégám még a telefon előtti időkben amikor a hirdetésekben nem adtak meg telszámot hisz az keveseknek volt hanem csak címet, no ők megjárták érdet...
Még jó! Szinte minden hirdetést ott adnak fel mert a végén ez áll, Érd:
Vannak Érden motorosok?
Ilyen is van már?