Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni!! Gas gas ec 125-ről lenne szó ,szétszedtem himbáját lengőkarját átzsíroztam,összaeraktam, és maradt 2 db alátét(képen látszik 24 külső átmérő 15 belső 2,5ös vastagság) de sajnos a rend közepette nem tudom hogy az vajon odakeveredett e vagy valamit valahol kihagyhattam(robbantott szerint se találom,de szeretném véleményeteket kikérni)??! és gyanakodok egy helyre ahol elférne?? képen szintén bekarikáztam, illetve a bekarikázott helyen a kengyel felfogatása,lent csavarral történik,amit még eltudok képzelni,hogy besüllyesztve van ott a rögzitő csavar és vajon az alá mehet hogy jobban hozáférhető legyen?kérem aki tudja írja meg vagy valami ötletet is szivesen fogadok ,köszönöm!
Egy hónapon belül.
amugy kurva regen motoroztunk....mikor jotok ???
Nekem is van mindig kopott amivel masok eveket mennek....elsomhatso...ha valaki keri aproert adom,mert tudom milyen mikor kaparod a penzed ..
Akkor fogalmazzunk ugy. A nyilvanos forum nem.a megfelelo hely szamomra hogy a draga penzen megszerzett ismeretet ide beirogassam. Eleg ide a hulyeseg ....akik hozzam.kozel allnak barmiben segitek amiben tudok!!! De az nem.itt van!!! En a gasgas forumrol hasznalhato informaciot meg nem vettem.ki a 10 en ev alatt. Ettol fugetlenul olvasgatok es irogatok ha kedvem szottyan.
Értem amit mondani akarsz,de akkor sem értem
Segíteni kell akin csak lehet!
Itt értsd jól!
Egy hajléktalannak én sem veszek lakást,egy cigányt nem kezdek el felruházni,stb.
Nyilván ha átbasz valaki az nem kap második esélyt,de alapból egy idegennek is segítek
Pár köcsög miatt meg nem leszek én is köcsög!
A jogász dolog meg sántít,te is tudod!
De mindegy csak érdeklődtem
Ja,romániában egyszer voltam,mikor a székely barátom átvitt az Úz völgyén a dörmenesti gáthoz,az már románia
Elmondok egy esetet a sokból.
A saját faszságom miatt szétment a fasza MS3 gumim,de volt még egy nap erdélyben,Levinek már nem volt gumija,telefon,erre odahoztak vagy hármat ,az egyiket feltettem s go!
Egy húsz év körüli,legény hozta(Csabika),sosem látott,nem fogadott el semmit.Nem volt túl jó de volt!
Sok olyan példa van amikor önzetlen segítséget kaptam,anyagit,erkölcsit és sok olyan amikor én adtam!
Hát ezt én nem értem. Te így is úgy is megveszed (elsőkközt), akkor neked ez miért gond?
Te talán endurózásból élsz? Ha nem akkor a jogász példád nagyon rossz. Itt sem kéri senki DemZsoltot hogy mondja a fogásokat.

Felénk épp ellenkezőleg gondolkodnak/gondolkodunk. Ha tudok segítek és nem várok érte semmit.

Azt megértem ha valaki bunkó volt veled a múltban annak nem feltétlen rohansz az első kérésre.
Szali...Ne légy ilyen negatív...Segiteni kell ez alap......A fiamnak azt tanitom...ha adsz valakinek...ne a felesleggből adj....adj annyit amit màr megérzel....hogy nincs....
Legjobb pelda az injektoros. Mindenki varja. De senki sem mer kockaztatni es megvenni. Varja hogy xy megvegye draga penzen es szamoljon be mit tapasztalt. Majd ezutan a fotelbol eldontheti vasarol vagy sem. Kozkaztatni nem.mer. de mas borerol szivesen veszi a draga tapasztalatot ingyen. Ha nem.osztod meg gyoker vagy kocsog? Vagy.... O viszont jo srac es korekt de beszari fos penzet feltenni rulettra. Hogy is van ez?
Rugaszkodj el a beallitasoktol.... Hosszu evek.tapasztalatairol beszelek inkabb. Mit hogy mivel merre erdemesebb..... Hogy viszonylag lent maradjanak a kiadasok. Romaniai endurozasra gondolj. Kimesz. Radobod a lovet. Idot . eszkozt. S ha szerencses vagy es felkeszult akkor elmenyekkel tersz haza relative kis penzbol. Ha ostoba vagy tudatlan es muszaki analfabeta... Elveszed masok idejet penzet. Es a sajat kiadasaidat sokszorosara emeled. Vannak emberek akik koszonet vagY viszonzas nelkul szeretik ellopni otleteid tapasztalataid hatekonysagod..... Hajthatatlan vagy uldozi oket hogy egy kis ingyen infohoz jussanak. Ezek az emberek halatlanok es nem.hajlandoak a sokeves tapasztalatert cserebe semmit sem.adni
Csak elvenni szeretnenek azt is sokat s agressziven kikovetelve. Ha nekik esetleg van ...( de nincs ) tapasztalatuk azt hetpecsetes titok kent orzik.... Jo pelda ... Te eveken at probalgatsz pl egy csomo fele gumit... Hogy nagyabol kepben legyel mikor hova milyen idojarasi viszonyok kozt mit erdemes feltenni .... Erre radobtal.mondjuk 1-2000 eurot 5-10 ev alatt. Erre jon egy ket ember. Es felhiv... He haver figyelj. Megyek ide oda . milyen gumit rakjak fel???? Ha azt mondod xy. Az nem.lesz jo. Ha megis felteszi es nem.ugy jon ossze. Te vagy a hulye. Sajat tapasztalata nincs sem nyomasrol sem semmirol. Azt gondolja egy telefon egy fel ismeretlennek es maris jon a megoldas... Masik pelda. Menj el egy jogaszhoz. Vagy tervezohoz. Beszelgess vele kerd tudasat. Es a vegen megkapod a szamlat ...
en is szivesen nyilatkozom a husqyrol :-D csak kerdezne mar valaki :-D
Én elmondok mindent a sherco ról...Csak kérdezzetek....
Zari.....megmondta a tutit....sxf a leggjobb .Minden màs csak utàna..Nem volt fukar az infóval.
DE MIT PROFITÁL???
Ha elmondod,hogy a te drága pénzen vett technikádon mit hová kell tekerni s ő nem szopik annyit mint te..........................az neked miért nem jó??
Vagy ha nem mondod el az miért jó?
A seggfej pedig seggfej marad akár kap infót,akár nem!!
Azert mert rengeteg seggfej kizarolag a te draga penzen.megszerzett tapasztalataidon szeretne profitalni! Termeszetesen haveroknak barmit szivesen.
Minden amire gondolsz vagy miben hiszel igazad lesz :))
Ezt nem értem
Ha én holnap veszek egy lézerirányzékos,karboncérnás,légpárnás varrógépet és nem osztom meg a tapasztalataimat,akkor a konkurenciát nem juttatom infóhoz és eredményesebb lehet a varrodám
De ha veszek egy új motort s nem mondom el,hogy milyen tapasztalataim vannak vele az miért jó nekem??
Persze az egyénben jelen lévő esetleges rosszindulaton kívül?
Nem kicsit......
Hibàtlan...30 óra van benne...
Irigy kutya vagy

Jellemző másutt is, kevesen akarják a pénzért/időért szerzett tapasztalatot/tudást ingyen, pusztán jó szándékból osztogatni, vannak még kivételek.
Aztán az egy jó kérdés, mi vezetett ide...régebben sokkal több értelmes használható tapasztalati leírás volt mint mostanában, minden területen, nem csak motorozásra igaz.
S a régi open cartridges WP jobb lenne, mint a most használtak?
Ha jóval kevesebbet enne a TPI injektoros 2T, mint a 2T karbisak, az marha jó lenne, de szerintem sokkal kevesebb nem fog, nem lehet egy injektoros 4T fogyasztásra gondolni.
Részemről erre az adatra is kíváncsi leszek.
Sanyi a nyiregyi ktm.mukodik még?
Így van... Biztos jó lesz....Nem kell karburàlni...levegőt àllitani,több benzint vinni...