Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsírferiék csinálják a cirkuszt, mint mindenhol. Ha szól nekik az ember akkor meg te vagy az ellenség, mert annyi eszük nincs hogy ők se fognak tudni motorozni. De erdőben motorozás szabályairól videókat csinálni, az geci fontos. Meg felrakni, hogyan kell szétbaszni szögessel az erdőt huszan, de lehetőleg úgy, hogy ketté legyen fűrészelve az egész hegy..
Beta felmenne......
CSiha...motor zuzda rendesen
ezt a zsír videót még nem is láttam

http://youtu.be/947rGfFBAj8
tudja valaki hogy az 2012-13as exc450 motornak a világításához milyen áram megy?
egyenáram vagy váltó?
Aki probalta a szoges gumit,jegen es levert talajon az tudja,hogy vadabbul lehet menni mindt nyaron..ugy allnak a szegek a jegen,hogy beszaras...en azert nem motorozok telen mert itt nagy a ho altalaba,es az erdobe az elso kerek nyomna a havat...ha csak egy tenyernyi lenne az nem nagy,de mikor 60 cm kezdodik akkor az mar nem elvezetes..pedig telen milyent lehet csavarni a gazon ha frissen havazik pfffff
szöges gumi ide vagy oda, azért ezek nem normálisak, hogy ilyen tempót mennek ezen a talajon.
Bár lehet az gondolják a hóban végül is puhára esnek.
jovo het vegere kaphatod elo..itt akkora ho volt,hogy azt mondtam 1 honap..es 1 het alatt el is ment..es itt 5X akkora volt..csak meleg kell es pikk pakk elrohad
Egy hónap szünet....
1 pozicioba a gazra erzekenyebb 2 pozicioban butább vagyis ha húzod a gázt kettős pozícióban akkor nem annyira agresszív de mintha jobban menne erőből. Én azt vettem észre hogy a kettős módban jobban lehet mászni a hegyen mint az egyes pozícióban.a nagy gazas feljárókba ahol kettős hármas fokozatban mész felfele ott nem igazán jó a butitott mód vagyis a kettős mert nem veszi olyan jól vissza a fordulatot de viszont nagyon böszme erővel túl úgyis.Ha dinamikus motorozást akarsz akkor a buta módot ki kell kapcsolni és kell hagyni a gyári állapotot De hogyha maszni kell a hegyen akkor sokkal jobb a kettős pozíció.
Valakinek biztos info? Ktm 300 2 t. Van ez a gyujtas terkep kapcsolo. 1 és 2 fokozat. Kérdés az lenne.az egyes vagy a kettes àllàsban gyengébb / szelidebb a motor? ( Elvileg)
29.én lesz
megy valaki holnap trial VB re pestre?
Apa apa kezdődik
Amíg motoron voltam nekem sem volt gáz,de amint emelni kellett(patakban vagy oldalazóban),mehettem haza
Az komoly.
Az a concept 2 jól hangzik,bár egy kicsit horror.
A gyógytorna és a denevérpad mellé én is berakok majd vmi pluszt.
Egy a lényeg,a mély hátizmokat kell rohadtul erősíteni(mert sajnos azokat nem használjuk) és a komolyabb emeléseket el kell felejteni.
A kajakban főleg a csípőd dolgozik még pluszban.
Nekem is így kezdődött , Katonaság után kikerültem egy hajóra dolgozni 20 évesen. Egy nagy fagyasztóládának egyik végét vittem egyedül, az egyik lépésnél egy reccsenést éreztem ezután vagy fél évig a zoknimat alig bírtam felvenni. Azóta is szarakodik állandóan, eleinte rengeteget segített egy jó csontkovács, most meg az hogy próbálok odafigyalni a testtartásomra, meg a folyamatos testmozgás, torna. Nekem a motorozás is segít ha nem kell emelgetnem a motort.
Nekem kb. 20 éve van porckorong sérvem két helyen is. Vittek már be miatta mentővel kórházba mert nem tudtam lábra állni (begörcsölt mindenem), Szerencsére még műteni nem kellett, de nagyon sokat segített Bene Máté Zoltán videói nagyon jól elmagyarázza a sérv kialakulásának okait és hogy mire figyelj hogy ne alakuljon ki újabb sérv. Hatásos gerinctorna gyakorlatokat mutat be, plusz hogy milyen gyakorlatokat ne csinálj. A denevérpad helyes használatát is elmagyarázza. Én a felét sem tartom be annak amiket elmond-mutat a helyes testtartásról, de amióta jobban odafigyelek megszűntek a nagyon komoly gerincfájdalmak.
Hy. Nekem először 21 eves koromba rottyant be. Jó eröben voltam. Rendszeresen sportoltam . Akkor szereltem le szolnokrol. Vittem egy 4 meteres fenyo pallot az egyik oldalamon fogva . Egyszer csak benyilalt. Pallo eldob összecsuklottam.mint a ropi. Elvittek korhazba mert nem tudtam felallni. Megszuriztak. Utana napokig nyomorogtam. Megilyedtem.miez. onnantol rendszeresen előjott. Nekem a diclac tabletta elég jol "kezelte. "Rajtavoltam a szeren. :). Elkinlidtam kb 35 eves koromig igy. Majdmikir elhataroztam hogy kajakos leszek :))) szepen ahogy egyre intenzivebben ment a k1 el. Fokozatosan.lettem tunetmentes. Mocsok jol megerositette a vazizmaim ahogy Imi is emliette. Eveken at tavasztol öszig szinte napi rendszeresseggel 10 km intenziv edzes" vizen. .ahogy kimentem osztrakba ez sajnos elmaradt. Probaltam ottis de vegul feladtam. Na ugy viszais tert aserv problema. Varom a joidőt hogy uhrakezdhessem. Biztos vagyok benne hogy rohamisan fogjavulni ahogy ujra erositem ahatam. Jolehet az evezosgep is. De a k1 ben valtott mozdulattal / oldalin evezel. Nagy kulombseg. Teljesen mas a motdulatsor mint egy evezosgepen. Ahol csak elorehatra mozogsz. Ettol fugfetlenul telire be fogok szerezni egy concept 2 evezospadot. Baràtnak van .sokat hasznalja. Esküszik ra hogy jó. Esetleg ezt kombinalnam a deneverpaddal.mindenkinek koszonom a tapasztalatokat.
Az ő tanítványánál is jártam többször,azt mondták higgyem el hogy jobb lesz,de sajnos rosszabb lett.
Szerintem ez attól függ, hogy mennyire nyomja az ideggyököt,tehát mekkora a sérv.