Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vàrjàl még. Lehet visszaül. Ott van még a garàzsban akkor meg maj a betaval nem.tudsz mit kezdeni.
Ja, volt időszak mikor a 350 4t-től nem volt jobb motor,mind hülye volt aki 2t-vel motorozott. Ezért vettem én is 350-es ktm-et, most cserélhetem le 300-as betara, már meg is hirdettem.
Imàdom . Költségmentes.... Még sokàig. Új gumik, hàtul fékbetét, a lànc féluton se van. Az alu lànckeréken kopàs sincs. Olyan mint egy jó baràt. Azt csinâlja amire szükségen van....
Sikerult mar eladni ? Mocsok oreg mar az a motor. Lassan kolthetsz ra. Nem.ehez vagy te szokva Sanyika.
Nincs itt hadjàrat. Tények vannak. Azok meg nem vàltoznak. Akàrmit írok én is,Te is,meg Zari is.
Lehet hogy kiment a biztositekja. Vegulis 1 az 100000 db bol neha beslusszolhat... Szegeny feri hadjaratot folytat a ktm ellen. Jaxy is megfertőzte màr. Nem tudja ő sem mit cselekszik ha beengedi a garazsba a komcsi zaszlot.
Tényleg karbis. "Felvettem a kapcsolatot a facebukon keresztül a Ktmes sráccal és azt mondta, hogy mentségére legyen, hogy az elmúlt 2 évben Betája volt, előtte meg Shercója, így benne fel sem merült hogy a Ktm-en van berúgókar. Ő is csak a videóból tudta meg."
Nekem a 4t injektoros husgy, lemerült aksinál tolásra csak akkor indult el ha az indító gombot is nyomtam. Nem lemerült aksival begurulva (pl domboldalon) a nélkül is indult.
Ez Kedves Feri akivel jart az osszes szépségkiràlynő. Természetesen igaz szerelem volt mind első làtàsra.
Hello. Matrica alapján 2017 sixdays, tehát akkor karbis.
Kedves Ferenc ! Nem csinálok igazából semmit, csak görbe tükröt rakok eléd rendszeresen. Folyamatosan szidsz minden motort, ami más mint éppen neked az aktuális. Kezdődött a 4t-2t fétiseddel és azóta is tart a "mindenki hülye aki mást gondol" stílusoddal. Hasonló stílusban buktatlak le az állandó hazugságaiddal, ami persze érthetően nem tetszik. A szponzor gumiról annyit, hogy én inkább abbahagyom a motorozást, minthogy tőled elfogadjak bármit is. Mély tisztelettel, a legnagyobb irigyed. (Nem derült ki hogy mire, de mindegy.)
-l
Emlékszel mikor ilyennel voltam nállatok??
https://www.sportmotor.hu/albu...
Rienk mar akkor versenyeket nyert amikor en neki keztem a hardozas szaganak beszippantasara..vagy 7 eve voltam a Piscu negru 1 napos hard enduron ahol 45 km volt egy napra es 35 km tank pont volt :)))4 feljaro volt benne,de kegyetlen nehezek,meg most is annak tartom..na akkor Rienk 3 es fel ora alatt lecsavarta,mig masok 6-7 oraztak..en bedobtam volt egy szakadekon a Gasgasomat,igy ki kellett szaljak..Szoval a gyerek az tud motorozni,es vagy 2,3 eve betaval megy,hobbi szinten,itt el Szebenben..
Szépen muzsikàl....Hogy megy itt fel,aki nem meri így húzni??? Sehogy?
A régi szép idők.
Es itt mi uj motorokkal se tudunk motorozni :))))
Én tudom ki Ő.....Zari...
Felvettem a kapcsolatot a facebukon keresztül a Ktmes sráccal és azt mondta, hogy mentségére legyen, hogy az elmúlt 2 évben Betája volt, előtte meg Shercója, így benne fel sem merült hogy a Ktm-en van berúgókar. Ő is csak a videóból tudta meg.
Na azzé. Shercot nem bàntani.. Hozott egy kupàt a hétvégén....
Lattam azt a videot. Melyik nem indult? A ktm en van berugo.
Mindenki nyugodjon le a picsába ! Benéztem ! Ezennel megkövetem az összes Betást, de még Sanyát a Shercóval is.
https://www.facebook.com/Seato... Nem az az idegesítő hogy elromlott az aksi, a soha meg nem hibásodó, berógókarsekell, Betába, hanem hogy az a szemét szar Ktm indítja be. Szerintem ez még viccnek is durva