Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne haragudj Sanya, de nem értek egyet.. A 450 Crf-x endúró Hondák kibaszott megbízhatóak, már-már Suzuki Drz-nyi órát lehet velük menni, csak szar vele motorozni.. A 2006-2008 Crf 450-r szintén kibaszott megbízható motor volt viszont ezekkel jó volt motorozni is, többször volt az év motorja..
A honda soha nem todott megbízható enduró crosst. 10 nap alatt menni kell 10 óràt ....az 100 üzem óra. Ennyit egy honda nem bír ki a mély homokba. Egy magyar màsodosztàlyos motoros is kinyír egy hondàt 100 óra alatt. A titàn alkatrésszel meg nem sokat érnek,mert rossz konstrukció.... Rezeg ràzkódik stb.... A ktm et elinditanàk még egy dakaron...lehet végig menne. És nem haragszok a hondàra ....van belőle 2 is itthon. Megakarjàk nyerni de nem tudjàk. Nem elég a sok pénz. Kellhozzà màs is .Fanatikusnak kell lenni . A beta sherco nem a leggjobb a vilàgon....de tudnak jó motorokat csinàlni. Tudnak versenyeket nyerni. Mert olyan mérnökök vannak akik motoroznak azzal amit kiadnak. És faragjàk,hogy jobb legyen.. Szegény gerecsé jék. Eladnak egy új gas gas t és cserélik ki az alkatrészeket.....Mi ez . Íróasztal mügűl nem lehet endurót gyàrtani..
A tény az hogy nem nyerték meg, a többi meg csak találgatás. Egyébként volt olyan gyorsasági 24órás verseny amit váltó hiba miatt veszítettek el.
ha meg akarnák meg is nyernék, ennyi pénzből építhetnének bármilyen motort
én még mindig azt gondolom hogy elmennek költenek is egy keveset(hondához mérten) de nem gondolják komolyan
Szerintem.is. ennyi ktm es év utàn nagy fles lenne nekik lerugni a ktm et a dobogorol .akar mindharom poziciorol. Szerintem beszelniuk kene Lallerral. Hatha tudna segíreni.
Ebből az következik (számomra) hogy pénz az bőven van. Minden évben vezetnek a dakaron, komoly a csapatuk, jók a pilóták. Én úgy gondolom, hogy igenis meg akarják nyerni a dakart, (is).
Hello
Eladó gas gas ec re kuplung dekni védő műanyag.
Az enyémre nem jó pedig az is 2013as !
8000.-
Szerintem azt jelenti.hogy siman csak.mindig megszivjak.pedig jók. Pilotakat kene venniuk. Nem azokat eroltetni evek.ota akik mindig kiesnek. Concalves is jo. De valamiert uldozi a balszerencse.oreg is. Azamerikaiakat biztos meg tudnàk venni vagy az ausztralt.
Ezek szerint a redbull pénzzel sem lennének előrébb.
és ebből mi következik?
ha akarna csinálhatna olyan motort ami jobb lenne bármelyik motortól?
vagy le tudná szerződtetni a legjobb pilótákat?

szerintem meg azt hogy leszarja a dakart....
Ktm Termelési teljesítmény 203 423 jármű (2016). A 2002. március 31-én lezárt pénzügyi évben a Honda 8 millió motorkerékpárt, 4,4 millió munkagépet és 2,9 millió személyautót értékesített. Ez azt jelenti, hogy amikor a Honda nem költ sokat, akkor vesz egy Ktm vállalatot.
Nem vagyok ezekkel teljesen képben de a red bull iszonyat pénzeket öl mindenféle verseny sportba és elég nagy barátok a ktm-el.
Pl a Honda kurva jól elvan az utcai szekcióban miért is tenne nagy összeget egy olyan versenyben amiben nincs is igazán jelen motor ügyileg?
Mivel a ktm motorok többsége terep motor így a terepes versenybe tesz minden pénzt De pl a moto gp-re nem költ sokat
Amúgy biztos vagyok benne hogy a red bull pénze nélkül is sikeres lenne a ktm de az is biztos hogy nem ennyire
Ket oldalt az evőeszköztartó ott az ülés alatt?
Adrian,
A Jezusakanak irok es iden neked mostmar egy Beta kulcstartot vagy egy sapkat fog hozni! , akkor nagy rajongo lettel! De arra figyelni fog, hogy nehogy az a csunya rossz szerszamos Beta legyen hanem a ketkereku
Ez a kép tetszik a legjobban. Kibaszott praktikus a motor, simán meg lehet teríteni az erdőben a hásó sárvédőn, 4-6 főre.
Komoly az új Beta ! Simán felveszi a versenyt a 2001-es Gas Gas-al.
Egy pàr éve. Nem túl régen indult egy 125 ös 2 t motor is. És talàn végig is ment! Sanyi te ott a 300 al arattàl volna a 25 mellett! Amugy a beta is gyart 450 est. Vagy nem? Vagy nem.szoltak nekik? Lehet nem olvastàk a kiíràst hogy van ez a verseny. Vagy! Nem néztek zsirtv t. Bàr azt kétlem.
Ja egy pöppet.
Van olyan kategória, ahol a pilóta magának szerel, nincs csapat mögötte.. Gyenes Emanuel is ilyenbe indult idén.. Egyébként a Honda a legtőkeerősebb alakulat.. Csak gondolj bele mennyi mindent gyártanak, autóktól a szivattyúkig, vagy hajó motorokat, gépeket..
Speedbrain. Beugrott.
Mert a redbull szárnyakat ad, na ne mááá.....
Sanyi. Nem.kell hozza specialis motor. Egy alap 450 es szerintem tudja. Nem az él szintet! Vegig tud menni. Ezert nem ertem.miert nem inditottak alsobb kategoriaban? De siman kiallithattak volna egy profi pilotaval is egy motort. Csak hogy jelen legyen a marka. Lehet volt es en nem lattam. Volt egy epitett motormarka is. Mar nem emlekszek mi. Egesz jol bejottek az elejeben! Ha nekik volt, a betank is lett volna ra guba. Kitudja...
Szali!!!! Arra amire én hasznàlok egy motort a hegyen, szàmonra nincs jobb motor a beta xtraner től. Ha dakaron kellene menni, én is ktm mel mennèk. Egy tuti. Magyarorszàgon a beta tàbor nő,,,,a ktm meg csökken. Hogy miért....leszarom. Bàrmikor vennék ktm 250 4 T. Meg sherco 300 4 T. Most beta van....ezért ez a leggjobb,de màr tudjâtok....ami van az a jó...
én azért átírnám úgy a verseny szabályokat hogy olajon kívül semmi mást nem lehetne cserélni a motoron
vagy ha igen jelentős mínusz időket kapna

amúgy a redbull pénzéből szerintem bármelyik japán gyártó is dobogós helyen lenne pár éven belül
Sanyi. Betasok nem.indultak? Vagy az még nagy falat lenne hogy 10 napot kibirjon a tragacs? Se gasgas? Tavaj ugylehet eleg volt nekik. Bar akkor tàn csak. Gg. matricat tettek a ktm ekre .