Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe..ezen jot kacagtam.Igaz a seri a szivemhez kozel kerult,de valahogy megis meg valtunk egymastol..el van adva....jon egy 3 betus 300 as motor amin karbi van es ha kell el lehet adni.
köszi az sxs hozzászólásokat de elengedtem nincs kedven baszakodni vele
már a néhány karbi le-fel szerelés is felidegelt, nincs kedvem jobban belemerülni a szarba
Régebben akkor lehetett, ilyen szívhez szóló dicséreteket olvasni a motorjaidról, mikor eladó lett. Kiváncsi vagyok ez meddig lesz meg és persze arra is hogy mi lesz a következő.
Köszi skacok.Meg néztem a videokat en is es azert a gyerek sokat kinlodott.Szerintem a seri is sokat sefitett mert nemnvoot tul eros es nyomatekbol ment,igaz sok tempos reszen nagyon csoveltem neki hogy porogje ki a sarat,de azt ereztem a serin ,hogy nagyon ksszhangba van a motor mindene..futomi,motor kifogastalanul ment.A kuplung amit parszor hallottam vocsogni,abban a ktm meg mindig jobb munkat vegez.A serineknelektromos power miatt nagyon linearis volt a fordulat,es igy megszokva sokkal jobban tudtam motorozni amit mas motornal is fogok alkalmazni.A legjobb gumivalasztassal az ember energiat es idot sporol meg ami plusz boldogsaggal jar..a metzeller super soft minden korulmenyek kozott sokkal jobb a mitasnal.Olyan tapadasom volt sarban is,hogy nem hittem el,gyokereken koveken meg egyszerűen le sem rugta.Amennyivel dragabb ez a gumi annyival sokkal tobbet er es sokkal tobbet is tart.mas 1..2 mitast lerugott es en 1 gumival lemotoroztam az egeszet es meg meg sem forditottam...
Nem vészes a rúgása, de nem olyan könnyű ahogy leírtad. Mikor kitámasztott az egyik szívószelep egy másik Rfs blokkos Ktmben akkor jártam így.
Nézd meg a dekompresszorát, nincs e beragadva.
Ha minden rendben van a motorral, kizárt, hogy könnyű rúgni...
Gratula!
Gratulálok!
Szép volt Jaxy. Motor jól muzsikàlt?
ez a dög sxs nem akar beindulni
az a vicces hogy a trágya karbival amiben vastagon állt a szar, szivatóval beindult pörgött mint a disznó de vette a gázt és ment
szivató vissza egyből megállt
áztattam egy hétig alkoholban, egész jól kitakarította, egy csomó zselé szerű cucc kijött belőle innen-onnan
aztán ultrahangos mosóban áztatták 2x fél órát, az első lé elég zavaros volt a második alig szineződött el
na azóta be sem indul
na de a kérdés
ezt az sxs 540 motort ennyire könnyű rugdosni? kb mintha egy 125 2t motort rúgnék
semmi holtponton nem akar megállni, igazándiból alig érezni a sűrítést
Gratulálok Jaxy!
A B az mar vegyes..az eleje tud ,a vege szopik.A terep meg sokszor A nak felel meg,de nen veszelyesen.Szerintem egy jo B nyomon siman el lehet menni amit elvezel.
En nagyon elveztem minden percrt a versenynek..A prologon 36 voltam,beszorultam es lassu voltam.Masodik nap mar 16 pozicioba fel motoroztam de nagyon mostoha saros ocsmany terep volt.A harmadik nap 6 nak vegeztem,igy osszbe 12 lettem.Ha hard enduro legyen igazabol akkor a speedesek nagyon lenyalják...Vasarnapi terep allta nekem a legjobban,fel le,komoly feljarokkal...igazi csemege volt.Sehol nem szenvedtem,mindenhol szepen motoroztam,es az napra jottem bele a tempoba es szoktam meg a sebesseget is.
Azt vallom,hogy egy ilyen versenyen akkorat es annyit tanulsz mindt 1 ev alatt,vagy sok sok edzes alkalmaval.En nem eredmenyert motoroztam hanem sajat magamnak,elvezetbol,bizonyitsam magamnak kb hol allok es mit birok..es ez nekem eleg.
Gratulalni tudok,Varga Zsoltikanak,Zsocinak mert a pofiba dobogora tudtak kuzdeni maguk,ami a sol mostoha helyzet ellenere sikerul.
Ahoz képest ,hogy B elég kemény.....
Valaki ir a forumban, de nem latom. Ki lehetek zarva, hogy ne lassam? Ha igen akkor csesszemeg
De ha Zsir Feri az akkor meg koszonom neki
a sok bejgli melle egy motoros a tobbi kozul az arzenalrol keszitett videoval..
http://youtu.be/M7_a3hT93I0;t=2667s
http://youtu.be/esnW8TUI8nE
Ott van menet
csak azért írtam mert aki évekig szívja az utána itt nem fog firkálni
Te figyelj mar Ini,nyugtass meg hogy nem vetted komolyan Szalajtost?
Hiszen szalajtott
a nitro geci kemény drog, egyszer festettem nitrós festékkel egy fém takarmány tárolót
aztán a belső részt amikor kentem bele kellett hajolni mert olyan mély volt, totál kifeküdtem tőle
4 rekeszes volt utána a többi rekeszt egy botra kötött ecsettel kentem mert nem jött be az a fajta kifektetős bódulat
Erről a barátságról nincs videó?
Azokban az idokben be voltam gyogyszerezve .tultoltam a higito szivast.gyakorlatilag bodult ,onkivuletlen allapotban jartam.motorozni. orvosi.nyelven. beszamithatatlan voltam.sajnos. most 6 ev elteltevel kezdek.picit kijonni ebbol .
Még nem is említed, mikor Zsírferi alias Münchausen elkezdett veletek mocizni járni, úgy tudom azóta jársz kezelésekre. Mintha a társaságotokba is lett volna akinek az ökle, szorosabb barátságot kötött Münchausen fejével.
Kicsi voltam. 4-5 honapos lehettem. Nem tudtam.a labamra allni .sirtam visitottam. Kitettek a disznok koze .utottek vertek beletapostak a sarba szarba. Jaaj.. nehez idok voltak. .... Kibirtam. A neheze utana jott. Kesobb 25-30 eves kiromig naponta korbacsoltak .üvegszilankon jàrattak. Kesobb jott a legrosszabb. Egy akkor megjelenő mara lealdozoban levo motort akartak ramsozni. Beta? A zsebpenzembol amit keregetessel gyüjtottem a foteren. Aszem az volt. Ja beta. Naponta 3 orat kellett rugdosnom azt a kotlàt. Nem indult. Ekkor szenvedtem el a legdurvabb sebeket. Azota is kisert az a par ev mig egyszer megsajnaltak s a betat elvittek a Méhbe ocskavasnak. Utana evekig kezeltek pszihiatrian. Eredmenytelenul. Szomoru eletut az enyem.