Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaa azt a hitvany naranycsárgát azt az utalatos némbert...soha.
Az a kék azert mi mindenre jo volt,biza azzal is megbokdottam sok mindent,persze nem igy mindt a mai evekben,de baze,...annyi kibaszott wlmenyt okozott mert azzal meg felfedeztem onmagam es a kornyek utjait hegyeit tajakat...a mostani szuka mar csak a kietlen patakokba,a kibaszott meredekekebe akar elvinni ahol csaknszopni lehet...
Ha ujra kezdhetnem ujra motoroznek.
Az elso videoban a hondas haver,barat fertozott volt meg,sajnos kikoltozott nemetorszagban el es mondtam hogy nagyon kibaszott velem anno,de milyen is jol tette hogy meg mergezett..most utcai tura enduroja van,s mondom neki,hogy amint a terepet nem birom en is felulok az utcaira mikor a gyerkocok mar lesemszarnak es akkor ujra megyunk eggyutt mindt anno ahogy kezdtuk a motorozast es az elet szep pillanatait...
A kék valami.uj szerzemény? Ugyesen.mozogsz vele ! A ktm et eladtad ? Az kicsit betegesebben ment ehez az uj kékhez kepest.
Már sokkal szarabbul mész...
Nekem most ilyen yz250f-em van, nagyrészt azért, mert láttam nálad, hogy meg lehet vele oldani ezt-azt.
A kezdetek vs jelen..motor es tudas mit valtozik az evek alatt..
http://youtu.be/xh8pvBo_ELg
http://youtu.be/cDDs1rQIzn4
Ez 11 éves video kb,es az elott lehetett 2 évvel kitermelve a fa ...most akkora fiatal erdő van a helyen,hogy ez az ut alig jarhato,a természet visszavette maganak,...es a laikusok szerint nagy a baj...hat nagy,nagyon nagy.
http://youtu.be/5inJazBLpvo
2019 "legszebb" pillanatai.
http://youtu.be/WEJrazgDJRY
Főleg ha kisebb és beleér a dugó a hengerfejbe
Érezni 0.1 mm is.. Betát nem ismerem eléggé, nem tudom a gyári méreteket..
Korrekt, koszonom!
szerintem nem fogsz észrevenni semmit a 0,4 és a 0,6 között, de lehet annyira jó vagy, hogy te igen.
Nem tudom mennyi lehet a gyári.

Hengertalp tömítés függő, hogy össze tudod-e húzni vagy nem, a lemezest biztos nem, a kliengeritet talán. Mérj rá ott a tömítés vastagságra, ahol nincs mind2 oldalon felfekvő felület, akkor kiderül menyi volt újkorában.
Betarol van szo egyebkent. Azt hiszem 0,3-tol 0,6-ig van valasztek. Amit kivettem, meres szerint 0,4. Csak kivancsi lennek, hogy az annyi is lehetett-e ujan...
Egy tizedet nem fogsz erezni. 04-07 szokott lenni ezek kozt Csoki jobban tudnà
0.6 az új. Ettől nagyon eltérni nem célszerű.
Tized, bocsánat...
Srácok ha kiveszek egy hengertalp tömítést és rámérek, akkor egy 0,4-es az lehetett új korában 0,5-ös, vagy netán annál vastagabb?? Vagy az annyi is lehett újan is? Vagy ne is foglalkozzak vele, 1-2 századot nem érez meg? Vélemény?
Igen
Meghibásodott a relé.
Saját tapasztalat hogy hiába vettem le az ujjam az önindító gombról az önindító forgott tovább, egészen addig amíg az akkusaru nem lett levéve.
Nagyon szep tiszta teknikaval csinaljak. Tanitani kene.a paros karlengetes kulonosen tetszett.
minek veszekedni amikor verekedni is lehet? https://www.facebook.com/ShitI...
Én azt írtam hogy én is ötletelek. A "lehet"-n volt hangsúly. Ugyan úgy mint te, tehát nem mondtam meg a tutit. A tutit akkor mondtam meg mikor azt állítottam hogy 1, azaz egy bizti van a karbisban gyárilag. A zsebedben lévőket nem kell hozzá számolni és persze az önindító relén lévő két db bizti közül is elég csak egyet számolni, hiszen a másik csak tartalék, arra az esetre ha kiolvadna. Ami még biztos, hogy az önindító kábelben nincs áram, csak ha nyomod a gombot, tehát ahogy levette az ujját a vidiben az indító gombról onnantól nem volt áram alatt. A többi már csak a fantázia és a képzelet szüleménye.