Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Jani!

Motorommal mi a helyzet? 2007-esek mikor jönnek? Érdeklődnék még a szervízkönyvéről is, meg a papírjairól amiket elvittél a reg.adó miatt! HM?
mentünk odafele,modnom mi ez a csikibegés autóka? rajta egy triál szörnnyel aztán ott vigyorogtál
Jaaaaa, leesett! Volt kint HappyBoy is? A fenébe, hogy nem találkoztunk Gyerekek, nagyon jót csapattunk Atyánkkal! Hát igazán felnézek rá, azért ott van az a 20 év terepmotorozás a szervezetében!
Igaz ha triálos "útvonalon" mentünk akkor lehetett érezni a bizonytalanságot, de az endúrós szakaszokon bizony kapkodnom kellett magam ha nem akartam lamaradni!

Minden tiszteletem és megbecsülésem a támogatóm iránt!
hát a Zandris.
Ki tett be mit? Mi van? Lehet, hogy fáradt vagyok, de ez most nem igazán esik le!
1x betett ide 1 fényképet hogy áll a motorján és cordobázik
Mi volt az a mutatvány? Mesélj már!
kint volt ma csolnokon a két triálos fenegyerek,meg egy falnál simán benyomja a cordobát című mutatványos
veletek is el kéne menni egyet túrázni majd nemsokára valamikor esetleg se .....lehet ?
igen
géza bácsi = szatyina ?
Géza bácsi, Zsolti, te, én, Huszár Tibi (525exc) meg aki még csatlakozik
ok!Kik jönnek még?
Még nem tudok semmit, egyenlőre várunk hogy milyen idő lesz holnap.... délelőtt keressétek egymást a Zsoltival, aztán összecsörgünk
ja ja de ezt neki kéne tudni ......azt veszem észre mint sok tapasztalatlan fiatal nagyon az erőre apellál a srác és ugyebár enduróba nem is ez a legéslegelső paraméter, sok dolog van a motorra szerelve meg mégtöbb ami ne legyen rászerelve ami még nagyon fontos ....leginkább futómű meg ezer más apróságnak tűnő endúrós okosság ami akkor derül ki ha hosszabbtávon tudod tesztelni az erdő mélyén a patakban.....az adatok azok amiket olvasol nem is mindig fedik a valóságot meg azért minden gyártó a saját lovát dícséri ezért csillogóbbra van festve minden paripa mint amit tud.......éppen ezért prospektusból nem lehet kitapasztalni melyik a jó...............énszerintem a hosszú tesztek meg az élet hozza meg az eredményt .........ezért fontos szempont az öregebb tapasztaltabb rókákat meghallgatni ilyen ügyben biztos néhány kérdés után mondanak neked valami okosat aminek igazán hasznát veszed!
mikor és honnan indulunk?
Atis köszi a felajánlást, lehet hogy élni fogok vele. Holnap dumálunk!
Telyes mértékben egyetértak veled!A kérdés az,hogy menyi tapasztalata van a srácnak?A 250 vagy 300 2T bármejik márkából brutálisan erős , nem igazán kezdő motor!
bocs hogy beleugatok szerintem 125 köbcentibe a ktm sokkal jobb mint az amúgy nemrossz gaqsgas !
a 250 nel mentem ugyan mindkét márkából de nem beszélhetek nagy tapasztalatról ezért nem tudom......jók az biztos...hajszálak a különbségek
a 300 nál meg szerintem a ktm a nyerő...több dolog miatt, de plussz önindítójával ...de az ára néhány kilóval húzóssabb a régi gasgasnál ....de ha a 2007 es gasgas -sal hasonlítunk az ugye már nem 1.55 mft hanem több....lehet talán már 1.8 az is akkor már 100.000 ft plussz nem annyirra számít......viszont szerintem jobb az exc300./teszetek szerint is/

de összességében a még elérhető 2006-os ec 300 a király mert másfélért rá tudnék most ülni és ilyen ár/teljesítmény arányban nem tudsz semmit ami veri....ja és vadi új+ garancia !

amúgy a garanciákat is emlegettétek az előbbiekben hát nem egyedülálló a gasgas mint az hiszik
ott van pl. a husqvarna ő 2 év! teljeskörűt vállal akkor is ha versenyzel vele!
nem úgy mint az aprilia amelyik csak akkor vállal gart. ha nem veszed ki a fojtást meg stb...
Ktm250!Minek neked olyan erős motor?sztem egy 125 vagy 200-as gasgas olyan meglepetést okozna neked,hogy visszatérnél a 20egynéhány lóerös DT-hez!
Ktm250!Szerintem elöbb probáld ki mindkét moccot és aztán könnyebb lessz választani!Én egyet értek az andrással!A gasgas also tartományban is erös!
PEDIG A KTM EXC 2007 ERÖSSEBB A GAS AGS 250 2007 NÉL akkor te a 2 enduro közül a gas gas t ajánlanád?,
ha a két hard endurot összehasonlitanád akkor te meiket ajánlanád?
Én a KTM SX (!)-ről beszéltem!
Új EXC-t többször is kipróbáltam, de elég gatya...persze lehet hogy a mocival is volt valami gáz (szalonmotor), de az EC simán odaveri..
De ezek nem is egy kategóriás gépek.
Az exc egy enduró, az Ec pedig egy hard (verseny) enduró...az azért nem ugyanaz..
Mindenesetre én (és mások is) kicsit gyengének találtuk az EXC-t...csak fentről húz igazán, de felpörgetni meg nem mindig van időd...
akkot a ktm 250 exc és a gas gas ec 250 ég és föld ? a gas gas gyengébb?