Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gilera gyárilag a lakk alá vagy fölé teszi a matricákat az idomokon? Egy vxr runner 2006 ból az alany, a képen látható színben.
Előre is köszi!
Sziasztok van nekem egy Gilera Runner 125 ST 4T robogom és olyan problémám volna hogy nem mukodik az elektromos szivatom semikor se se melegen se hideg inditasnal nem kapcsol-be pedig vettem bele tiszta uj szivatot is es mar volt a karburator is szettszedbe es kitakaritva es aramot is kap rendesen de meg mindig nem mukodik megfeleloen. Szerintetek mi lehet a problema vele? Válaszotokat elore is koszonom. udv feri
Sziasztok! Nem tudja valaki veletlenul hogy 2003-as gilerra runner 50-nek hol talalom az index relejet?.kormanyba nincs... Elore is koszi :)
Sziasztok! 2003-as Gilera Nexus 500-hoz keresek kapcsolási rajzot. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, előre is köszi!
Raktam képet is nem tudom mikor fogja feltölteni
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni mert nem tudom, hogy milyen motor ez gilera az biztos de nem tudom pontosan h milyen!
Sziasztok!
Gilera 503-ashoz keresek komplett gyújtást, vagy megoldást, hogyan lehetne ráfabrikálni más motorról.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv egy kis segítség kellene valaki hozzáértőtől. Van egy 50 es Typhoonom na mos ez girela vagy piaggo? 1995 ös . Alkatrész rendelés miatt. Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok ha valakinek van sport kipufogó gilera nexus 500-as hoz,kérem jelentkezzen érdekelne. Köszönöm
Hello leírnád nekem mi volt a hiba? Nekem is pontosan ez az baj :D
gilera 50-es blokk,dugó hiányzik,gyujtás nélkül, vízhűtéses,berugós
ár 15eft,06302692998
KERESEK Motoplat 4 mágneses lendkereket!
Hali....igazság szerint jobb minden esetben a 2 ajkút választani....hozzáteszem a 35*47*7es szimering az az mz-k mérete....szóval ha nem is kapnál bele 7,5öst akkor ez is bele mehet...max kihézagolod..
Vitték a testvírek a vasba ott még talán átvették
Ember 4éve eladtam! Nézd meg a dátumot. azért köszi az érdeklődést.
Szia mennyi lenne és mit lehet róla tudni?
Értem ez allatt:állapota?
Kuplung;váltó rendben van e
Henger dugó?
Mi van hozzá?;Pl karbi
Sziasztok! Girela rc 125be bele megy a 18 hátsó kerék?
sziasztok...! adott egy Gilera rc 250 vagy arizona 250 kinek hogy tetszik!
olyan problémám akadt hogy jó pár hónapot állt a motor és ugye enek már hidraolikus a kuplungja is.!
na már most. behúzom a kuplung kart és nem jön vissza be esve marad
ezt hogy lehetne orvosolni?
Heloka valaki mondja már meg nekem mekkora a menet a motoplat 4 polos mini hierro lendkerékben mert nagyon nem 28x1az fix,csak irnak 27x1,5 meg 1 et meg 26x1,5meg 1 et annyira nincs kedvem sem időm 4 lehuzot csináltatni vagy venni!ha valaki tud segitsen legyenszíves!
Sziasztok srácok
Tegnapi nap sikerult oszlophoz vágni a runnerem,ésazzal a kérdésel fordulok hozzatok hogy a 180-as ba miylen első villát ajánlatok ? esetleg sr ?mert a runneré nekem baromi kemény és az eséskövetően kicsikétossze hajtottam ugy hogy vagy gyárit vagy más motorétszeretném belerakni valakinek elfekvőbe nincsen? ( veszprém megye)
Sziasztok! Van egy olyan jelenségem a Gilera Runner 180-asomon hogy, rugásra, öninditora egyáltalán nem akkar reagálni, vagy max ha lemeritem az aksit 3x meg közben rá rugok 1652 kb. :) de ha teszek benzint a gyertyáhozz azt is 6-7x meg kell ismételnem hogy beinduljon, de ha elindul nem áll le még persze le nem állitom vagy kifogy a benzin, de ha leállitom, megint kell egy pici benzin a gyertyáhozz hogy elinduljon! Vákumcsővek rendben, anyagot kap( de lehet keveset) a membránomon 4 ből igaz kettő nyitva van :/ az okozhat ekkora problémát? Ja és mellegen semm indul pöcre csak ha rakok a gyergyáhozz benzint csak hogy az automata szívatót kizárjuk! Elöre is köszönöm a segitséget! (Bizom bennetek)
gilera rx 125 és egyéb gilerák bontot alkatrészei eladók ..gyújtás.kopleten .váltók.kúplongok öninditók stb erdeklődni csak telefonon:::06304053450
Sziasztok segitséget szeretnék kérni runner 200 4t menet közben egyszercsak elgyengült.Nem húzott ugy ahogy szokott és a vége is 95km/h a 130helyett.Kapott uj szijat görgőket de semmi nem változott.Karbit is kitiszitottam,levegőszürőt cseréltem gyertyát de semmi változás,a gyorsulása sem olyan mint volt.nem tudok mire gondolni segitsetek lécci.köszönöm.
Sziasztok!
Bár nem ide illik,de egy Gileráról van szó és máshol nem kaptam választ.
Olasz papíros Nordwestet akarok forgalomba helyezni.Ezzel nem is lenne gond,csakhogy a motoron nem az eredeti odomok vannak.A tankon egy talán rc terelő,supermoto sárvédő,és egy univerzális fejidom ami e jeles.
Műszakin át fog így menni,vagy teljesen eredetinek kell hogy legyen?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Keihin cvek 30-as karbihoz keresem a képen látható porvédő gumit! A gyorsító pumpán van az úszóház tetején. Van valakinek? Hol lehetne ilyet szerezni? Márkaképviselet csak úszóházzal együtt 26ezerért...
Előre is köszi!