Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Gilera RC125-hőz keresek első fékkart a munkahengerrel együtt. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Gilera RC 125-höz keresek fékkart munkahengerrel együtt (ami a kormányon van). Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv érdeklődni szeretnék hogy tud valaki segíteni cdi-t bekötni
14,4V !!!
Sziasztok! Gilera RC 600- hoz keresek önindítót !

Aki tud írjon
köszi hogy elolvastad
Sziasztok!
Gilera Sioux-hoz keresek alkatrészeket. Főleg blokk alkatrészeket (kihajtó tengely...) de más is érdekelhet, akár egy donor motor is. Az idomok is viseltesek a paripán sajnos....
Sziasztok,
Tudja e valaki, mennyi kell legyen a kijövö feszültség a generátornál ? Nexus 500 2004év. Elvileg a feszszabájzo jo, dioda hiba nincs rajta. Viszont a toltés 12,3 fele nem megy.
Elöre is köszi.
Sziasztok olyan gondom lenne, hogy nem tudom leállítani a róbit, leveszem a gyújtást, és csak a világítást veszi el.
A régi kipufogóval jól ment?
Sziasztok! Adott egy Gilera Nexus500, 9500km van a motorban, teljesen gyári, kuplungja 5000 rpm körül nyit, netes böngészéseim alkalmával kideritettem hogy 7500 körül van a teljesitménycsúcsa, azt szeretném, hogy nekem kb ott tartsa a fordulatot, és csak görgőt szeretnék cserélni, illetve szétszedéskor megnézem a szíj, és egyéb alkatrészek állapotát, szükség szerint cserélem amit kell.
2008-as gép, elviekben 21,4grammos a gyári görgője.
Szerintetek mekkorát rakjak bele, hogy elérjem a kivánt hatást? Ez előtt sosem volt robogóm, ezért kérem a segitségeteket!
Előre is köszönöm!
Sziasztok motorosok!
Valaki adjon tanácsot mert felgyújtom ezt a fostalicskát.Amióta kicseréltem rajta a dobot egy sportosabbra tök mindegy milyen fúvókát rakok bele 45-50-ig elmászik valamhogy aztán ha finoman húzod neki ha nyelezed csak őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő ha visszaengeded megint hajlandó menni de max csak 50-nel.tettem már bele kisebb fúvókát aztán tettem bele nagyobbat a helyzet változatlan és most már kezd tele lenni vele a f......m de nagyon ám.
Hiába állitom a levegőcsavart sőt ha totál becsavarom akkor is jár jó magas fordulaton egyszerűen nem is hajlandó kis fordulaton ketyegni az alapjárati csavar mint ha ott se lenne semmi nem változik.Állitottam már a szeleptűn is de semmi haszna sőt tettem bele ilyen olyan légszűrőt is de annyit ér mint falábúnak a talpmasszázs most már szűrő nélkül próbálgatom de kezdem feladni.
Ha valakinek van jó ötlete vagy egy Dellorto PHVA 17.5 vizes karbicsekje ami működik azt szivesen venném mert már mást nem tudok kitalálni.
Előre is köszönöm nektek!
Sziasztok rx125 van motoplat gyújtást vettem hozzá ami hát szálas!! Piros fehér fekete kék két sárga!! Cdi meg négy dugos melyiket hova kossem hogy legyen szikra amúgy ducati cdi!?????
Sziasztok fórumozok
Keresek Gilera RC 125 alkatrészeket föképp gyújtótkerecser meg termoszt köszönöm elöre is aki veszi a fáradságot és ír emailt vagy hivjon blegacsongi@gmail.com ,telsz. 06303434642
Helló.Nekem lenne gyujtótekercsem.
üdv. aktuális még a hirdetés enegem érdekelne egy Gilera rc /125 gyujtótekercs
Sziasztok keresek Gilera Rc gyujtótekercset és ha van valakinek mennyi lenne elöre is köszönöm
Sziasztok! XRT 600at bontok ha valakit érdekel, Üdv: B.B.
Sziasztok! Tud valaki Tolna megyében olyan szerelőt aki Gilera Nexus 250 szerel. Mert a befecskendező rendszer visszajelző lámpa menet közben kigyullad.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Tudna valaki Gilera RX 125 kapcsolási rajzot,vagy vezetékelési rajzot linkelni,vagy felrakni ide?Most vettem egyet és az elektromos része kicsit össze van keverve.:(
Sziasztok Gp 800 vásárlás elött álok vélemények mire figyeljek oda esetleges tipus hibák ? köszi üdv :)
Keresek 1990es Gilera RC125höz olajpumpát! Más 125ös 2T Gilera típusból is jó lehet(RX, Apache, SP stb..), légyszi aki tud segítsen! roland80@totalcar.hu, 203679320
Szia.Lehet csak én várok sokat a mocitól végül is nem egy atomreaktor.Indul megy néha darál de megy legalább
Elsőre alakítsd át a szivatót manuálisra szerintem. Nézd meg a tűt, milyen van benne én az A22 ajánlanám, fentről 1 ricni, nekem hasonló konfiggal a 76 os főfúvóka elég volt. Alapjárati 32, hidegindító 50. Alapjárati fordulat 1800. Levegő csavar 1.5 és 2.5 között ha ennél sokkal többre kell kitekerni akkor valami nem jó. Milyen gyertyával használod?
Sziasztok szakik.Még egy kérdésem lenne.Egyelőre úgy néz ki hogy 80-as fufujkával működik a cucc de alacsony fordulaton még mindig darál aztán ahogy húzod neki dzépen kisimul.Gondolom még most is sokat kap.Mi a véleményetek javíthatók e a dolgon ha a tűt egy osztással lejjebb teszem?
Hali.A motort mikor vettem 74-es fúvóka volt benne gyári dob és légszűrő tehát már vok részlete a gépet.Most vettem bele 85-ős fúvókát de nem lett jobb darált.Most mentem visszafelé és tettem bele 65-őst gyári szűrővel,nem darál viszont nem megy de sztem csak dugulás volt mert utána a 74-sel sem ment.Most Bea raktam újra a 85-öt kicsit darál és ha hirtelen nyelezed behörög de ha hagysz időt neki és finoman húzod felveszi a tempót.A szivatóm automata de lehet hogy kuka mert indítás után nem esik vissza jelentősen a fordulat.Vagy folyton dúsítva vagy ki se nyit majd negnézem lehet ott a bibi bár minimálisan füstöl kéken de mivel kétütemű ez elnézhető.