Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabad kanyarban előzgetni meg egykerekezni?
ez a kép nagyon teccik, Bea! itt a Csuresz és a Toncsi mögött mentem pár körön keresztül, és többször vadul beintették a kéket nekik.
Sziasztok Suzukisok!

Szeretettel meghívunk benneteket a ...

Az október végére tervezett R6 Klub által szervezett túrára.
Dátuma:
2005. október 22.-e (szombat). Esőnap október 23.-a (vasárnap)

Szóval ne csináljatok más programot! Reméljük jó idő lesz.

Útcél: bakonyi szerpentinek.

A részletekről még később tájékoztatlak benneteket.

A program teljesen nyitott, minden motorost szeretettel várunk :-)

By Gáborinó
R6-Klub
Versenyen nem estem!
..I..
Nem, nem erre gondoltam. Csak viccelni akartam, tudod a mocieldobások miatt.
Ha arra gondolsz mind a 3 megelőzött a versenyen. Nekem az első versenyem volt, nekik nem. A masterbike-on viszont már a Tati elött értem be.
Tomi, ez még az első kör? Jujj, de gonosz vagyok.
Ittvok!
Szia Tomiboy

Hát nagyon sajnálom,de Rólad nem találtam képeket. Talán az 1. képen Te látszol egy picit, illetve a 2. képen a háttérbe. A 3. kép a Pannonringen készült, az esetleg Te vagy?
A 71-es barátodról készültek képek,mert Őt futólag ismerem,neki ha minden jól megy küldök is pár képet!
Tomi,

csak azokat fotózta akik a pályán maradtak

LX
Én nem vok rajta a képeken. Olyan a ruhám mint a Wilsoné, és fehér k4-em van elöl 2 kerek lámpával. #71 barátunkat se látom.
Sziasztok!

Van néhány képem az augusztus 6-i Hungaroringes motorozásról. Általában az ismerősöket szoktam fényképezni, ezért inkább csak róluk vannak képek!
Íme:
nekünk jött egy email a kawasaki importőrétől, (DMC KFT) hogy udvozlik a klubot es tamogatasukrol boztositottak minket.!! ahamm hat ne mtök jó? legalab breagaltak és ne mmi keresük meg őket...
Ez sajnos teljesen igaz . A Honda Hungary-vel is beszéltünk a CBR club-ról de semmit nem reagáltak rá. Az illető akivel beszéltünk a klubról azt mondta hogy húúú de szuper hogy szerveződik egy ilyen, majd szóljunk ha elkészül a weboldal és felteszik a linkjét a saját oldalukra, ENNYI!!! Pedig Ő maga mondta hogy idén az a feladatuk hogy a Honda márka-klub életet fellendítsék. Hát hatásosan oldják meg a feladatot .
Pedig szerintem kicsit jobb reklám egy GSX-R kupa mint egy üdvözlőlap karácsonyra. Dehát ők tudják.

Tomiboy,
és az én bukógombám hogy áll? Bocsi ha túl sokat piszkállak vele .
Egyébként hogy lesz rögzítve a konzol a vázhoz? Gondolom egy csavar nem elég mert akkor elfordulhat a konzol csúszás közben és letépheti az idomokat a helyükről Vagy hülyeséget mondok?
Az a baj, hogy a suzukin és a kawasakin kívül a többi márka hazai iportőrei nem mondhatni, hogy lehetőségeiknek megfelelően támogatnák a motorsportot. A Suzukinak pálya csapata van akiket támogat, van normális kamionjuk, támogatják a gsxr és sv kupasorozatot, pályanapokat. A kawasaki csinálja a motocrosst és a drag-et, és 3 sportgép is megy nekik kissebb támogatással. A yamahának van 1 kicsi sportmotor részlete, 2 emberkével, de semmi rendes támogatás, és van 1 cross alakulat, de jóval kissebb mint a kawáé. A honda meg baszik mindenre, és a Végh Janán kívül nemigazán van jelentős versenyzőjük, akit támogatnának.
nemenvagyok
És az enyém?
nem is ez a lényeg LEslie, hanem a motorozás, nem édesmindegy hogy GSX-R 1000 vagy R1 vagy ZX10R, anniyra ízlés kérdése mit szeretnek az emberek....ugyis mindegyik gép ugyanazt produkálja (kissebb eltérésekkel) nem hiszem el hogy elnek meg ilyen emebrek a foldon kaik err emennek ra mert az ő íahamaja tuti jobb...pedig a suzukit csak irigyelni lehet amiert vezeti az eladasi statisztikakat vilagszerte.....bár a kawasakinak menne ilyen jól...s nagy bevétellel jo motort fejleszteni.

mondjuk a kawa esetében az egyéb nehézgépgyárak meghozzak a motoroknal elszenvedett kis veszteséget...
Divatmotoros vagy?

Biztosan az (R1) is az, ettől függetlenül a gixxer klub követendő példa a többi hazai kereskedő/importőr részéről. Mindössze hosszú távon kéne gondolkodniuk. Vszínű, hogy egy gixxi napon több fizetőképes vevő jelenik meg, mint esetleg a boltokban, így nem csak a rendezvény részvételi díja hoz(?)hat profitot. Plusz a pályán tönkremehet egy-két holmi, vagy csak kicsit feljavíttatja az ember..
Mano ha tevagy az a Mano kész a bukógombád.
na mer az R1 nem divat mi?
Bizonyám! A mi klubbunk nem ám holmi baráti összeröffenésekből áll, hanem 1 komoly szervezet! Melyik klub rendez még versenysorozatot meg pályanapokat?
Örülnél, ha olyan klubot szervezne a (pl.) yamaha, mint amilyen a suzuki (ill. a full-gas) gsxr-klubja...
mit vagy bunkó?
Mondja meg valaki pls. Miért divat itthon ez a csóri Suzuki? A ti motorotok