Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Köszi a tippet! Azóta érdekes módon nem jelentkezett, de következő cserénél mindenképp kirpóbálom amit mondtál
Szia! Kétlem, hogy ez matt történik a dolog, de az tuti biztos, h nem ez az olaj a megfelelő a te motorodba! Én lecserélném első lépésként 5100-ra. Ennyi idős vasba nem jó választás a full szintetikus. Tapasztalatok szerint sokszor még a K3-4-ek is csendesebbek a rész szintetikussal! Ha kiderül, mi okozza, érdekelne!
Sziasztok! Első GSX-R tulaj vagyok, 600-as, '98-as évjáratú SRAD. Nemrégiben került hozzám, és eddig minden rendbe volt, de ma, nem sokkal indulás után (~60 C volt a kijelzőn) el kezdett villogni a kis piros lámpa a fordulatszámmérőnél, valamint a kijelzőn az olajkanna is megjelent. Természetesen rögtön megálltam, ellenben pillanatokon belül kialudt. 1-2 km után ismét ugyanez a jelenség. Viszont miután 80 C körül lett a hőmérséklet, semmi problémát nem jelzett, teljesítményén se éreztem változást, valamint az olajszint is rendbe van (motul 71000,10w40, alig 5-600 km-rel ezelőtt volt cserélve). A motorral legutóbb 1 hete mentem, azóta garázsban volt. Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segitteni! Adott egy 97-es 750-es srad! Hidegebb időben terhelés allatt magas fordulaton/10000 és a fölött/ olyat csinál mint ha kihagyna a gyújtás! Melegbe semmi ilyen gond nincs csak tavasszal és ősszel! Valakinek ötlet? Előre is köszi!
Képek:
Sziasztok!
Eladó egy jobbos ram air cső.
K6-k7 600 750 re.
Ára 7000 ft, fórumosoknak 6000 ;)
Helyileg Budapest-Győr.
Üdv!
Sziasztok!

Keresek gsx-r 600 k6-hoz pályaidomot. Bármi érdeklehet.

matyas.szucs (kukac) gmail.com
Sziasztok!

Gsx-r 600 k6-aé rendelkezem és már nem motorozom vele csak pályán. Mivel a fékem nagyon felpuhult néhány kör alatt így a héten kapott verseny kipsztású első fém fékcső szettet és Motul racing fékfolyadékot, Brembo sport / pálya fékbetéteket pedig tavasszal. De sajnos a jelenség továbbra is fent áll, csupán néhány plusz kört nyertem, és sanos pihentetés ellenére sem hül vissza nap közben.
Főfékhenger kampányban tavaly cseréltetve hivatalos szervizben.
Vajon a főfékhenger jobb típusra cserélve (Yamaha R6 vagy akár egy Brembo) megoldja a problémám biztosan? Vagy mondjuk egy Yamaha R6 monoblokkját egyben tegyem át?

Volt valakinek hasonló problémája amire talált működő megoldást?
Szép gép!
Mi lesz helyette?
A doboz mit tud, hogyan van felfogatva?
Ha valakit érdekel, akkor eladó: https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750-11882650
Sziasztok. Lassan eléri a 2006-os GSXR 600-om az 50.000km-t. Mit érdemes rajta ilyenkor álltani, cserélni, ellenőrzni stb..? :)
Tanács, gyújtsd fel, vagy nagyon gyorsan add el...
Bocs! Lemaradt 600, 750-hez keresem a segédvázat.
Sziasztok! Keresnék segédvázat K4, K5-höz. Valakinek esetleg?
Üdv Mindenkinek.... Remus Grand prix Carbon dob ha vkit érdekel keressen bátran... 28000ft V. csere Yoshimura tri ovál dobra akár ráfizetéssel...
Gsxr 600 Srad
+36705779922
Sziasztok!

Suzuki GSX-R SRAD tükörtartó konzolt keresek.
Sajnos az enyém szállítás közben megsérült.
Üdv srácok 400 as gsxr em van tegnap fizetem ki 70 pénzt a vezeték ujra kötésért de akárhogy ösztökélném csak ugy tesz minha be indulna a pipa kábel kiosztás balrol 4231 karbi üzem anyagot 1,5után látot tegnap tip vagy tanács köszi
Üdv mindenkinek, nem tudja véletlenül valaki, hogy K4-K5 750 Gsx-r - nek mekkora méretű az olaj nyomást mérő nyilása? nem az érzékelő,ami automatikusan méri, hanem amit egy csavar zát le.Olajnyomás mérő szetből melyik kéne nekem,hogy letudjam mérni azt. Ha jól tudom akkor M16x1,5. Köszi előre is. Üdv
320as az enyém ha érdekel hívj fel 06202566937
Sziasztok!
Gixxer K2re keresnék első tárcsákat!
Emberi áron!
Szia,
Én lennék Tatabányán. Szívlámpásokban otthon vagyok rendesen. :)
Sziasztok.K1 gixxer 600-hoz keresek szerelőt felújítsásra.A motor,váltó jó,a többi részét kellene rendbekapni,mert már 6-7 éve áll,de ismét munkára akarom fogni.Aki csinálta az már nem javít legalábbis Magyarországon.Így kénytelen vagyok új szerelőt keresni.A motor magyar műszakival,de külföldön lessz használva,így ki kell bírnia két éves etapokat.Tudtok ajánlani valakit,aki értelmesen megcsinálja,de nem arany áron?
Sziasztok! Még tart a kis 400-as felújítása, de nem várt akadályokba ütköztünk. Bal oldali deknit keresek K706-os blokkra, de esetleg komplett motorblokk is érdekelne. Köszi!
Üdv emberek. Megadta magát az olajhűtőm. Belefolyik az olaj a hűtőfolyadékba. Valószínűleg a benne levő spirál megrepedt. Ha van valakinek egy elfekvőben jelezzen.
Motor: Suzuki GSX-R 750 K4-K5, asszem a 600as ugyanaz. Még nem néztem meg a part numberjét.
Jah és a másik gondom, hogy a csövek falán megtapadt az olajos trutymó. Próbáltam többször felmelegíteni és leengedni, de még maradt benne trutyi. Valami ötlet? Keverjek valamit a vízbe? Vagy mese nincs szét kell szednem a csöveket, hűtőt stb és kitakarítani? Köszi előre is. Üdv. Krisztián
Sziasztok! Keresek rossz, de nem törött műszerfalat gsx-r 600 / 750 K4- k5 modellhez. Ha van valakinél porfogóként, az kérem írjon már rám. Köszi!