Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Hasonló cipőben járok mint gjoci27, de én csak elcsúsztam... K8 jobb oldalidom közepe elfogyott. Egy olyanra lenne szükségem ha esetleg akad valakinél. Műanyagos szerint menthetetlen. De lehet megkerdeznék mást is, ha ajánlotok vkit... Budapest--Aszód vonzaskorzeteben.
Köszi
Az enyém 06306183849. Köszi.
Szia. Tudsz adni egy tel számot? Köszi.
A teljes idomszettet (k5) egyben elviheted.
Sziasztok.
Ma lezúztam kicsit a motoromat K5 Pár apróság érdekelne ha van valakinek. Jobb vissza pillantó, kis indek fejidom tartó konzol, és annak a rögzítő csavarja,illetve idom rögzítő csavar, hátsó ülés, vagy újra kell húzatni. :) Minden gyári a motoron. Ha van valakinek ezekből bármi is és megválna tőle, az Írjon nyugodtan. Köszönöm előre is. Ja esetleg egy jó műanyagos? :) Sajna. Budapest, Pest megye. Köszönöm még egyszer.
eszt a féknyerget több gixxere is szereltek 600,750 k10ig es 1000 k8ig
r1 vagy r6 monoblokkjat próbáld ki szerintem sbs dc fékbetétél nem olyan jo mint a brembo z04 de az ara elfogadható
Szia engem érdekelne a xenon. Sajnos ritkán vagyok neten de a számom 30/5765337 gsxr 600 K 4 én van a tompított és távolságba is szeretnék köszi a választ
Sziasztok, van egy maku állapotú K5-K6 600 -ra való gyári dobom, ill egy környezetvédelmi tiltás kiiktató, plusz kormánygátló (ez is gyári), jelképes összegért megvállnék tőlük!
Az STVA motor nem működik. Mechanikus vagy elektronikus gond. Nekem van egy elado. Csak a mechanikus része hiányzik. De a tiéddel lehet kombinálni ha az jó és utánna a tiéd jó lenne. Üdv
Helló
Nekem is előjött a c28, és az a gondom, hogy gyujtájon működik, viszont ha beindítom akkor már semmi
Mi lehet a gond?
sziasztok!
nincs valakinek elfekvoben korrekt aron k6/k7 gixxer 600-750 palyaidom garnituraja? serult is jo. farokidom mar van, arra nincs szukseg.
koszi!
Valószínű,hogy gyenge minőségű a láncod,és nem bírja a strapát.
Eladóak a képen látható alkatrészek:
-STVA motor, hátsó takaró nélkül, elektronika működik rajta - 18.000Ft
-Hátsó zár, kulcs nélkül - 1500Ft
-Air box - 13500Ft
-vákumcsövek és T csatlakozók újak - 10000Ft
-Hátsó fékkar - 7500Ft
-féktárcsák, nem tudom milyen állapotban vannak. A szegecsek jók. Az áruk párban,jótállás nélkül 9000Ft (ennyiért betétet se veszel)

polokrisztian@yahoo.com
Sziasztok

Be tudja esetleg valaki azonositani hogy melyik fékem van? :) Ez 1 sv 650 amit így vettem gixxer futóművel, és nem húz vissza a karmanyú uh rendelnem kellene egy felujító szettet, de nem vagyok benne biztos melyiket. Nekem a tippem a 2008 as 750es gixxer lenne. Fekete a becsúszószár. Koszonom
Sziasztok!
Hátra szeretnék 2 vel nagyobb fogaskereket rakni, így 17/47 lesz az áttételem.
Elég a gyári 116 szemes lánc vagy kell hosszabb?
Másik mitől lehet hogy össze vissza nyúlt a láncom?
Új volt szinte amikor vettem a motort, most 6000 km után teljesen szar valahol olyan feszses átfordítani is nehéz valahol meg teljesen laza.
Lehet az előző tulaj eladás elött valami leggagyibbat rakott rá.....
Üdv!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Tudna valaki linket küldeni, hogy honnét tudok magyar kézikönyvet letölteni ? GSX-R 750 k8-L0-hoz kellene!Köszi előre is!
Sziasztok!
Gsxr750 k6! Fojtószelep körül problémáim adódtak! Az injektorsor oldalán található egy állító motor azt cseréltem. A jelenség a következő, továbbra is villog az F1 és kb 10.000-es fordulatszámnál el is fogy a teljesítmény, a lapátok pedig épp, hogy nyitva vannak a max fordulatnál. Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e tanítani a másik állító motort vagy rosszat kaptam a bontóból? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Keresek K7 GSX-R 1000 hez kipufogó gyári összekötőt. Ami a két dob előtt elágazik. Ha esetleg valakinek porosodik valahol, gondoljon már rám.
K3-k4 1000 pályaidomszett eladó!
20000 Ft!!!!
Sziasztok!
Keresek ülést gsxr 600/750 k6-k7 re. Téli barkácsoláshoz kellene, szakadt vagy szivacs nélküli érdekelne elsősorban. A műanyag maga fontos.
Hátha porosodik valakinek a polcán egy....
Van egy felesleges váltóelektronikám! Ha esetleg valakit érdekel! 80.000ft
Sziasztok,

Van pár eladó holmim K3-K4 1000-hez, többek között váz, blokk, pályaidom, illetve pár üvegszálas elem K5-K6 1000-hez. :)

https://www.kepesmotor.hu/bont...
Szia!
Szinte ugyan ez volt nekem is. Szinten k6on, bar en nem palyazom. Egy honapot birt es utana felpuhult, volt, hogy markolatig lehetett huzni. Egy tapasztalt palyazos ismeros tanacsolta, hogy vegyem le a nyerget es nyomjam kijebb a dugattyukat, persze azert ki ne essenek, es pucoljam el az egeszat patikara. Utana ment bele szintetikus 5.1 es fekfolyadek, 100 fokkal magasabb a hoturese. Nekem ennyi eleg volt azota jo a fekem. Sot....nekem szuper. Egy probat meger, egyszerubb mint egy yami fekrendszert beszerezni.
Főfékhenger csere és a nyerget se árt yamaha pont rá megy !!