Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerlek bácsim, de a burkolt izédet lekörözöm ezzel simán. tegnap még találtam olyat is ami 100kmht vitt - szintén kroszgépszerü. a kisnaked amit mutattál az nekemis tetszik, de az csak 60kmhs... éspersze erösen sulyfüggö
Ismersz Drága , nálam csak burkolt sportmotor jöhet szóba, a cross gépek nem az én világom!
én azzal mentem amit a kinaiak csináltak.
50 köbcis fűnyiró motr van benne, szó szerint fűnyiró. úgy kell még berántani is.
de 60-70 azt simán akasztja. alattam 80 at ment, mértük robogóval
Agy! nekem ez tetszik: picimotor
tetszik az elsöféke, rugozik mindene, nemkell rajta görnyedni mint a kis sportpocketeken, manuális kuplung plusz négy sebesség, relative magas lábtarto (szintén a sportpicikhez képest) a rücskös gumi meg csak egy dolog, mert nem olyan rücskös :P meg a végsebessége se rosz... és nemnéz ki olyan tul hülyén se. naaaaa mitszolsz?
Nem saját, a főnök vette hogy rendezvényeken, versenyeken bohóckodjanak vele...
Ezek(és a legtöbb amit itthon lehet kapni) 50cm3 és kétütemű automata...
Mi INNEN vettük!!
nézd meg, mert már elég széles választékuk van!!
Wood , látom te mentél is ilyennel.(Sajátod?) 4 ütemű vagy 2 ütemű volt. Mindegyik automata váltós? Tudtommal ilyet csak a kínaiak gyártanak!?
Én kipróbálnám az tuti
Nagyon jó móka!!!
Elég durva amikor egy 80-90kg-os emberrel is megy vagy 50-60-at ez a kis szörnyeteg...
Érdekes élmény, aki teheti próbálja ki...
Van-e valakinek ilyen minimotorja, érdekelnének a tapasztalatok!Parkolókban való csapatásokhoz nagy móka lenne szerintem !

PocketBike

Videók:
Pocketbike racing
Bukás veszélytelenebb:)
Egykerék :)))
Racing2
a széchenyi városban!
Katedrás vagyok.
Te hol? És hova?
geropapa te merre laksz egyébként kecson?
sulid?
én is kecsoi vok
Télleg!!! Ez kamu gyerek! Nincs is fia csak egy SR-je! Sajna nekem is az van, de nem sokáig!!!
Hi all. R1 SP ... ritkaság lesz? Egyik barátom megrendelte magának tavaszra.
Nnnna. A képen látható motor egy Yamaha YZF R1. Mint azt ti is látjátok, van rajta néhány szemet verő érdekesség, mégpedig azért, mert ez lesz a 2006-os limitált szériás R1-es. Annyiban különbözik a gyári R1-től, hogy ilyen egyszínű fekete, gyárilag Öhlins rajta minden, a telók, rugóstag, kormányteló, és ami talán a legfontosabb, de nem feltétlen tűnik fel mindenkinek: a kerekeken nem az arany szín az érdekes, hanem nézzétek meg a küllőket: kicsit sok van belőlük. Szóval magnézium felnik... Lóerő adatot nem tudok, súly biztos könnyebb lesz az Öhlins kit meg a felnik miatt... Tehát a Yamaha a limitált szériát nem úgy gondolta, mint a Suzuki a GSXR-nél, hogy más színű, azt csá, és gyártjuk egy évig, hanem valóban limitált a darabszáma, mint anno az R7-esek. Na, ha ebből is jut annyi Magyarországra, mint R7-esből, számszerint nem tudom mennyi, de én még nem láttam R7-est élőben na mindegy, akkor is megnézném az esélyét annak, hogy azt stunt4ever, vagy bárki közülünk meg tudná venni, nem feltétlen anyagi szempontból, bár ez sem elhanyagolandó. De nem hinném hogy ettől rettegnünk kéne...
nézzetek már el a Robogók topicba, ott a srác (stunt4ever) egy robogója van, nemhogy fia
...remélem ez csak 1 rossz vicc, h 1 16éves srácnak ilyen motort akarsz venni...az tuti, h nem fogja kinőni, mert nem lesz rá ideje(persze nem tom milyen motorjai voltak eddig a fiadnak, de sztem ez végzetes lehet..)
azért érdeklődve várom a fejleményeket!üdv
nekem is vegyél már egyet! akkor én is apunak szólítalak!
ooh ha én kaptam volna 16!!! évesen R1-et!
Ez egy R1-es Yamaha, 1000cm3-es. Szerintem pont ideális. És még az ára is eléggé barátságos, igaz a tuning rajta egy kissé drága...
és ez hány cm3?
ijenről még nem is halotam.és a márkája mijen? a turbobusa a tipus, uigye?
Sziasztok! Én most akarok venni a fiamnak egy motort, mert most lesz 16 éves. Már ki is néztem neki egyet. Azért ilyet gondoltam, mert ezt egy darabig nem fogja kinőni úgygondolom. Szerintetek nem hülyeség?
hello!
Érdekelne a motor, légyszives küldj egy számot, vagy hivj fel a 06205538536-os számon.
Robi
Helló szia mindenkinek! Szeretnék egy (remélem) közérdekű közleményt megosztani Veletek: van egy 1995-ös YAMAHA TZR 50 R-em (az "R" nem vicc) és NAGGYON ELADÓ! Az új (2004 utáni) TZR-t simán vertem vele 400 méteren... ja és egy 1.6-os diesel OPEL mittudoménmit is megfogtam kb. 70-ig! A motorja teljes felújításon esett át, új lánc van rajta, valamint újak a fékbetétek is és egyéb apróságok! Esztétikailag nagyon szép! Szóval szerintem megéri mert az ára kb. 210e Ft! Azért eladó ennyire mert még az őszön kellene egy másik, bár ez szoc problem. Ha érdekel hívj(atok) a 06-20-9696044-es számon, vagy írj(atok) e-mailt a k-adam4@freemail.hu címre! (egy kicsit lusta vagyok, úgy hogy lehetséges, hogy találkoztok ugyanezzel a szöveggel a fórumon máshol is, de csak a mihamarabbi "siker" érdekében) Ja, és a képet csatolom, de ha nem sikerül fent van a vas a hasznaltauto.hu-n is.


Hello!
Nem tudom nálad mit jelent a nincs pénzem, de ha gondolod a fiam kinőtte a sajátját.
KTM 50 junior. A gyerek hat éves korában ment vele. Van ilyen korhoz sisak, mellvéd, alső, felső, könyök és térdvédő, szemüveg. Mind UFO és Alpinstar cucc. Nekünk kb.350.000.- forintban van ez a játék, mindenestől 210.000.- forintért odaadom. Ha érdekel küld egy mail a kissarkanyka@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni tőletek.Tavaly megigértem a fiamnak, hogy hamegtanul bicózni két keréken veszek neki egy gyerek motort.Kétnapmulva közölte apa mehetünk a mociért. Akkor megusztam azzal hogy még nem nötteki az elektromost.MÁR KI NÖTTE!!
Hatud valaki használtat 10 max. 12" olcsón (mertnincs pénzem)legyetek szivesek irni nekem a krombi@freemail.hu -ra.Nem baj ha javítani, vagy felujitani kell.
Segitségetek előre is köszönöm.