Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a kerek számok. Ez az 1.000-dik hozzászólás. És ha minden igaz hamarosan meg lesz a motorommal az együtt gurult 60.000 km is. Mindkettőnk legnagyobb örömére.
ez a terv.
Cseszneki kerülővel 425 km, anélkül kb 371 km.

Csesznekkel:
https://goo.gl/maps/m4P2WG1XG7JczkJa8

Csesznek nélkül:
https://goo.gl/maps/jAGp9PmmhggLwu1f6
Mennyi lesz az össz km?
Tavasszal így volt lezárva a szlovák határ
Oké,megyünk.
Sziasztok,

Ha van erdeklodes most szombatra Covid elkerulo turat szervezek. Szabadteri program. A terv, Csaszar western falu, Kisber makettvaros, Aszar mini skanzen. Ezek egymastol 10 km-re vannak, ha belefer idoben akkor meg Cseszneki szerpentin.
Hát ugyan volt már rá példa, hogy szeptember végén meglátogattuk a horváth tengerpartot, de a jelenlegi helyzetben (korlátozások ide vagy oda) eszemben sincs arra menni.

Mondjuk azt (még) nem látom - a karanténos időszakban nem jártam a határok közelében még autóval sem, hogy hogyan fogják ellenőrizni a határokat. Újból lesz határőrség mindenhol? Mert még szlovákiába se tudunk akkor egy körre átruccanni...
Picit rovid.
Semmi. Csak amennyire istenitettek tobbre szamitottam.
Vegulis mindenki ott megy ahol akar.
A Léka szakasszal mibaj?
Köszi, a korábban linkelt kanyargós szakaszt újból be akartuk járni, visszafelé meg számoltunk, hogy a napi limitbe beleférjünk. Azon a részen nagyot nem lehet hibázni, szinte minden űtjuk jó, még akkor is ha nagyon alsóbbrendű úton mész.
Mert o mar volt velem turan. Mi csak jo utakon megyunk.
?
Legkozelebb probalj lejjebb menni, nem rossz a felso resze, de csak a kalte kuchl utan, elotte nagyon zsufolt nagy forgalmu egybe nott varosi utvonal van kurvasok 50 es tablaval gyakorlatilag a magyar hatarig.
Most odafele is inkabb léka-aspang markt-reichenau an der rax vegig a 27 esen kalte kuchl es ugy turnitz-vasarnap meg lejjebb lahnsattel-mürzzuschlag vegig a 23 ason krieglach ig ott be keresztben ratten-sankt jakob im walde-lafnitz-hartberg-szombathely.
Gyakorlatilag zero forgalom kivalo szerpentines 100-120 as atlaggal lenyomhato tökéletesen jo ut volt. Ez az egesz vorau kornyeki googlemapson feher utakkal lelot terulet jo.
Nem ugrik be. Mi atvagtunk a varoson. Nekem Rohonc -Leka volt csalodas. Helyette ezel jottek be.
Neked bejott a Pernitz kornyeki ipari zsumbi?
Na valami ilyesmi volt. 470 Km Ausztriában.
Akkor alvas es holnap indulas.
Mfüred és Abasár között a határban.....?
Igaz. Nem fogalmaztam pontosan. Nem erdoben vagy a sirato falon akarok motorozni. Csak atcagni ket telepules kozott a hatarban.
Itt ugyan nem esett, de Pest kornyeken ahogy olvasom rendesen elaztunk volna.
Könnyű endúrót írtál, na ezek egyáltalán nem könnyűek.. Terepen a súly a legnagyobb ellenfél, ha ezek besűllyednek a sárba egy ember bajosan veszi ki.