Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nalam a homersekleten tul.a szezonkezdeshez kell meg egy alapos eso ami lemossa a sot es a port az utakrol
Udv.

Termeszetesen szivesen latunk. Latom sport motorod van. Nem tudom mennyire kenyelmes, mi altalaban 350-450 km kozotti turakat megyunk, latvanyos, kanyargos szakaszon. Nem verseny tempo, orszaguton 110-120 km/h kozott. Kanyarokban ki mit tud, mer, bir, stb. Altalaban 80-120 km utan szoktunk megallni pihenni. Neha Magyarorszag, tobbnyire Szlivakia, esetenkent 2-3 napos, 1000 km-es turak. Es a sajat idei almaim, amihez tarsakat keresek.
Szia!
Üdvözlünk a fórumon! Sajnos az idő még nem engedi meg a közös gurulást. Jelenleg mindenki csak fejben motorozik, sajnos én is.
+ 10-tól indul a szezon. Ha jönnél adj valami elérhetőséget.
Mindenkit köszöntök!Új vagyok az oldalon.Gyöngyösi vagyok így szeretnék részese lenne eme jó csapatnak ha lehetséges!Szép napot!István.
Minden topik es forumtarsnak Kellemes Unnepeket kivanok!
BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Sajnos mi nem fényképeztünk, valahogy most kimaradt. Majd talán legközelebb.
Az utolsó túráról készült képeket felrakhatnátok valahová.
Nem semmi, jól nyomjátok!
Ha már buli! Mi egyik évben leszálló felhőben, ködben, szitáló esőben, nagyon rossz látási viszonyokban motoroztunk arra. Gyakorlatilag az előttem haladó lámpáján, féklámpáján kívül semmit sem láttam.. Úgy haladtunk át a Szlovák-Lengyel határon, hogy nem vettem észre! Miután kicsit tisztult a levegő arra lettem figyelmes, hogy megváltoztak a helység nevek betű összetétele, feltűnően sok lett a " d, r, z, zs," betű. Akkor ébredtem rá már Lengyel országban vagyunk!
Konkretan ez.
Ha mar buli. Volt olyan turank, hogy penteken munka utan elindultunk Gyongyosrol este fel 5-kor es annak ellenere, hogy Pesten vegig dugo volt este 8-ra leertunk Fertodre. Sorozes, masnap reggeli utan tobb mint 400 km Ausztria hires, keleti reszen talalhato szerpentineke, este ujabb sorozes. Masnsp reggel indulas, Cseszneki szerpentin, Balaton felvidek, ebed Zirc mellett es este 6-ra itthon voltunk.

Norbu tud rola meselni.
https://www.patonai.hu/hu/araink
Szerintem jó buli lenne és tényleg legalább 1 estét maradni kellene, úgy sokkal lazább az egész. Mi a családdal évek óta visszajáró vendégek vagyunk, de motorral még nem jutottam ki. Illetve nyáron már majdnem ott voltam, de iszonyatos felhők jöttek északról, ugyhogy visszafordultam, nem szeretek sz@rrá ázni
Ne hagyjatok itthon minket! A szívem csücske az a környék!
Jó lenne egy ilyet is összehozni nyárra, imádom azt a városkát.
Az 290 km. Nyáron nem annyira vészes. Viszont akkor már egy éjszaka ott (sör, csülök, séta)

Kétszemélyre reggelivel egy éjszaka június elején 7.000 Ft-ért nem a világ vége..

https://www.booking.com/search...
Igazatok van,nem is akarták a dolgot megérteni. Zakopanéban is volt hasonló szituáció, de ott legalább angolul értett/akart érteni a pincér és kihozták a rendelést, sőt egy pár grillezett sajtot is odapakoltak pluszba egy tányéron. Na, oda is királyság lenne kimenni motorral, de az egy napra azért nagyon kemény lenne.
Szívesen máskor is. (Bár jó lenne megtörni a hagyományt, hogy zárót gurulunk együtt.

Zulesi,

Jamesznak igaza van. Én korábban voltam itt, de 2 üditőn, 2 kávén és 2 főételen nincs mit elszámolni.

MIvel nem ismered Szlovákiát tudnod kell, ahol valami van (látványosság, nagyobb turista forgalom ott rengeteg ilyen hely van. Gyakran még az is megesik, hogy nem 40 perc alatt szolgálnak ki, hanem be sem férsz.
Sziasztok! Vidom! A társaim nevében is köszönöm a túrát! Nagyon jó időben nagyon jó motorozás volt. Jövőre remélem lesz több lehetőségünk is együtt túrázni.
Zulesi! Az a hely felejtős! Azt a helyet ahol szándékosan megkárosítják vendéget azt el kell engedni! Inkább meg kell adni azt esélyt egy másik kajáldának ahol esetleg
még tudják mi az a korrekt vendéglátás!
Szuper! Itt az ideje bejárni a szlovák részt, mert nagyon bejött! Sajnos a tavasz még messze van, már csak egy-két laza mátrai körre lesz csak lehetőség szerintem. De legalább bőven lesz idő útvonaltervek kiagyalására.
Ne tedd. Dobsina fele rengeteg van. Es mutatok ott olyan utat, hogy a dobsinai szerpentin elbujik mellette.

Csapatban nem magadra figyelsz, hanem a tobbiekre.
Érdekes, hogy egyáltalán nem fáradtam el, seggfájás is elmaradt... Talán edződöm? Jövőre meg azért még adok egy esélyt annak a kajáldának, mert amúgy nagyon szimpatikus hely volt!
Szivesen maskor is. 370 km lett a vege.
Szeretném megköszönni, hogy csatlakozhattam a kis csapathoz, és így egy nagyon szép úttal zárult a szezon!
Valahogy nekem is inkább azt kedveli a gépem,persze lehet,hogy csak placebo effekt... Úgy látom gyönyörű idő lesz,lassan készülődök is! Innen elindulok 9.30 körül én is, ha nem futnánk össze útközben,akkor a MOL kútnál leszek Szécsényben. Remélem van kávéjuk!