Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz a KTM helyett?
Az se lehetett jó élmény.
Térd gondom volt.Műtét,de már megvan a kiválasztott,
Na ezt örömmel hallom. (Mondom én aki a múlt hét végét négykézláb töltötte a nappaliban egy becsípődés miatt.... )
Csak átmenetileg
Köszönöm a jó kívánságokat a többiek nevében is.

Sajnos fogyunk erősen. Többen végleg (átmenetileg ?) eladták a motorjukat egészségügyi problémák miatt. Hiába nem fiatalodunk.
Boldog, Békés Ünnepeket Ottó neked, és a család minden tagjának!
Kriszta és Jani!
Meghitt, békés Karácsonyi ünnepeket kívánok minden Gyöngyös és Gyöngyösi környéki motorosnak és a szeretteiknek.
BOLDOG KARÁCSONYT ! és BOLDOG ÚJÉVET !
Ok.
Szia!
Holnap kereslek.
Tervezünk menni vasárnap.
Gurulni kellene valahová vasárnap, de fogalmam sincs, hogy hová. Ahogy nézem az utolsó előtti (lehet az utolsó) hétvége amikor még vállalható idő van...
Részünkről nagyszülői feladatok vannak minden második héten, minden elsőn meg esik az eső.
Egyedül is nehéz elindulni, csoportosan meg képtelenség.
Sajnos nem jo. Egesznapos pesti teendoim vannak.
Szombaton nem sok időm lesz, de egy halászlevet ehetünk Tiszacsegén, ha gondolod?!
Néha néha azért gutulunk
Látom kihalltunk. MIndenki eladta a motorját, melegben, esőben nem motorozik. ..... :)

Meg szabin se... :)
Nem egyszerű egy ilyet osszehozni. És nem ebből élek.
Kár, hogy kihagytam de munka meg tanulás miatt sajnos kénytelen voltam. De legalább volt értelme, jó lett a bizonyítvány. No, mmajd legközelebb!
A túra? Röviden jó volt, kicsit hosszabban, nagyon jó volt! A társaság nagyon jó volt, az egész túra alatt tudtunk jó összhangban motorozni. Az idő ideális volt esővel nem találkoztunk, fent a hegyek közt optimális, lent a lakott teruleteken még elviselhető meleggel.
A város kulturált a szálloda minden tekintetben szuper volt! Egyszer érdemesebb lenne hosszabb időre vissza menni ide. Összességében pozitív volt!
A szállás cime:
Hotel Nikolas
Nádražní 124
Ostrava
70200
Czech Republic


és néhány kép
Nos itthon vagyunk. Hogy milyen volt a túra?

Majd a résztvevők megirják.

A tények: Gyöngyös-Ostrava odafelé 380 km, átlagsebesség 46,3 km és 133,9 Km/h a csúcs sebesség. Odafelé kellemes kanyargós (sok megállós) utazás, helyenkét (2-3 alkalommal ) gps vagy általam elnézett kereszteződés Í(amit 1-2 km-en belül korrigáltunk). Jó utak, tempós és visszafordítós kanyarok, jó idő (itt még 20 fok alatt voltunk az utolsó 200 km-en.) Kulturált közlekedés,.

Odaérve meglepetés, hogy beálltunk a szálloda privát parkolójába és jott a recepciós, hogy a motorokkal álljunk be a fedett garázsba. Városnézés nem volt, mert az egyik társunk szóba elegyedett a recepcióssal aki taxit rendelt és 2.000 Ft-ért (kocsinként, mert egybe nem fértünk el) bevitt a belvárosba ahol cseh ételekekkel és italokkal múlattuk az időt elég sokáig. Visszafelé a taxi hívásával volt némi gond de az is megoldódott. A szálloda előtt legalább 6 villamos jár a megállóban, bankkártyával is lehet a villamoson fizetni, a legolcsóbb jegy 10 percig érvényes.

Visszafelé már másfelé, 427 km, 54,7 km/h átlagsebesség és max 141 km/h óra. (Sajnos visszafelé már tempósabban kellett jönnünk, mert a fiamnak vizsgaidőszaka van és az ünnepek miatt és este már csak két buszt ért volna el (amire mint kiderült nem is fért fel igy a 20:15-ös helyett szegény csak a 21:15-ösre fért fel.)

Árvaváralján ebéd (nem mentünk fel, mert a normál cipők a csomag mélyén - társunk a bokája miatt pár évig nem balettozik - és meredek is volt ja és már meleg.

Költségekről annyit, hogy egy 2 ágyas szoba reggelivel (privát és mint utólag kiderült fedett parkolóval) összes 67 eur.
Erre is volt par kanyar.
Mátra fotó plakát volt kint. Galyatető leágazás után jobbos balós háromszor utána a patkó. Kanyarfotósok lent szoktak lenni, őket még nem láttam .
Ők holnap lesznek.