Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Én helyileg nem ide tartozom, de nagyon szeretem a Mátrát, és a Mátrai kirándulásokat! Azért bízom abban, hogy még az idén eljutok oda! A témátokhoz kapcsolódva, én most nem motorozok, 2 okból sem! De fáj a szívem, mert egy elég forgalmas út mellett lakunk, és le föl mentek ma is a motoros társak! Attól tartok amilyen szerencsém van, biztos megbüntetnek ha elindulok valahová! Aki mer az nyer!
Ebben szo nincs Hiesz Gyorgyrol
Mindig csak a motorosok mindig!
Az összes tó partján ott vannak a buzi pecàsok egymás hegyén hàtàn egymás seggébe az nem baj!
De a szàjonbaszott motoros elmegy egyedül vagy 2-3 társával motorozni az emberiség ellen bűntett.
A cikk írójànak ajànlanék még néhàny csoportot a motorosokon kívűl akiket baszogathat, illetve írhat róla cikket, illetve ajánlanám neki h a tilalom idején napi rendszerességgel közösüljön az anyjával !
Nem is terveztem a Mátrába menni!
Elvagyok én a környéken, 20km körzetbe akad 1-2 kanyar...

Max a táskába rakok ezt, azt.....
Melyik cikk?
Nem így van.Nagyon korrektúr beszélt a polgármester a emberekről ,de még a cikk írója is a motorosokról .Csoportba verődve bandáznak!Nem kéne ezt így .Egyedül vagy nem fognak szólni,szerintem.
Nem szeressem puzsért de nem.beszél hülyeséget most, a második vh óta nem volt ekkora gazdasági zűrzavar minden országot érintően. Gazdasági újrafelosztás de most rombolás és gyilkolászás nélkül.
Nem a Mátrába kell menni motorozni.
Röviden ennyi.
Probléma megoldva.
Ápr. 13-ig mindenkit "kitiltottak" a mátrából, kiszabható közigazgatási bírság Max 200e. Jó magyar forint. A parkolók le vannak zárva, most még "csak" figyelmeztetnek mindenkit, hiesz Gyuri bácsi azzal indokolta, hogy két idősek otthona van füreden, ne veszélyeztessük őket, és igen, kinnt lesznek a következő hétvégéken is, akkor már büntetnek is. ergó ha fenn megtalálnak úgy, hogy 100+- kmre vagy a lakóhelyedtől akkor seggbe...
Srácok csak azért teszem be hogy ne legyünk a mátrixba. A fickónak van több videója meg kell nézni.
http://youtu.be/H_Nd0w69bTo;t=341s
Ja és Puzséér.
http://youtu.be/3O4_kKtEtto;feature=emb_logo
Na igen. Csak ma kb 80 emberrel kerültem közelségbe meló miatt meg vagy kétszázzal a lidiben. Motoron egyedül, sisakkal a fejen meg potenciális fertőző vagyok, ki érti ezt? Na mindegy, holnap akkor kocsival megyek egy Mátra-Bükköt, ha kérdik hova megyek, akkor Bükkszentkeresztre a gyógyító kövekhez, imádkozni a Szűzmáriához
Az egészben az a gáz, hogy nincs egységes elbírálás. Van akit figyelmeztetnek, van akit büntetnek. És valljuk meg 50 ezerből járványon kívül már kijön egy két éjszakás ausztriai motorozás is.

https://hegylakok.hu/2020/04/o...
szálka vagy a szemükben, ennyi, biciklis mit keres a mátrában, felugrott kenyérért ?
Dolgozni is mehetsz,napi száz emberrel kerülhetsz kontókba azt lehet! De magamba mért ne motorozhatnák?
De miert csak motorosokat kell basztatni? Nagyon sok autó meg biciglis is volt a Mátrába. Azok mehetnek...
Parádsasvárnál az összes motorost megállították és kérdőre vonták, hová megy, mit keres itt. Engem is. Büntetés nem volt, csak figyelmeztetés, és mondták, hogy az elkövetkező időkben továbbra is ellenőrizni fogják a korlátozás betartását. Autósokkal, biciklisekkel nem foglalkoztak. Az egyik szakaszon sebességet is mértek. Mátrafüredtől felfelé a parkolók zacskókorláttal, Sástói bejáró rácsos korláttal lezárva. A Mátra elesett.
Motorosokat vagy mindenkit?
Az nem baj hogy a Lidl-be 400-an vannak reggel egymás hegyén hátán, de ha Mátrába motorozol meg megbüntetnek.... Pont jöttem ma Parád felé, a szembejövőket meg állították meg....
Kp-ban, tehat mindig csekket adnak.
De papirt akkor is kapsz.
Tevedsz. Mar mobil pos terminal is can a civil meros autokban.
Nem tévedsz, helyszíni bírság van de akkor is csekket kapsz.
Papirt akkor is kapott. Be megy a rendorsegre es megkerdezi, hogy valodi-e. Ha nem feljelent. De egy rendorautot vagy egyenruhat csak felismert nem?
Szerintem reg nem lehet kifizetni helyszinen, de lehet tevedek.