Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Santso papa, Bogyokaval talalkoztam jonehany eve utoljara meg Gyorujbaraton. Az is durva, hogy szeptember ota nem irt ide senki. XD
Hát igen, elröpült 10 év . . .
De még tartjuk magunkat - néhányan.

Amúgy szép jó napot Mindenkinek!
Miért vagy ezen meglepődve??! Nem akarnak kicsit hülyék lenni, hanem ha lehet akkor már nagyon!! Biztos nagyon "sietnek", és ezért tolják neki mint az állat! Előbb utóbb oda fognak érni! Csak azt már nem veszik majd észre, hogy odaértek! Én tudok menni úgy a motorommal, hogy 4 litert fogyaszt, amikor meg elgurul a gyógyszerem úgy is, hogy 7,5-öt!!
Mielőtt bármit tennél, próbáld meg kimosni a "tettes" zárból a belekövesedett évtizedes szrt, én az ilyet kontakt spray-vel csinálom, és utána csöpp műszerolajat tegyél bele! Itt egész délután sütött,!! Jó motorozást!!
Sajnos ezt már kiszűrtem én is.
Olajat kapott, bőven. Azért dilemmázok, mert egyfelől egyértelmű, hogy kopott a kulcs, másfelől a többi 3 zárat hibátlanul nyitja.
Lehet, hogy elég lenne két jó kulcsot csináltatni, de nem tudom belül van-e a megéri kategórián, mert mennyi lehet Zizihez egy komplett zárkészlet?
Nem egy ritka motor... még az is lehet, hogy 250-1100-ig ugyanaz a gyújtáskapcsoló.
Próbaképpen befújhatnál egy kis műszerolajat a zárba hátha segít.
Győrben tudnátok olyan kulcsmásolót ajánlani, aki a kissé kopottas kulcs miatt (gondolom) akadózó gyújtáskapcsolómon segítene?
Nekem az Ikva utca ugrik be, de ők inkább ilyen immós dolgokkal foglalkoznak ahogy tudom - még nem voltam.

Vagy érdemes egyáltalán foglalkozni vele, esetleg venni bontottan jó zárszettet?
(ZZR600)
Neked meg mára!
Holnap pancsi van a családdal.De jó gurulást nektek!
Hy!
Holnapra beszéltük Ekeccsel...
valaki egy kis délutáni gurulásra?
Neki már nem fáj. De akiket itthagyott, azoknak igen. Mostanában sokszor megyek Füredre dolgozni, hajmeresztő amit néhányan produkálnak. Leginkább autóval. Autóval a tolom neki, mint barom és a 90-100 környékén elgurulok között 10 perc menetidő különbség van. Megéri kockáztatni?
Legyen neki könnyű a föld.
A mai Kisalföldből annyi derül ki, hogy egy 29 éves Szekszárdi motoros. Ismerősök amikor látták, akkor még a mentősök próbálkoztak az újraélesztéssel.
Nem mutattam az örökölt öreg szőrvizes ládám. Így legalább felismerem messziről.
Akkor jó! Nem számít semmi, csak a pina szorítson!
Minden OK druszám!
Maga merre kujtorog mostanság?
Hogy piTába kottázta el itt...
B@ssza meg ! Tud erről valaki valami konkrétat ?
SZIASZTOK...GYŐRBEN keresek matricás-dekoros uriembert vagy céget aki idomszettre fóliát húzna! köszönöm
Persze hogy nem írja csak annyit hogy autós ütközött motorossal mikor a fotón látszik hogy a motornak szinte semmi baja nincs.
Sajnos van olaj öntözés... A hétfői haláleset is elcsúszás volt, az autó a ridert ütötte el...! Sajtó nem írta mi??? Lehallatszik a faluba a motorok hangja, DE!!! mikor is mennek a motorok? 14-19h között, nem éjjel! Megjegyzem, sokat megyünk kajálni a családdal is csesznekre, na most, hétvégén minden második helybéli üvegen tépi a motorfűrészt... de az nem baj!