Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nos egy jogász válaszolhatna ! hogy kezdjem az első mondatot.
ők nem bújtak el ez hogy van?
valamit nem vágok, a tányérsapkás ha ki áll rendesen és nem bujkál akkor nincs az a kép amit föltettem, tehát nincs ok okozat. ő ki áll aki nem bamba vagy betartja a szabályt nincs gond akkor hol a hiba?

a tányérsapka alatt vazze !
tehát akkor nem a hivatalos cél a lényeg hanem hogy lehúzzanak.
hivatalosan ez a cél !
Én sem mert ha mindenki jogkövető pÓgár és betartja az éppen azon arra a útszakaszra vonatkozó maximális sebességhatárt akkor a "csóri sün" elbújhat bárhová, nem fog tudni gyorshajtásért bemérni mert egyszerűen nem lépem(jük) túl a sebességet. De pl. elég egy tötymörgő megelőzése és már jöhet is a sárga csekk ha éppen bemérnek. Na meg kinek nem gurul el a gyógybogyó... Ahol fát vágnak ott hullik a forgács.
egy nem kimaradt azaz "alatti ember NEM tehet róla"
De nem szidalmazom őket. Mert a tányérsapka alatti ember tehet róla csak ő adja az arcát az egészhez mert őt látjuk. A rendszer szar amit kénytelen kiszolgálni ő is és persze mi is. Szóval nem bántom őket. Mert igenis nagyon segítőkész rendes emberek vannak a tányérsapka alatt. Van egy két hülye, de közöttünk motorosok között sem akad arányaiban kevesebb a hülyékből mint náluk.
Ez nem a nagy szent célt szolgálja. Kvóta van. Csak figyeljétek meg, Hónap végén mindig többször lehet fut bele az ember mérő kocsiba. Mert a hó elején ellazázzák de hó végén meg az előirányzott kvótának meg kell lennie. Ha meg elbújnak akkor nagyobb a siker esélye.
Mert ha látja a nép akkor lassít
én pedig azt nem értem hogy ha ennyi duma van arról hogy ez a nagy szent célt szolgálja akkor miért kell -ÉRTSD JÓL , ELBÚJNI !

erre adj választ !
Alsonémedin làttam egyszer érdekesen mèrni a rendöröket.Rendörauto eldigva egy mellékutcàban.A rendörök bent àlltak a buszmegàloban és a vàrobodega ablakâbol mértek.Csak akkor vetted észre ha elmentél melletük!Persze 40-es tàbla!
Nem kell messzire menni. Veszprémiben mikor egyetemista voltam az egyetemhez közeli kis utcákban szoktunk leparkolni. Egyik héten meg mondjuk a következőn is simán meg lehet állni a közeli kereszt utcákban majd hirtelen kikerült a várakozni tilos tábla de persze reflex szerűen meg állt mindenki ott ahol előző héten parkolt. Aztán sorra jöttek 20E-es csekkek a postán. Ez így volt egy hétig majd megint lekerültek a táblák megint megszokta a nép aztán megint vissza és kezdődött az új kör.
Csak annak örülök nagyon hogy a helye rendőrök nem ilyenek. Siófok környékén kifejezetten emberinek mondanám a gárdát. Sőt valójában Veszprémi társaság sem rossz arc., de midig lesz egy két ilyen a kötelékben aki rányomja a bélyeget a társaságra.
Nekem a srác apja mesélte, és rendőröket mondott, de biztos nem egyedi eset.
szerintem ez volt benne a tv-be Nem is a rendőrök büntettek, hanem a közteresek. Egy faszi úgy be rágott, hogy másnap kiment és az összes autóst figyelmeztette, meg hátha megszánják és neki is leesik egy kis pénz a bünti kifizetésére. Aznap 144 autó mentett meg. Persze a közteresek kihívták a yardot az igazoltatta a faszit de mást nem csináltak azok is útálják a köztereseket. Aznap a 144 autóstól 17 ezer forintott tudott összegyűjteni az ürge.
Szentendre :kb 10 éve lehet balra Pest felé kanyarodni (jet, most Lukoil) kútról.
Kiraktak egy táblát jobra kötelező haladási irány. Nincs kint egy hete. Srác este 22:30 körűl dobott egy balost. Rendőrök figyelték a kihajtót. 50e-re bírták büntetni érte.
Se figyelmeztetés se ejnye bejnye.
Ez van ha megszokásból mégy.
balatonfüreden négy sávos út megy keresztül,ha én most 100-al mennék végig rajta sem lenne sok és nem veszélyeztetnék senkit.aztán van egy másik út ami kb 5km keresztül 40-es!egy agyrém az egész.nem ártana újra gondolni már ezeket a dolgokat.és nem beszélve arról hogy szerintem elöb megállok egy mai autóval 40-röl mint egy trabantal 30-ról.reakcióidőt is beleszámítva.
előbb ott kellene rendet tenni, utakat kerülőket nem fizetős elkerülőket............ építeni, a dagály helyett 2x2-es főutat a 4-es helyén. ha már minden ok, akkor lehetne gondolkodni. de itt nem teszi azt akinek kellene.
kiskőrösön alig van 30as tábla, van ami még 100 métert se véd(pl suli előtt, állomás előtt) a többségét ki is lehet kerülni más utakon
amúgy az utak kialakítás a vicc sajnos többszáz éve még nem gondolták hogy ilyen forgalom lesz, de még a 80as években se.....
pl főutak minden városon falun keresztülmennek, nincs épeszűen elrendezve semmi
az utcámban 68 db 30-as tábla volt, csak hogy most már 30-as övezet van, így ha belépsz a tettek mezejére akkor imádkozhacc hogy kijuss +30-ezrek nélkül. feleslegesen, aki 30-as övezetben akar élni az költözzön ki bagamér végébe, a falu után már csak a román határ van, vagy egy zsákfaluba onnan csak egy kijárat van. a fejlődés forgalommal jár azaz hogy fejlődjünk menni közlekedni kell, ezek a vicc 30 as övezetek csak a pénzbehajtást segítik semmi hatása nincs a forgalom sebességére.

nyugi föl lesz téve hivatalosan a cionista zsidó és cigány bérencnek hogy miként lehet az hogy 1x 2x sok x gyorsan hajthatsz , ha nem tudják behajtani rajtad elzárnak , tehát csak a pénzed kell nekik, nincs az hogy 1 után alap 2 után emelt bünti 3 dikkk utánm 3 hónap pihi pl.
30 vagy 40 haladás szempontjából kb tökmindegy hiszem általában ezek rövid távokon van
megállás szempontjából métereket számít, hiába van abs és társai a reflexek nem lettek jobbak, hanem inkább figyelmetlenebbek az átlag népek
figyelembe kell venni hogy az idő múlásával egyre több autó és egyre több egyéb entitás koncentrálódik ugyanazon a helyen emiatt vannak ezek a "béna" szabályok
az a baj hogy ezek a sebességkorlátozások vannak alul méretezve.30éve még jó volt,ma már nem.
ez csak feltételezés amit nem tusz bizonyítani
ha minden rendben van akkor nincs bünti, de a kocsik 90%-ban nincs minden rendben, csak leszarjuk mert úgy is csak mérnek....... és amíg van sok idióta aki gyorsan hajt addig a többinek nyugta van
rendőrnek is jó így mert bent ül a kocsiba és filmeket néz miközben mér, nem kell az út szélén állni 10 órákat
szóval ha úgy vesszük a gyorshajtók miatt van ez a viszonylagos nyugalom
lehetőség szerint el kell kerülni a 30as táblákat, ezek többnyire olyan helyeken vannak ahol a megszokottól nagyobb a gyalogos forgalom, vagy egyéb anomália tapasztalható
az élet kurvára egyszerű csak mindig keresünk dolgokat amivel meg tudjuk nehezíteni
persze nem lehet minden szart elkerülni, de ha keressük is akkor örökké szív az ember
5000?a rendőrnek joga van ahoz hogy elsőre figyelmeztessen és ne büntessen,szóval ahhoz képest sok az 5000!igen,többségébe elmondhatjuk hogy normálisak a rendőrök és többnyire nem ők tehetnek róla de azért lássuk be hogy egy 30as táblánál 40el mész az neked 30ezerbe fáj,az nem normális.