Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen paraméterekkel rendelkezö hiacet épp tudok. Most hengerfejezik.
Ott hagytad az árokban a szemetedet...az derék!
Ha te veszel valamit akkor előre fizeted ki?
Ez nem baszom olimpia?
Bár ott sincs kibaszva a futók elé a cucc.Mint a ló elé a répa.
A másik meg az hogy szó sem volt proace-ről meg kívánságlistáról.
Mivel egy hajad sem görbül meg,csak a kotvány hiace-ed törik rommá így kapsz egy ugyanolyan évjáratú,színű,km számmal,és állapotban.
Tehát mivel mindenféle agyament feltételt támasztasz a gyanum az hogy mégsem mersz nekimenni 50-el a falnak öv nélkül hogy átrepülve a szélvédőn sérülések nélkül landolj a füvön mögötte.
Szerintem ahhoz is gyávák Meglátnának egy valódi pinát amit nem internetről töltöttek le fejvesztve menekülnének. Kihívnák a mentőt a csajhoz a "nyílt seb" miatt
Egy betű lemaradt: Pinába szállt a bátorságunk.
na látom ebből nem lesz új autóm Senki nem rohan a tojota szalonba Inába szállt a bátorságuk
Gyerekek megbeszélhetjük a mutatvány részleteit de a cél vonal mellett álljon már ott a serleg
Mondjuk az igaz, ki gyorsul a másik felé
Neki még egy rétegű edzett üveg volt benne, régi fajta. Trabantknál is volt ilyen, de aztán lehetett kapni mindkettőhöz többrétegűt is....az akkoriban extrának számított!
Abból a szempontból (ami itt szóban forog), hogy belekerül-e a szemébe vagy nem, mikor nekirepül a szélvédőnek.......szinte mindegy. Vagyis munkavédelmi szemüveg jár neki.....
Faternak beesett az egész a 353ason egy fácántól
Még évek múlva is jöttek elő a szilánkok
Nekem volt ezzel kalandom de egyben maradt az üveg csak bepókhálósodott
1997 augusztusi dögmeleg. Gyöngyösről jövök hazafelé az iskolába történő beíratkozásom után a 2 ütemű warthburg Tourist személygépkocsimmal.
GHyöngyöshalászt elhagyva egyszer csak egy tompa puffanás( mindez 100 km/h-nál) eltünt előllem a képernyő Mintha egy autós videójáték kellős közepén valaki kihúzta volna a készüléket a konektorból Hál Isten nem kifejezetten volt forgalmas útszakasz. Szépen megáltam. Az oldalsó ablakon figyeltem,hogy ne menjek bele az útszéli füves árokba. Kiszáltam, a szélvédőt tartó vastag gumi közepén van egy vékony keményebb műanyag csík, na az tartja benne az üveget, hogy feszes legyen. Foktam körbe kihúztam belőlle, ekkor a szélvédő mint tangóharmónika előre bukott . Szépen szélén a gumicsíkkal egy mozdulattal kivettem a helyéről, lehúztam az árokba, levettem körbe róla a kumit azt bebasztam hátra az üveghangyát meg ott hagytam az árokba Egybe maradt, nem jött ki egy szilánk sem, csak az állaga olyan lett mint egy vastagabb falú nejlonzacskónak
kellene a bézból sapka is
Értem, de ha csak kiesik a lábára az nem annyira problémás mint ha nem lenne pl ragasztva és kirepülne az arcába. Egyébként van különbség üvegszilánk és üvegszilánk között.
Komolyan? Jóhogy mondod......
Az üvegszilánk az üvegszilánk!
Lehet egyben marad, de nagy deformáció esetén rengeteg üveg "por", apró szilánk jön ki belőle.

Ezért írtam, hogy pipi kap egy munkavédelmi szemüveget!
Több módszerrel is akadályozzák az üveg szilánkos törését, de akár pereghet is a szilánk, csak ne robbanjon balesetkor a delikvens arcába. Ha hempereg az üvegtörmelékbe az nem olyan problémás, mintha nagy sebességgel az arcába, szemébe vágodnak a szilánkok. A keletnémet autóüvegek azonnal összerobbantak, sokszor a nap melegétöl is és egy vödör üveggranulátum lett belöle, aminek a szemcséi nem voltak élesek. A mai ragasztott üvegek többnyire egyben maradnak inkább
Név szerint?
nekem egy osztálytársam kirepült a szélvédőn azóta tolószékes, már legalább 25 éve
több ilyen esetet nem ismerek
Meg vannak még páran, akik szerint....
Szerinted.....
Képzeld, nem feladata!
ez nem bírta a traktort
A hátsó edzett (biztonsági) üveg, más. Másképp törik....
Én már csak tudom,hogy hullik, Ma lett kész a hátsóüveg a vitarára 39+ 5 munkadíj
Amiatt fogom, hogy szerinted egy ragasztott, több rétegű üvegből nem hullik az üvegszilánk....
A minap hozott be egy autó egy autót, biciklist ütött el. Szép nagy teknő van a szélvédőn, bár kintről befelé. De bentről ugye még fékez a többi "bútor" is, nem ilyen direkt módon kerül-ne az ember a szélvédőre. A lényeg az, hogy tele van üvegszilánkkal!