Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! A véleményetekre lenne szükségem.
Gyűrű törött lett az NSR-em egy ideje ,és lehetetlen szerezni hozzá nicasilos hengert. Találtam azonban egy CRM-hez nicasilost, hibátlant, ami elméletileg ugyan az. A tulaj viszont azt mondja hogy a két motor póverje nem ugyanakkora, így csak póverrel együtt tudom elhozni. Van bárkinek bármi tapasztalata, hogy az nsr és a crm 125 póverje között van -e különbség ? A másik pedig állítja hogy amit ad hozzá dugót gyűrűvel tizenezreket futott csak és remek állapotban van és hogy ne is cseréljek dugót sem. Namost én legalább egy gyűrűgarnitúrát meg tűgörgőt meg csapszeget szeretnék cserélni, szerintetek ez járható út lenne így ? Hengerfejestől , póverestől , dugóstul, gyűrűstől 50.000 forint lenne az ára .Szerintetek ? köszi előre is !
Sziasztok! Ha valakinek van ELADÓ honda nsr 50 -es gépe, írjon kérem ! (vennék...) ;) Tomika
-a kép csak illusztáció -
sziasztok,
NSR-es korszakomból maradt pár alkatrész, ha valaki lát valamiben fantáziát kérdezzen. Csak ezek vannak, ezen kívül más cuccom nincs. Mind macskalámpásban voltak. Megtekinthetők veszprémben, de postázok is bármit.
Valakinek valami?
Sziasztok! Lehet kapni külön hengerfej tömítést nsr jc20-hoz? A fémlapon kívül kell még oda valami tömítés?
Hideg motorral is kevés ?
6bár keves min 9 bar ne csodalkozz nem indul
Sziasztok olyan próblémám lenne hogy, cseréltem egy gyertyát a motorban mert régi volt már, mentem vele kb 100 métert és le is állt vissza raktam a régit mentem vele 1 km megint, azóta nem indul egyik gyertyával sem, szikra van és benzin is, mielőtt nem cseréltem gyertyát tökéletesen műkődött, 6 bár kompressziót mértem bár a hengerben a sok indítástól már nem sok olaj lehetett
Mi lett vele végűl ?
70 2155583 telo
honda nsr elado jelenleg nem indul!!!! 70000ft helyileg esztergom
Dellorto vhsb 34 eladó 15.000 huf
Sziasztok, bejáratás alatt mennyire szabad felmennie a vízhőfoknak? Eléggé felmegy,aggaszt,hogy valami probléma van a hengerfej környékén.
Sziasztok ! keresek hibátlan nicasilos hengert , esetleg dugót gyűrűvel csapszegestől.... Itt a szezon és nem tudok motorozni :( segítsetek ki légyszi ! :)
Így van!
Így van rendjén, jó veterán szokás szerint.
Egy bizonyos kor után többnyire már csak a leskelődés marad...
Ritkán írok,sűrűn leskelődök!
Sziasztok crm nsr 125 hengert keresek ha valakinek lenne írjon
Vagy öngyújtó, igen. :)
Csak összejött ismét néhány veterán!
Esetleg öngyújtó!
Meg bizony!
Gyerekek, ennél mi sem egyszerűbb... benzin és gyufa, ennyi...
Mi 2013-ban voltunk, akkor nem volt rossz, csak qrva hideg volt a stunt verseny alatt... szegény Mókus, alig bírta belőni az alapjáratot a Hondán. :))) Fel is vettem, ahogyan a pálya mellett próbálkozik.
Baba jól van, növekszik? :)
Igen voltunk kint a párommal,de kissé csalódás volt..azthittem huzza a szinvonalat amivel kezdték itt szegeden,meg ami még pár évig ment..talán jövöre...
Kico kell ide,megírja majd a tuti hibajavító anyagot...
Eladó felújított, módosított dellorto phbh 28 karburátor. Kèrèsre küldök kèpet. 15.000 huf . gyula5@hotmail. com