Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Remélem valaki tud majd segíteni :D Ilyen fejidomot keresek JC 22 es NSR re, ha valakinek van elfekvőben vagy tudja honnan lehetne szerezni és leírná, azt megköszönném :D
Figyelek bizony! Nagyon eltűntél te is a többi veteránnal együtt! Köszi megvagyok,meló a vasúton ezerrel és néha egy kis motorozás! Te jól vagy?Motor van?
Jó látni, hogy a veteránok is figyelnek!
Remélem mindannyian jól Vagytok! Endre, hogy Vagy, minden rendben?
Imi, trónörökös motorozik már? :)
Köszönöm válaszod
Sziasztok!
JC22-es NSR-hez keresek első lámpát, eddig kevés sikerrel. Valakinek esetleg van eladó, vagy tipp arra, hogy hol találok? Veszprém-Fejér megyei bontókat "végigjártam". Köszönöm!
hengerfely tömítéssel lesz gond.
vízpumpa a váltó olajhoz tudná nyomni a vizet.
Sziasztok ilyen NSR-t keresek, akinek van kérem jelentkezzen a hhden139@gmail.com email címemen. Köszönöm :)
Sziasztok!
Próbálnák feltámasztani egy kockalámpás nsr 125öt
Olasz gyártmány
Az előző tulaj megbontotta azóta beledolgozza a vizet az égéstérbe.
Szerintetek tömítés v vízpumpa tönszelence.
Nemszedtem szét még csak érdekelne merre kéne elindulnom...
Sziasztok van pár nsr alkatrészem, kipuf, háts nyergek, tárcsák, power motorok, óra, váz közép teló, karok kapcsolok és még sok más, érdeklődni itt, és simidan94@gmail.com
Sziasztok.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Fotózd le a színeket, lehet van ilyen kötegem.
Sziasztok! 125ös kanadai nsrhez sikerült végre szereznem cdi-t, probléma a következő, mint kiderült leganyoltak a gyári csatlakozokat a kábel kotegrol, és azt sem találok, szerintetek lehet megoldás rá csati nélkül ? Esetleg forrasztva lehet? Vagy csokiba? Illetve ha lehet tudjatok esetleg a színeket, mit hova? Köszönöm.
Szia! Szerintem a nagyobb izzó nem oldja meg a problémát! Sőt lehet bajt okozna.
Ott járt KiCoFighter?
Javítás közbe kigyulladt egy motor....vajon kié volt?
Szevasztok , ha valakinek lenne eladó bal hátsó (utas) lábtartója macskalámpás Nsr-125-höz az jelezze. Előre is köszi :)
Szevasztok, ha valakinek lenne eladóba bal hátsó (utas) lábtartója macskalámpás NSR-re annak nagyon örülnék. :)
Szisztok. Nemrég lettem NSR tulajdonos. Nem tudom kinek milyen az elsö világitása de sötétben elég kávé. Most az a buborékos izzó van benne ami 25W. Ha beletennék H4 izzot ami 55W nem lenne e gond. Lehet hülye kérdés de megkérdem mielött valami gond lenne. :)
Rendben nagyon köszönöm! 6-7 között telefonálok!
Szia

Nekem van, hívj fel.
Sziasztok!
ÉGEN-FÖLDÖN KERESEK Honda NSR 125R JC22-höz első fék tárcsát , külföldön van de borzalmas összegért... akinek esetleg lenne egy ilyene vagy tudná honnan szerezhetem be , kérem szépen jelezze nekem...nagyon hálás lennék....rcar2909@gmail.com , vagy itt is jó.... Nagyon szépen köszönöm előre is!
Igen az szerintem is ráfér!
Köszönöm a segítséget! :) Közbe a nem indulásról annyit, hogy valahol a porlasztó környékén lehet esetleg valami dugulás, mert a benzincsövet lehúzva róla átfolyt rajta a benzin, viszont amikor vissza dugtuk rá, akkor nem is indult meg a benzin a benzincsőben. Viszont ha a prolasztó elé becsepegtettünk egy kis benzint, akkor amíg azt be tudta szívni, addig be lehetett indítani és járt a motor. Szóval esélyes lehet, hogy akkor a porlasztónál kéne kipucolni ugye?
Szia!
Nekem is szivacs volt benne, vékonyan meg volt kenve olajjal és tökéletesen tette a dolgát.A leeresztő csavar a váltókar alatt található,a legalsó dekli rögzítő is egyben.Nincs külön leeresztő csavar a blokk alján.(A hűtővíz leengedés is ilyen csak az a másik oldalon van ) Hogy nem indul arra nem tudok mit mondani csak a szokásosakat ,tisztítás....Remélem tudtam kicsit segíteni !
Széles utat!
Endre