Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha működne a kis segrakétám akkor én használnám is, de még lusta vagyok szerelgetni...
Tehát akkor mèsz.
Szerintem is hagyd a francba! Ne adja... baleseted lesz vele azonnal kiderül minden. Jogsi kategória hiánya, biztosítási csalás, okirathamisítás. Nem győznèd kihordani miután lábra álltál...
Köszönöm a válaszotokat sokat segítet a vacilálásomon!
Ne!
Szia! Nagyon kockázatos!Szerintem nem éri meg kockáztatni!
Sziasztok! Kérdésem lenne felétek mennyire kockázatos 125-ös motort 50-es vagy b jogosítvánnyal vezetni úgy,hogy a motorváz táblán be van ütve az 50 ccm?
Sziasztok!Kérdésem a következő lenne hány ember jár 125-ös motorral de 50-es papírral?
Sziasztok érdeklődnék hogy érdemes nsr 125-öst venni 50-es papírral és úgy közlekedni vele a választ előre is köszönöm?
Van 2 darab nsr 125 amit elazerretnék bontani!Minden van ha esetleg erdekelne valakit alkatrész.Egy kockalámpás és egy macskalámpás NSR. 06308740159
Szia!Nekem van! ☺
Igen minden rendben!Én is várom már a jó időt! Így van, szoknia kell a gumifüstöt,benzinszagot sőt még a benzin meggyújtására is meg kell tanítanod majd!
Köszönjük, minden rendben! Aisa növöget, hihetetlen milyen hamar kinő egy méretet. :)
Alig várom, hogy tudjon járni, már jön is velem gyorsulási versenyre. Muszáj szoknia a gumifüstöt és a benzinszagot.
Nálatok is minden OK?
Szia!

Hogy vagytok?Minden rendben ?

Üdv.: Endre
Boldog Új Évet Kívánok!
Boldog Új Évet!
Special to Endre & Imi! :)
Megkésve, de törve sosem: Köszi, Neked/Nektek is Boldog Karácsonyt! :)
Boldog karácsonyt!
Megnéztem! Írtam is!
Na akkor nézzétek meg a privátot!
Sziasztok.
Schubertűt szeretnék cserélni a 1995-ös macskalámpás motoromban, most egy x82-es tű van benne. A Dellorto nagyker szerint a phbh 28 fd karburátorokat gyárilag x84-es tűvel szerelik. A kérdésem az lenne, hogy a most benne lévő tű lehet hogy gyári még, ebben az esetben x82-est rendelnék hozzá, vagy valaki a nem megfelelőt rakta utólag bele és így a nagyker szerinti x84es tűre cseréljem? Valaki meg tudná mondani gyárilag milyen méretű tűvel szerelték a macska nsr-eket?
Előre is köszönöm a válaszaitokat. :D
Sziasztok! Érdeklődnék, van-e esetleg valakinek eladó NSR 125 R-re gyári kipufogója? Kerestem már égen-földön, de nem találok. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
El bizony! És fotó semmi!!
Sziasztok.Egy ismerősöm szólt,hogy érdeklődjem meg mi lehet a baja a 125 nsr-jének.Menet közben 9500-nál tovább nem pörgött gázt vissza engedte,hogy leálljon az út szélére és a motor magától leállt.Indításra nem reagál.Szikra van benzin beöntésre csak szusszan egyet mint mikor a simsonnak előgyújtása van,de nem indul úgy sem.Válaszokat előre is köszönöm.
Szia Danesz GS500. Én ugy csinálom hogy van egy 20 literes kannám amit megtankolok abba öntök fél liter olajat. Igy nem kell a kúton szenvedni. Otthon megtankolok kényelmesen kb. 240 km re elegendö. Ez nem tudom hogy jónak számit e. :) Szóval nekem ez a verzió bevállt.
Eltelt az 1 hónap...