Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó is volt...
Szellem77 tűnt el nagyon, meg Enzo és Csoki... Na meg Zsandár, persze...
Megkésve de B.Ú.É.K.! minden tagnak!Veteránok éltek még? Havonta 1-2 alkalommal felnézek de nem nagy élet van Pár éve milyen jókat dumáltunk!
Köszi. Megkésve szintén Boldog Karácsonyt minden bikernek és már most elöljáróban is BUÉK :)
Boldog Karácsonyt az NSR-Veteránoknak és természetesen az Újaknak is! :)
Szia!Igen.
Helló! A hátsó kerék mérete 18"?
Nekem van egy kerék szettem!
Sziasztok!
Honda NSR alkatrészek eladóak.Érdeklődni üzenetben vagy telefonon
06308740159
Sziasztok! NSR kerékszettet keresek első /hátsó 17" Valakinek elfekvőben?
sziasztok ! jc22 -hez keresnék önindítót ! Esetleg tudna valaki segíteni ? Köszi
Szia

Nekem van, hívj fel.
Sziasztok!
JC22-höz keresek hengert.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi.
Nekem nincs különösebb bajom a tükrökkel, ha erre gondoltál.
raktam fel képeket en is, hogy nállam, hogy áll a kerék hasonló szügű keoeket tudnal küldeni kicsit jobb minőségben? Be karikáztam a lényeget, hogy mit figyelj. A lanc is olyan nekem mintha a láncvédő mellett futna és nem tudom, hogy normalis-e. A tarcsa egyebkent a féknyereg közepén fut kb.
Köszi a szivacs tippet. :)

Kicsit más. A kereklámpás és az újabb (macskaszemű)-nsr-nek csere szabatos a visszapillantója?
Hali.

Itt az ígért kép de nem tudom mennyire látszik. Mondjuk nekem úgy tűnik csak egy féleképen lehet összerakni.
Nekem van egy gyári kipufogó meg gyújtás is.
Szivacsot kell bele vágni. Én 1,5cm-eset raktam bele de lehet keves volt neki. Most raktam bele meg egy ugyan olyan 1,5cm-est. Lent kicsit élénkeb lett meg fent is szepen megy, de ahogy bemelegedett kb ugyan az mint az 1,5cm-esel. Annyival jobb, hogy nincs az a hörgő hang. Jó a karbim nem tökéletes valami beallítása pedig minden gyárira van állítva. Itt az oldalon kerestem a légszűrő betétet, de van aki 0,5cm-t írt gyárinak+ ket vekony valami volt alatta és felette . Van aki 2,5cm-et ír nem tudom milyen lehet a gyári. Rendbe kell szedni és nem lesz vele baj :)
Hali!

Ígérem, megnézem, és képet is küldök, de sajna csak csütörtök vagy pénteken, mert addig szerelőnél van (telo hibásan vettem, meg a lánc is leesik róla és a gumik is kopott 12 éves darabok)

Egy olyan kérdésem van addig is, hogy a légszűrő ennél pacinál hogy működik? Szivacsot kell bevágni (és áztatni) vagy itt van alapból formázott szívacs? Ha vágni kell akkor milyen vastagat? pl. ebből melyiket? https://citybike.hu/spl/810958...
1 vagy 1,5 esetleg 2 centi vastagat?
Szerintem nem a power a hibás. Vedd le az idomszerelőnyillását hajtsd fel a power állító ajtót a hengeren és figyeld, hogy házazásra mozog-e a tengely. Ha mozog akkor a power jó :)
Köszi a segítséget :) Ezt a képet már meg találtam,de az alkatrészt ugyan úgy jelöli és nem egyforma ugye a kettő szóval nem tudom. Ahogy összeraktam úgy a jobb oldali a rövidebb és a bal a hosszabb így a tárcsa a féknyereg középén fut. Fordítva is összeraktam,de úgy a feknyeregbe bele ért szinte a tárcsa :) Azért minden esetre nézd már még,hogy hogy áll a te motorodban :) Gratulálok a géphez biztos nem okoz csalódást. Én is nem rég vettem ;)
Üdv.
Volna egy jc20as NSR 125 motorom.
Elvolt téve egy évre. Most elővettem, kipucoltam karbit mindent. Ment faszául, huzott is meg minden. Power nyitott. Tegnap még jó volt, ma már nem. Ma is pöccre indult, a power szervo is mozog a tank alatt, viszont 7000 ezernél, nem akar tovább pörögni. Nem nyit ki a power. Valakinek esetleg valami ötlete ??
Hali!

Még nem láttam közelről (új NSR tulaj vagyok :) ) de ez alapján be lehet lőni.Olyan mintha jobbra menne a hosszabb. Nézd meg:
https://oem-parts.hu/hu/parts/...
Sziasztok!
Honda NSR 75-ös motorhoz keresek henger-alkatrészeket, oldalsó idomokat.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Jc22 NSR-en a hátsókeréknél nem egyforma a hézagolás. Van egy rövidebb és egy hoszabb távtartó melyik melyik oldalra kellene?