Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Extra hard, módosított szelepeléssel :D Egyszer ezt már kis is beszéltük.
Ha teljesen bekeményíted elöl sem történik érdemleges változás.
A beszúrt táblázat az NSC verzióra, azaz a Neo Sports Café-ra vonatkozik! SC60-asra nem.
Azt se tudom az enyém min van. Annyira nem folytam még bele. Egyenlőre nem éreztem hogy hozzá kellene nyúlnom de ha nem tetszik akkor se biztos hogy magam próbálkozom hanem ajánlottak egy profi srácot majd ő állítja hozzám.
Ki milyen futóműbeállítást használ? Én elgondolkodtam egy kis keményítésen. A telóolaj cseréjekor a szerelő elvileg gyárira állította, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy tényleg így történt.
Hát igen az is kellene hozzá.
Ha elengednek (vicc vót)
Kzart.
Ha fizeted a többit.
Ha fizeted az utdíjat is
Jogsim van rá.
Köszi a segítséget , holnap megpróbálom újra
Most találtam egy LT-t meg egy craftert ami N2-es 5-12 tonnás. 100e km alatt.
Mindkettőhöz C-s jogsi kell és útdíjköteles.
Az össztömeg limitre is figyelj majd azért. 4-5 csupasz motor már min 1tonna, plusz cuccok, motoros ruhák, neked ágy :), szerszámos láda stb. És az utastérben nagyon vékonyka emberek ülhetnek csak :)
Nekünk 4 motorral nem sikerült tartani, egy mérésbe belefutottunk a szlovénoknál szerintem, de jófejek voltak és elengedtek. Pedig plusz 300kg volt biztosan...
8kor indulva, tőlünk reggel 5:40-6között értünk Pisaba ha jók az emlékeim
Sima ügy, velencénép egy csík koko aztán mehetünk 2napig
Huhh,ecu szerint egy heveny 640,000 km-es hosszu ducato.
100 nal azert tobbet megy,de azon a sebessegen kulturalt a fogyasztas
Ezt fogom kideriteni iden mit bir.
Mennyisegileg az enyem fajta pici motorbol 5 elferne.
Ha marad a gep lesz ra vonohorog,meg egy nagy futo.
Ha nem bedaralom konfettinek.
Milyen az a kisteher Zoli? Azért a 100as utazót csak bírja? :)
Reggel 6-7kor elindulsz és ott vagy este 7re legkésőbb a kompnál. Autó+utánfutó kombóval is összejött ez simán már, ahol azért van sebesség korlátozó tényező.
Úgy kell megkártyázni hogy éjszakai komp legyen,ha előtte nap mondjuk 8 után el lehet indulni tuti másnap ott vagyunk mondjuk 8-ra.és a hajón mindenki kialussza magát.
A kocsi viszont kettőnek még szo-szo de 3 már elég gyász kényelem szempontjából.
Na arra a Szardíniára velem számolhatsz is plusz egy főt Vezetni nem fogok, max ha te bealszol közben
A 10nap karanténban nem vagyok biztos, nagyon nagyon rossz napot kell kifogj, hogy karanténba küldjenek. Sok ismerősöm jár Erdélybe most is, van aki fennakad de 90%-nak csak annyit mondanak hogy jó utat. Mondjuk anyuék pont betegen jöttek haza és már 2hete pihenünk
Most nyáron volt élhető a tengerpart Én nyáron nem szeretek menni csak októberben vagy májusban-márciusban. (Most 15-ei hétvégét néztük ki). De most júniusban jó volt, lehetett haladni, igaz lett is belőle egy 7000kunás büntetés ami a végére megállt 500-ban.
Letenyétől Splitig áztunk, éjféltől reggel 8ig de muszáj volt menni mert 8kor csekkolni kellett haveromnak a munkahelyén
Mi most úgy terveztünk, hogy földesutakan is bejárjuk azt ami mellett már aszfalton elszáguldottunk.
Teljesen más nézőpontokat találtunk egy egy kis bekötőútról. Kifejezetten tetszett
Nagy valószínűséggel ha nem is kötik oltási igazoláshoz,a tömeges turizmust nem fogják engedni,vagy csak 10 nap karanténnal.
A vicces hogy ha valaki szafarizni akar simán tűpárnát csináltat magából.
Én spec megvárom míg Bogyó beoltatja magát és ha elpatkol akkor nem,de amúgy simán belövetem a cuccot,jó lenne egylépcsős,mer rettegek a tűtől ,az emberek annyi mindennel mérgezik magukat sima génmanipulált kajától a hernyón át az ipari szilikon izomba fecskendezéséig.
Ez már nem oszt vagy szoroz.
Ha nyáron lehet menni horvátba vagy ausztriába főpróbázok a kisteherrel,ha nem nyiffan meg a szerencsétlen üszök akkor jövőre meg le lehet tervezni egy csoportos szardínia utat,kocsibérlés sem kell,5 motor vígan elfér,költséghatékonyság szerint túrni kell egy kempinget.
És simán elcsöveskedem egy hetet a kocsiban is.
A komp a leghúzósabb összeg.
Ingyen járok VIP jegyem van.
Én is így gondolom, nyáron várhatóan beindul az élet, de mindenki egyénileg dönt a nyitásról. Persze a mi vezetőink is kedvük szerint döntik el, hogy hazatérve melyik országból kell 2 hét karanténba vonulni.
Tavaly pl. Bosznia végig zárva volt. Montenegróba augusztusban mentem volna, de előtte 2 héttel pirosba sorolták... Volt egy osztrák autós körutam, akkor már azt papolták az osztrákok, hogy mindenki térjen haza Horvátországból, mert ott is pirosba sorolják. Mi még azért augusztus végén lementünk a tengerpartra a srácokkal, nem érdekelt már az egész, milyen jó csapatás volt...
Szerintem nem fogja eljátszani egyik olyan ország sem aki turizmosból él, hogy oltáshoz kötelezi. Már csak azért sem mert egyértelműen nem lesz nyár végéig beoltva mindenki, sőt. A másik meg, hogy nekik óriási kiesés lenne. Én bánom hogy tavaly csak egy hosszúhétvégére mentem le a horvátokhoz, mert a média tudat alatt belém erőszakolta hogy félnem kell, pedig ezren utaztak mindenfelé.
Gyorsan el kell kapni a betegséget és ha minden igaz, lehet utazni. Várom hogy teljen le a karantén és mehessek antigén tesztre, 14napja vagyok két igazoltan beteg emberrel, olyan nem létezik hogy egy halálos világjárványt ne kapjak el. Remélem valamit kimutat a teszt.

Zoli neked meg írunk egy papírt hogy hivatalos fuvarozó vagy és mehetsz bárhova
Kunmadaras? Ezer éve nem voltam ott. A belépő árából inkább gurulok egy jó helyen. Valahogy nem tudom élvezni a forróságban álldogálást és nézni a gyorsulót, akik csak egyenesen tudnak menni.

10 napra engem se engednek el egyszerre, általában 5 napom van egy jót csapatni, de akkor reggeltől estig motoron ülök. Ilyenkor csak tankolni meg kajálni állok meg, több nem is kell a boldogságomhoz.
Btw... az én feleségem szinte nem is motorozott a gyerekek előtt. Max Egerig mentünk el egyszer... A második gyerkőc után jött meg a kedve