Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na játszottam kicsit és ennyi tellett tőlem, megtaláltam a falumat és körbehatároltam ahol lakok, ha közelebb hoztam nagyon elmosódott.
A Seducertt ötlete nem rossz, a hajlatoknál nem árt megerősíteni.
Köszi a javaslatot,már gondolkoztam aról h.h.fogom megerősiteni,mert nekem is ez kinézetre gyenge lesz!
Nem tudom milyen vastag falú csőből csináltad a csomagtartó tartóját, de a hajlatoknál -belső íven- érdemes megerősíteni egy ívesre vágott laposvassal. Nekem sajnos a képen látható gyenge volt.
Ha a számitógéphez kell segitség nyugotan kérdezhetsz bármit!
Ez igen! Te aztán benne vagy a számítógépes keresésben, majd megpróbálom én is megkeresni a házamat és ha sikerűl megmutatom.
Hát majd 1szer!Köszi,már megvolt!nállunk a fater a nagy szakács,ő szeret horgászni meg elkésziteni,különben vadász is!A Google maps-on nem találod meg,ugy meg keresed Kac -ot ls az mellet jobra a kovetkező helység!a Google Earth -on beirod Budisava szerbül ugy megtalálod!odatettem a képet,meg látszódik a faterom dzsipje(pick-up) az a fekete az udvaron!
Mennék én de ha csak Szegedet veszem számításba az is tőlünk 180km-re van. Amúgy kerestem Budiszavát a google maps-on de nem találtam, Novi Sad körűl lehet valahol mert egy vajdasági hírportálon találtam erre utaló írást.
Amúgy kedvencem a halászlé ha motorozunk és ebéd következik a cimboráim már tudják a rendelésem: Ponty halászlé. De főzni is jól tudom mások mondják, nem önfényezés.
Mindenesetre kösz a szives invitálást majd talán egyszer.
Jó étvágyat az ebédhez!
ok,köszi a javaslatot,majd teszek rá hütőbordát,mert abol is van dögivel nekem! mer a számitőgépeket javitom,bár is hobbyból!Na rakom fel a képeket!Nállunk készülődik a halászlé meg a sült hal! jöttök ebédre?
A levegőfilteres képeket rakd már fel légyszives ide is, érdekel hogy mennyire passzol. Ámbár az én légszűrőház betétem már át van alakítva a Puntóéhoz ami azt jelenti hogy 2perc alatt kicserélem, de ha van egyszerűbb akkor miért ne.
Még szintén a 6. képeden láttam az elektronikád még eredeti, az enyém már cserélve volt mert nem a gyári (nagyobb a hűtőbordája a mostaninak). Állítólag CB-1 betegség az alulhűtött elektronika, de ezt lehet kezelni egy nagyobb pl.sz.gép hűtőbordával, javaslom te is tegyél nagyobb hűtőbordát mert nállunk 50ezer egy ilyen elektronika. Házilag meg tudod csinálni.
Közelről látszik kicsit a hűtőborda, de legalább védve van az elektronika ami amúgyis takarva van a faridom miatt és a menetszél nem éri, a városi araszolgatásról nem is beszélve nyáron.
Uff de megaludtam,az éste egész későn feküdtem le! hát én is szeretek igy müvészkedni a dolgokkal!hát jó látad belül raktam a tartón,azért még nem csinálom tovább mig meg nem érkezik a hátsó farok!

Ti aztán már tervezgettek jövőre!én is ah.mondtam szeretnék 1 hoszú utat megtenni,de azt még majd meglátom tavaszig h.h. engedi a jövő!MI csak 1 napos motrozást szoktunk tervezni,az 1 délutáni nap,minden vasárnap,elmegyunk Újvidékre otan föl Péterváradra!ott jó kanyaros az út és jó vágni a kanyarokat,és onnan fölmegyünk Miseluk-ra,az egy autópálya szakasz ami még nem kész és ott szokták szervezni az autoversenyeket!Ott szokott öszejönni sok motros vasárnaponként!És onnan elszoktunk meni Fruska Gorára,ott is szépek a kanyarok,meg főleg a táj!

Ma hoztam meg a kerekeket,az sikerült a mesternek befesteni!

Üdv
és Boldog Karácsonyt Kivánok
Mindenkinek boldog karácsonyt
Ja! Még egy észrevételt engedj meg, ott a 6. képen nem tudom jól látom e hogy a szögvas mögé van hegesztve a tartókonzol? (ott ahol nekem csavarral van) Attól félek a faridom nem fog közzé férni a váz és a szögvas közé, nekem ott laposvas van és így is határeset. Lehet csak a képen tünik úgy, ettől függetlenűl vedd figyelembe a faridom helyzetét.
Gratula a munkához!
Te aztán olyan vagy mint én, ha valamit kigondolsz azt végig is csinálod. Az én tartóm egy bizonyos részlete az RD hátsó kapaszkodójából készűlt, ezt rögzítettem a vázszerkezethez amit magam terveztem. Nekem csak ívhegesztőm van jó lenne egy láng aparát is, az sajnos nincs pedig vizsgázott lánghegesztő vagyok. Amit csak lángal lehet hegeszteni azt a munkahelyemen csinálom meg. A túrakonzolt ívvel csináltam, de ha van otthon láng az még jobb.

Amúgy most jöttem haza a baráti italozásból amit az egyik motoros barátom szervezet. Nagyon jó volt, a cimborám műhelyét vettük igénybe és szőttük a jövő évi túra terveket most az asszonyokat kihagytuk, de ettől függetlenül egész kultúráltan kibírtam a nem kevés mennyiségű alkoholt. Ritka alkalom az ilyen mert keveset találkozunk, ha meg találkozunk akkor motorral megyünk, ez amolyan kis csapatépítő munka volt volt.
Jövőre egészen bemegyünk Csíkszeredáig vagy még tovább, a szállásokat kell még lefixálni, Románia gyönyörű érdemes kimenni. Majd holnap a többit, most fekszek mert igen fáj már a fejem!
Üdv,
Laci
Na mára enyi!most jötem be,h végleg pihenjek!csináltam a csomagtartót!és még h.miböl? ezelötti mocim ami volt a Piaggio Liberty,az mivel postás motor vol annak volt 1 nagy csomagtartója elöl,ah.én kimértem 1 láda sör ráfért de vezetni ugy nemtom h.lehetett,azt már nem probáltam!a képeken látszik h.vágtam xét és görbitgettem ah megfelelt,de hisz kellet melegiteni!de még nem vok kész totál!enyit sikerült mára!
Jaj de gyönyörű!
Köszi a képet!
Üdv mindenkinek. Sokáig keresgéltem CB1 fórumot, de nem nagyon találtam. Mielőtt megvettem a Z-t gondolkodtam a BIG-ONE-ban, mivel régebben már a 400-as is tetszett.
Az egy 40x40-es szögvasból lett kialakítva, tehát 40mm.
Most mennem kell itthonról a feleségemért, sőt este van egy jó kis összejövetel kilátásba a motoros barátaimmal. Holnap majd jelentkezek leghamarabb, addig gyűjtsd össze a kérdéseket.
üdv
Laci,van már 1 kérésem töled! küldtem a képet a te mocidról és megrajzoltam h.melyik méret kellene!h .tudjam milyen távolra hegesztetted a tartót!mert nincs ithon a hátsó farok és igy neh eltekerje ma heggesztést!
köszi előre
Aztán írhat ide mindenki, aki túrázni szeretne egy jót, vagy szereléssel kapcsolatban van jó ötlete, vagy rossz kedve van , vagy túl jó . De szivesen látunk itt más gépek tulajdonosait, egyszóval mindenkit aki szeret motorozni.
Akinek van CB-1 motoros ismerőse az szóljon neki, hogy van egy fórum ahova írogathat és bármi baja van a mocival közösen megtágyaljuk.
Köszi! no mentem ki a mühelybe,készitem a hátsó csomagtartómat a mocira!már megvan az ötlet h.hogyan smint miböl!lesznek képek is!
Albert!
Üdvözöllek az új fórumon!
Waowwww! de jó illat van ebben a szobában!
Köszönöm Én is SportMotornak meg Lacinak h.létrejött a CB-1 Topik
Nagyon szépen köszönöm, remélem ez a fórum segít nekem abban, hogy összegyüjtsem a CB-1 márkatársakat határon innen és határon túl.
Mégegyszer köszönöm!
Topik HOnda CB-1 tulajoknak (cblaci kérésére).