Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.van sarvedom.ha erdekel 703179083.udv Pali
Igaz már nem márkatársként, de boldog Karácsonyt minden Hondásnak!!! :)
Boldog karácsonyt márkatársak!
Sziasztok
Belezett már ki valaki gyári kipufogót?
Ha igen milyen hangja lett?
Ez inkább leépülőben van, szegény.
Hirtelen azt hittem valami épülő drag...
Ember! Ezen topik lakóinak megbízható HONDÁIK vannak, nem hiszem hogy erre a típusidegen romra vágynának....
egyben vagy külön is
Azon gondolkodom, nem lehet-e valami rendellenesség a benzincsap környékén, esetleg ha nem tökéletes a membrán (nem tud rendesen nyitni) okozhatja talán a leírt tüneteket. Anno a szuszogócső is rendesen megszívatott, lehet, hogy ez is valami hasonló játék lesz. Talán rossz ötlet, de esetleg nem lehet ez a membránt kiiktatni? Az MZ-s korszaknak hála mindig zárom a csapot leállás után, ez a membrán meg már elég sokakat megszívatott, ahogy más fórumokon más típusú motorokat birtoklók is írták.
Háát,azért annyira nem... Gödöllő előtt még a babati emelkedőnél is simán tol 130-ról.
A pálya biztos felfelé emelkedett
Sziasztok
Keresek cb500 1997-es géphez első sárvédőt tudnátok segíteni ? Köszönettel Tibi
Segítek, az #5189180 számú hozzászólásnál található a rajz -amit ezúton is köszönök még egyszer!
Szia ! Eatinak régebben felraktam egy rajzot méretezve a givi tartóról ! Keress rá ha gondolod!!
Sziasztok, valakinek valami tipp? Még múlt héten mentem egy kicsit a géppel és egy érdekes dologgal találkoztam, amit eddig nem produkált. 1-5. fokozatig nem is volt probléma, azonban 6.- ban sztrádán nem volt hajlandó 120-125-nél többet menni a motor. Nem torpant vagy hasonló, hanem inkább olyan volt, mint mikor egy kocsi szerviz üzemmódban egyszerűen nem, engedi többet menni. Kipróbáltam kíváncsiságból egy mellékúton, ötödikben jól megforgattam, simán ment is 160 körül (tovább nem forgattam, mert jött a kanyar), így nem is tudtam feljebb váltani, hogy mi újság. Ismét rá a sztrádára, hatodikban ugyanaz a jelenség. Ez vajon mi a fene lehet? Amúgy a gép szépen indul, jól gyorsul, stb. Köszönettel várok valami okosságot. Hali!
Az enyémen gyári van, de csak ezért, mert amikor vettem már rajta volt. Az oldaldobozoknak már saját gyártású készült. A gyárival az a legnagyobb bajom, hogy érzékeny a súlyra (nem vitték túlzásba az anyagvastagságot), és ha a hátsó dobozra deréktámaszt akarok rakni, akkor abból elég vastag kell, mert hátrébb esik a doboz a kelleténél. Amúgy igaza van Fisinek. :)
Lehet az áll, de egy normális percíz lakatos teljesen ugyanezt legalább a feléből megcsinálja de lehet még kevesebből, rosszabb sem lesz a maradékon meg inkább vegyél gumit, olajat stb, vagy csak motorozd el simán- többet ér!
De van a Shox-nál is, ugyanannyiért: http://www.shox.hu/givi-monora...
Köszönöm. Hát inkább gyárit szeretnék. Az áll a szívemhez legközelebb :)
Ha gyárit keresel, akkor motorosboltban próbálkozz, esetleg Ebay-en. De ha van lakatos ismerősöd, vagy affinitásod ilyenek iránt, akkor pár órás munkával összehozható a tartó, amire platnit már tudsz rögzíteni. Keress rá neten. Egy csomó fényképen látni ilyeneket, amikből ki lehet indulni.
Sziasztok! 98-as CB-mhez hátsó doboztartó konzolt keresek. Valaki ebben tudna segíteni, hogy hol tudnám beszerezni? Nagyon megköszönném.
Szép napot!
Szia. www.aliexpress.com itt nézd meg. Írd be a keresőbe, hogy honda cb500 és kidob rengeteg alkatrészt. Én innen vettem egyszer kuplung bovdent azóta remekül működik.
Sziasztok!

'97-es CB-hez keresek hűtőrácsot. Ha valaki tud ilyet, kérem jelezzen! Köszi előre is.
A motorolaj dobozán rajta van a gyártási ideje, és valahol a "szavatossága" is. Ez utóbbi általában 5 év szokott lenni.