Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nemrég lettem boldog tulaja egy CB 500-nak,mindeddig óriási a szerelem,de a legutóbbi 30 km-es menet után a garázsba érve leállt a motor. Beindítottam,pár másodperc múlva
megint leállt,aztán harmadszorra már tartotta az alapjáratot,és észrevettem,hogy a hővisszajelző középen van és feljebb is kúszik kicsit,aztán beindult a hűtés,de csak középig vitte le.
Ez az első négyütemű modernebb motorom,szóval nem tudom,hogy ez gyakran előforduló probléma,vagy gyanakodjak valamire? Budapestről pályán 120-150-nel gond nélkül hazahoztam,de az hidegebb időben volt,úgy 10 fok körül,de most sem volt több 22-nél.

Előre is köszi,ha valaki tud segíteni.
https://www.jofogas.hu/budapest/Honda_CB_500_muszerfal_64530480.htm?first=1
Sziasztok!

Keresek 2002-es CB 500-ra működőképes műszerfalat, mivel kiderült, hogy az enyém ripityára van törve belülről...

Előre is köszi!
Szia Jelcsa!

Műszerfal milyen állapotban van és mennyi az annyi?

Köszi!
2014-ben nálam is jelentkezett a bugyogás és a hűtőfolyadék kinyomása. Ezt okozhatja a hengerfej tömítetlensége is, de akkor a hűtőviz belemegy az olajba. Nos, először ennek kell utána nézni. Miután lehül a járatott motor, a víz feljön az olaj tetejére, és ezt meg lehet kukucsálni elemlámpával. Hála Istennek nálam nem állt fenn ez a gond. Ellenőrizni kellene a termosztátot is, hogy rendesen működik-e. Ha igen, akkor ellenőrizni kell a hűtőrendszer tömlőinek a bilincseit. Nálam ugyanis az volt a gond, hogy az egyik nem szorított kellőképpen (meghibásodott, és le is cseréltem), s ott a rendszer levegőt kapott.
Nekem a kiegyenlítő tartály csöve volt eldugulva és a tartályban is tele volt zselés trutyival. Mivel nem tudott a hűtőfolyadék a kiegyenlítő felé tágulni, így kinyomta a hűtősapka szelepén!
Hűtővíz csere egy ecetes mosással megoldotta a dolgot!
Valszeg a hűtősapka biztonsági szelepe megsínylette a dolgot, mivel nagyobb motorozás után még mindig érzem picit a fagyálló édeskés szagát, de jelentős fogyást azóta nem tapasztaltam!
Szerintem inkább a hengerfej tömítetlenségére gondolt - akkor bele dolgozhat a motor a hőtővízbe, azért bugyog.
Üdv. Szerintem még nem is volt forráson, mert utána még járattam és ezután kapcsolt be a ventilátor.
A kiegyenlítőnél lehet utána tölteni. Viszont ki kellene deríteni, hogy mi okozza a víz kilökését. A motor megállítása után hallottál-e buborékoló hangot?
Üdv. Ha kibukja a vizet a gép, hol lehet utánatölteni? Csak a tank alatt a hűtőben vagy a kiegyenlitőbe is lehet. Akinek van tapasztalata kérem ossza meg. Köszi.
Sziasztok,

Van valakinek tapasztalata Vanucci RV5 Pro Air vagy Tcx Racing S-R1, Tcx S-Race Gore-tex csizmákkal kapcsolatban? Az S-Race Gore a legszimpatikusabb, de az hiszem ez a legrégebbi, 2011-es model.
Jah egy évig utána kap pár esőt stb és pörög le. Ez meg kerámia bevonat, azért remélem érezhető a különbség?
Hali
Leomlore en http://www.festekpalota.hu/tri... -t hasznaltam tokeletesen bevalt szep matt fekete.
Festes elott erdemes egy lakatos muhelyben le szemcseszorni.
Hali Hondasokb
Akit eddig zavart a fekete leomlo rozsdásodasa, itt egy jó megoldás végre, legalább is úgy tűnik! Egy srác lehet megprobalkozik az itthoni készítésével.
http://youtu.be/wBlZQEWpjGo
Szia
kipufogó mennyi lenne, illetve helyileg hol található?
Hát, elgondolkodtató mit lenne érdemes... Mondjuk utassal elég ritkán megyek, gondoltam arra is, hogy átszerelem a Gilera Runner hátsó lábtartóit, arra ott úgy sincs szükség, viszont úgy tűnik át tudom applikálni a Hondára. Mondjuk a rezonanciát (talán) jobban átviszi az utas lábára, de általában szólóban nyomom... Közben az OEM Parts- on találtam gumit, 3500 per darab, kissé lehúzás szagúnak tűnik... szerintem.
Szerintem jobban jársz ha veszel jó állapotú bontott lábtartókat!
Vegyél fémet az tartós mint a szegénység.
Hali! Valaki nem tudja, honnan lehetne gumit venni a hátsó lábtartókra? Boltokban nem találtam, és alul már végig vannak szakadva, csak a hálaisten tartja őket.
Nálatok mennyit km-t bír ki egy láncszett és a fékbetétek?
Egy barátom barátjának Osztrákiából 20kW-os folytással jött a paripája. Persze mikor megkérdezte hogy hoygan lehetne ezt az egész mizériát hivatalosan megoldani, a szervizben a kizárólag sorozatgyilkosoknak fenttartott tekintetek fogadták.
Persze már az osztrákoknál már régen kivették belőle a szűkítőt (Átfúvókázni nem fúvókázták már át.) De erről a arátom barátja mit sem tud! :)
Egy jó pár szaladhál belőle.Most is van fent 35Kw alatti. Viszont ott van még a CB-500F ami már gyárilag 35 KW.
Szia!Teleszkopokat mennyért adod?
99-es Cb 500 bontott alkatrészei eladók.Van műszerfal,tank és hátulja is.Tel.70-3179083.