Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én így használom már hosszú évek óta. Igaz nálam a gumi is más a gyárihoz képest (Michelin Pilot street 140/70-17), így 500 fordulattal esett 100-nál a motor ford.
Sziasztok!
Most esedékes a láncszett cserém és azon gondolkodom, hogy az elsőt lecserélem egyel nagyobbra. Van valakinek tapasztalata áttétel módosítással kapcsolatban?
u.i: Valakinek esetleg normális állapotú (tiszta és nem horpadt) eladó CB 500 tank emberi árban? A színe nem számít.
Szerbusz!
Engem érdekelne az oldaldoboz tartó konzol!
Az külön is eladó?
Köszönöm!
Üdv,
Bálint
Szia,
Angol fórum azt írja valaki, hogy volt egy 96-os CB500-a az nem csinálta, lecserélte egy 2002-esre és az vibrál. Egyébként írtam, hogy nem szorítom a kormányt, emlékszem még, hogy az milyen az első pár óráról mikor motorozni tanultam....
A zsibadàs az ujjaidban meg valoszinü attol van hogy tul görcsösen fogod a kormànyt.Kicsit fogd lazàbban
Szia!Termeszetes jelenseg.Nekem is vibral 5-6000 körül.Alatta ,felette kisimul.Gondolom a sor 2 sajàtosàga.
Sziasztok,

Nektek mennyire zavaró a vibráció a CB500-ason? Kezdő vagyok, ez az első motorom, nincs összehasonlítási alapon. 6000 fordulat körül és fölött nagyon vibrál a motor, zavaró a lábtartón is (főleg jobb oldalt), meg hosszabb utak után, zsibbadás szerű érzés van az újaimban (nem szorítom a kormányt ). Kellene állítani valamit? Karburátor szinkronizálás, vagy szelephézag állítás? Motortartó csere?

Angol CB500 fórumon láttam hasonló panaszt, ott is 5-6 ezer körül van panasz, de megoldás nem volt....
Sziasztok!
Kiégett a kis CB-ben a helyzetjelző világításom. Valaki tudna segíteni, hogy milyen égő is kell bele? Segítségeteket előre is köszönöm :)
Sziasztok!

Eladó cb 500 pc32 2002-es évjáratú, leírás alább a linken.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500_pc32-11602007
Sziasztok! Eladó Cb500! Ha valakit...

https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500_par_napig-11695293
Szia vinkó írtam üzenetet de biztonság kedvéért ide is írok érdekelnének a kiegészítők. Kérlek ha van időd írj emailt (fat.man@freemail.hu) . Minden érdekelhet ..kérnék képeket és ár ajánlatot is .Köszönöm.

Esetleg Facebookon is elérsz az lehet gyorsabb.
Szilárd Schneider Nagyszénás.
Sziasztok ! Tudna nekem segíteni valaki ?..Vettem a motorhoz egy usb aljzatot és (feltételezem nem de villamossági szaktudásom miatt inkább kérdezek) szeretném tudni biztosra,hogy ha rákötöm az akksira akkor nem szívja le az akksimat(persze arra a helyzetre gondolom ha nincs rádugva a GPS a motor pedig áll a garázsban)? Köszi a válaszokat.
Sziasztok!

Nem tud valaki jó áron egy db első teleszkóp szárat? (csak cső) Sajnos a mindkét száron van egy pár apró sorja és megeszi a szimeringet. Már 2x cseréltettem.. Pont a tárcsa oldali szivárog hamarabb és a fékre folyik az olaj :( Már vettem egy bontott párat is, de azok közül is az egyik hibás. Így van egy pár telóm plusszba, de a szárak rosszak..

Köszi ha van valami!

Kese
Atyaég, itt a nyár és meghalt a fórum...
Eladó Honda CB500, 2000 évjárat, 57Le, kitűnő gyári állapot, magyar papíros, friss műszakival
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500_pc_32-11655659
Sziasztok.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
A Hasznalt autó.hu még fenn van 470000ft ért de a moci már elment!
Szia!Fotot tennèl fel rolla?Köszönöm!
Üdv! 55 ért vettem 1 évet használtam szerintem 40 e korrekt ár.
Szia!A dob mennyi lenne?
Sziasztok! Ha valakit érdekel Martin dob cb 500-ra műbizonylattal,cb 500 karburátor,cb 500 doboztartó konzol,alu platni,oldaldoboz tartó és 45l-es givi doboz az írjon!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható, normálisan dolgozó motorszerelőt Budapesten? (honda cb500)
Köszönöm!
Sziasztok!
Fájó szívvel megválnék 6 éve a tulajdonomban lévő motoromtól mert kell a pénz...
Képek a profilomban, hirdetve hamarosan..
Magyar papíros, friss 2 év műszakival, Honda CB500, fekete színű gyári festés, törve/javítva nem volt, 2000-es évjárat, 42kW 57 Le, gyári állapot. Mini LED indexek,az ülés a vásárláskor újra lett bőröztetve (valódi bőr) más változtatás nem történt.
Olaj/szűrők cserélve, új aksi, szinte új gumik, 2 kulcs, jó lánc/láckerék, jó féktárcsa/fékbetét, 2 éve cserélt kormánycsapágy, progresszív rugók, az olaj az első teleszkópokban kicserélve szimeringgel együtt. Irányár:500 e Ft. A motor Miskolctól 40km-re található. Érdeklődni üzenetben, vagy írj telefonszámot és felhívlak.
Köszi!
Szia!
A nagymotorokhoz valóban önmérsékletet kell és jó észben tartani, hogy a motor mindig többet tud mint a motors. Ha úgy érzed, hogy jobb kissebb teljesítménnyel megszoknod az új gépet, akkor van rá megoldás. A régebbi tipusoknál úgy oldották meg, hogy a porlasztó és a henger közötti gumi közdarabba tettek szűkítést. Ez lekorlátozta a beáramló benzin-levegő elegy mennyiségét. (Első két kép, a harmadik a nyitott verzió.) Lehet még a gázkart is korlátozni, hogy egyszerűen ne tudj nyélgázzal indulni. Aztán ha már jól összeszoktatok, jöhetnek a lóerők.