Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, de ha elkezdek gányolni, több időm és energiám megy rá, és gányolás lesz. Azt az időt inkább a motoron töltöm, mint mellette. :D
Irtam
Írj rám privátban, árat is kérek !
Sziasztok! Valakit érdekel esetleg gyári honda telószimering? Nincs már cb es megmaradt mert nem lett rá alkalom hogy kicseréljem ! Olcsóért eladnám
Nem kevés a két gumigurmancsért, de még szerencsére a fájdalomküszöbön innen van...
Karasnában szombatra beszerzik. 2000 Ft alatt lesz.
Köszi, de sajnos nincs nekik. Egyébként 2002-es.
Hívtam a motoralkatresz.eu-t, azt mondták, nem létezik utángyártott. Hívtam 4 bontót is, de nincs.
Akkor jön a márkaszervíz.
Gányolás helyett- itt nézz körbe, nem tudom a motorod évjáratát stb.

https://oem-parts.hu/en/parts/...
Szerintem elöl meg lehet oldani úgy is házilag, ha valami eldobott autó-lengéscsillapító gumi csillapítóit belefaragod, vagy nem is tudom, hol lehetne ilyesmit találni...vagy biztos hülyeség, de vékony csíkra vágott biciklibelsőt feltekerni rá "csigába" és valami rugalmas ragasztóval megerősíteni, hogy ne tekeredjen szét.
Első ránézésre jónak tűnt, de holnap megnézem jobban.
A tank ülés felöli végén is van egy "U" alakú fül, ami ugyancsak pozícionálja valamelyest a tartályt. Ott is jól áll minden?
Gondolom az az aszimmetriát is megoldja, ha más oka nincs.
Köszi, sejtettem. Akkor már "csak" találnom kell ilyet.
Elöl a tank kis nyúlványára két amolyan gumipogácsa megy rá,rezgést is csillapítja, kell az oda.
Sziasztok!

Ma mentem némi macskaköves úton pár száz métert, azt is gyök kettővel, de azt hittem szétesik a motor. Remegett a tank, meg az két műanyag idom. A másik problémám az, hogy úgy érzem, vagy én vagyok egy kicsit aszimmetrikus, vagy a motor, mert menet közben azt veszem észre, hogy a jobb térdem hozzáér a tankhoz, a bal nem. Ez városban nem okoz gondot, de 100 fölött a menetszél kezdi rendesen tolni kifelé a bal combomat és 100 km után olyan izomlázam van, mint ide Lacháza. Lassan olyan combom lesz, mint Schwarzeneggernek. :D
Gondoltam, most utánajárok mindkét dolognak, és érdekes dolgokat láttam. Levettem a tank melletti két műanyag idomot, és próbáltam mérni valami fix ponthoz. A jobb és bal oldal között kb 6 mm difit mértem, ami már indokolhatja az aszimmetrikus érzésemet. Ami még érdekes, hogy a tankot elöl simán meg tudom emelni, és oldalra is el tudom mozdítani. Szerintem ez nem frankó. Csináltam képet, meg videót is.
https://drive.google.com/open?...
A Haynes manual szerint ott kéne lennie valami gumi bizbaznak, ami nekem nincs. Szóval itt valami gyány-szagot érzek.
Valaki tudna segíteni, hol itt az igazság?
Előre is köszönöm.
Jelentem a fék pöpec lett. Szépen fog, van visszajelzés, 1-2 centit mozdítva a karon már fog.
Közben megjött a partzilla-s rendelés is:
Sziasztok!
Építem összefele az első fékem (Nissin N-1 27), felmerült egy furcsaság: Mennyit szabad billegni az úszó nyeregnek a csúszkákon? Nagyon be volt rohadva, elég sokat birkóztam vele, mire szétjött. A konzolban a csúszka helye kicsit ki van kopva, aminek következtében kb 1 mm-t tudom keresztben billegtetni a felszerelt nyerget a konzolon. Ha középen nyomom a dugattyúknál, akkor szépen mozog oda-vissza, de tudom úgy billenteni, hogy picit szorul. Holnap csinálok videót. Partzilla-n lehet kapni újban, de elég borsos ára van: https://www.partzilla.com/prod...

A kérdésem tehát azoktól, akiknek Nissin féke van: Mennyit lehet billenteni a nyergen, amikor pöpec? Köszönöm.
http://xado.hu/
Én úgy gondolom, hogy nem fogod megbánni. Tavaly nyárig nekem is kis Cb-m volt, háromszor raktam bele, + még revitalizáló is ment bele egyszer.
A Xado kicsit ismeretlen a számomra,bár hallottam már róla hol érdemes beszerezni,lehet hogy megpróbálom az idei szezonra.
Az új olajjal símább a váltó, csak kérdés hogy meddig. Nálam a Motul-lal kb egy hétig volt finom a váltás, utána csattogott, akadt. A Xado-val még egy év múlva is jól működött minden.
Xado 10w40 van benne már harmadszor . Most 3l-vettem az előzőből ( 4 l ) még maradt , így elég lesz az idén ! Előtte Motul 5100 volt.Talán a váltó ezzel ( Xado) a legsimább , bár lehet csak úgy képzelem ! Jó mindegyik !!
És te milyen olajat használsz?
javítva :nem elég a 3 liter!
Tehát akkor nem elég a 4 liter.
Én most cseréltem olajat , 3,2 l-t öntöttem bele , így van bő félig a nívó !