Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem, és nincs sajnos, csak egyben. Bontót is kérdeztem de ő is csak egyben adná. Nem szeretnék sok-sok ezret költeni egy darab műanyagra, akkor megoldom máshogy, csak gondoltam hátha van ötletetek, miből lehetne vágni ilyet (meg odahajlítani hogy illeszkedjen)
https://oem-parts.hu/hu/parts/... itt próbáld keresni évjárat alapján, meglesz szerintem.
Végül csak megrendeltem 2x 600ft-ért a tűzkarikákat, biztos ami tuti. Meg is jött Miskolcról egy nap alatt postán
Viszont nem lehet sehol kapni abból a műanyagból amit én keresek a fékfolyadék tartályhoz a szerelő is azt mondta, hogy felhívja a bontókat, hátha..
Megmutatom képen mi is hiányzik, hátha valakinek van ilyenje pluszban, vagy mondjuk mivel tudnám ezt helyettesíteni?
Bocs a tre irásért,legközelebb átolvasom mielőtt elkűldöm.
Üdv.Gratulálok a hondához! Jól föntöttél,acb a legjobb a korabeli ötszázasok szerintem,izmosabb is.
Jó gumi a brigstone. Nekem is nagyon bevált de nagyon drága,ezért michelin pilot-ot vettem a vasra hátulra. Meg vagyok elégedve az új gumival,nagyon jól tapad.Ha a leömlőket leszed akkor érdemes beújjitani tömitéseket a régiek helyett..
Sziasztok!
Másfél hónapja lettem egy '97-es CB500 büszke tulajdonosa, minden rendben van a géppel, nagyon örülök is neki, annak ellenére hogy eleinte nem ez volt a kinézett modell (fekete Kawasaki ER5 helyett szürke CB500 lett ).
Csak a gumikat kellett cserélni első körben, BT45 került fel, erről olvastam a legjobbakat. Továbbá hiányzik az első fékfolyadék tartályból egy műanyag lapka, ami a gumi tömítés és a fém fedél között kéne hogy legyen, emiatt szivárog a fékfolyadék, de nem vészes. Már a szerelő megrendelte nekem az említett alkatrészt.
Olvasgatom folyamatosan a fórumot, az esetleges hibákról, otthon megoldható szerelésekről és eddig nagyon hasznosnak bizonyult, csak kicsit nehézkesnek tartom a folyamatos böngészést a keresési kulcsszavak alapján...
Szeretném a leömlőt a kipufogóig lefesteni matt feketére, meg is vettem hozzá a hőálló festék sprayt, viszont a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy ha leszerelem, és úgy fújom le, akkor kell-e valamilyen tömítést cserélni ilyenkor, vagy minden mehet vissza ahogy volt? Elvileg egyben le lehet szedni, nem kell szétkapni nagyon, csak pár csavar tartja.
Illetve Veszprém és környékén keresek valakit akivel el lehetne a környéken tekeregni, vagy akár messzebb is. A helyi utak közül kipróbáltam mindet, de szeretnék Ausztria felé is elnézni, ott elég jó minőségű utak vannak ahol lehet gyakorolni a bedöntögetést
Köszi a segítséget előre is, és széles utat mindenkinek!
U.i.: olcsón bukócsövet nem tud valaki?
Üdv! Tavaly szeptember 25-én vettem a cb 500-at.
Eddig mentem vele 12000 km -ert. Tavaly 4000-et,8000-et idén.Most kapott új papucsot hátra,michelin pilot-ot. Mentem az uj gumival vagy 50 km-ert.Nagyon jól tapad már most is ahogy próbálgattam.
Szia!Merre szeled az utakat?
Üdv
Széles utat, gumifákat,balesetmenteset!
Üdv Mindenkinek!

Új tag vagyok. CB500-at Januárban vettem. 3000km-t mentem azóta Vele. Kisebb túrák (200-300 km), munkába járás, "csakúgymotorozás" amikor van egy óra szabadidőm :-)... A gép szuper. Örülök, hogy mellette döntöttem. :-)

Széles utat!
Azt gondolom hogy a honda cb 500-as,egy igazi mindenes.Univerzális,persze kompromisszumot kel kötni de a legtöbb motornál ez igy van.
Szia,ott van Gyöngyös melett.Csak akadnak márkatársak!
Sógorom szülei Gyöngyöshalászon élnek. Én Nagysárréti vagyok. A CB 500-at meg Pesten hajtom.
Szia! Semmi gond .
Hali! A holnapi nem jön össze sajnos, szabadság jegelve. Majd hónap végén, viszont akkor irány Zakopane.
Sziasztok! Köszönöm és viszont kívánom. Holnap kezdek, egy Pest- Egerrel. Remélem öröm lesz.
Szia! Sok-sok baleset és műszaki hiba mentes kilométert!
Hajrá!
Sziasztok! CBF 500 Az ide való, és Egerből vagyok. Illetve a héten érkezik a motorom. 20 év után, újra nyeregben.
Szeretnék a márkatársakkal is találkozni,tapasztalat csere céljából a honda cb 500-al kapcsolatban.
Vidom! Ez érthetö de csütörtökön megyek a barátaimmal motorozni.. Ez csak egy hirtelen ötlet volt részemről,nem kivánok túrát szervezni,ha valaki jön akkor jön ha nem akkor másfelé motorozik.
Na ezért nem fogtok motorozni. Annó megpróbáltam feltámasztani a Gyöngyösi motorosok topikot és nem sikerült. Ha túrát akarsz szervezni akkor ird ide (amivel az a baj, hogy aki nm CB500-al megy az nem is fogja olvasni, vagy a rövid gurulásokban vagy a Gyöngyösi/Egri, stb motorosok topikba.

Ha privátban beszélitek meg akkor érdeklődő sem lesz. Mert lehet, hogy mennék mondjuk Bánkra és jelentkeznék, de ha Szilvásváradra mész akkor már nem , mert ezerszer voltam ott. Viszont meg privátot nem fogok irni, hogy mi a program.

Egyébként én is Gyöngyösi vagyok.
Nagyszerű! Holnap fogok én is megbeszélni mindent a haverokal s akkor le lesz minden részlet fixálva.
Elvileg pont csütörtökre akartam szabit kérni, ha összejön akkor érdekelne a dolog. Szerintem holnap tiudok tutit mondani.
Csütörtökön ha motorozni való idő lesz akkor gurulunk két barátommal Agtelekre. Tudom munkanap de ha valaki ráér és jönne,örűlnék.
Indulás Gyöngyösről,akit érdekel,irjon.Részletek privátban.
Aszem az indulás időpontja: reggel 08.00.
Vigyázzatok magatokra, érkezzezek haza épségben!