Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet meg megprobalnek. Vakumcsapbol (benzincsap) kivenni a rugot (membran marad benne). Tavaly honapokon keresztul szivatotr.
Sziasztok! Végülis először a karbikat kell kiemelni, s csak utána lehet kiszaggatni a légszűrőházat. Levettem a flasnyit, csont üres. Gyertyák makulátlanok, elkormolódva, belustulva biztos nincsenek a szelepek, hisz én mindegyik motoromat, mindegyik autómat hajtom rendesen. Ha a helyzet úgy hozza, gyakan megvannak a tiltási fordulatszámok.. :) Bármilyen teljesítményű motorkerékpárt vehetnék, de komoly gerincbeteg vagyok, ezért vettem tavaly a kényelmes, jól kezelhető CB 500-ast. Ezt sem tudom felrakni középtámaszra egyedül, pedig sokszor próbáltam. Tehát nem azért hiányolom a sebességet, mert nem vehetek egyliteres gépszörnyet, nem is akarom tunningolni, csak egyszerűen a gyári adatot kell, hogy tudja. 4.-ben tilt 160 felett, de 5.-ben alig rúgja meg a 170-et. Mindegy, hogy egy, vagy kétszemély, mindegy, hogy egyenesen ülök, vagy hasalok. 6.-ban meg még tartani is nehezére esik az elért sebességet. Elvileg 193 a vége, de egy stabil 180-185 elfogadható lenne 43000 kilométerrel. De nekem 170 a betonfal. Kicsi lejten, hátsó doboz nélkül volt már több, de az nem mérvadó. Az M6-on egy megállással végigmentem csutkán, gps szerint egyszer kúsztam 175-öt. Pedig az M6-os nem rövid szakasz.. Jah és a prémium üzemanyag tök felesleges egy 90-es évekbeli konstrukcióba.
Nekem hajszálra 200-at ment gps-szel kimérve, elvileg sík úton, tankra lapulva. Bár ezt csak egyszer próbáltam ki, 170-180-at bármikor lazán megy a gép ha arról van szó. Mondjuk nem túl gyakori, hogy 130 fölött megyek vele. Ja igen, elöl nekem 14-es lánckerék van.
Szia ! Nem tudom mit vársz egy 500-as géptől??? 180km-körül van a vége, szerintem persze.
A szukito a karbi es a blokk kozott van a gumicsonkban ha van.
Na.. Szétrángattam... Nincs benne szűkítő.. Akkor végképp nem értem, hogy miért nem megy többet 170-nél. Felgyújtom.
Hali! Hogy a francba jön ki az airbox? Le akarom húzni a karbikat, hogy megnézzem, nincs-e a flasnyiba a szűkítő. Vagy előbb a karbit kell kibányászni, s csak utána jön ki a légszűrőház? Már fél napja keresm az ipszilonoutubén, de nem találok videót..
Szia!
Igen megvan,06305827718
Szia Ricsi!
Érdekelne a bukócső. Megvan-e még?
Eladó egy vadi új,fel nem szerelt Heed bukócső.
26.000 Ft + posta
( a kép nem az enyém de kérésre csinálok )
Kilométer órád is van? Másra nincs szükségem, csak arra.
Szia.
Van bontva Cb 500-am.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Biztos, azt már néztem. Közben ebay-en keresgettem, de ott sem találtam semmit - vagy csak rosszul kerestem. Tudnátok segíteni egy kicsit?
Biztosan nem a spirál szakadt el, vagy a meghajtó ment szét?
Sziasztok! Honda CB500-hoz (2002-es évjárat) keresek kilométerórát. Aliexpresssen néztem eddig, de nem találtam semmit. Az enyém egyszerűen megállt. Köszönöm a választ!
Eladó CB500 bontott alkatrészek, nem csak ami a képeken látható.Tel:70-3179083
Üzenetet nem figyelem.
Eladó egy pár hátsó teleszkóp!
15.000 Ft
Igen,sikerült.Bár a pc32-töt nem pedig a pc26-ot de igy is jó.Köszönöm!
Igazán nincs mit.
Sikerült letölteni?
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Service manualt honan tudnék szerezni?Pc26.Ha valaki segitene megköszöném!