Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

Én valami ehhze hasonlót vettem 2 éve: https://www.ebay.co.uk/itm/REG...

Azóta is mind ok vele.
Ahol CO-val hegesztenek alumíniumot!!
Kereslek majd. Köszi.
Szia.
Vannak bontott alkatrészeim,ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Valaki fellökte a mocimat a parkolóban. :( kuplungkar eltörött, bal első index előre hajolt, a blokkvédő cső tette a dolgát, de lekaristolódott, a bal hátsó index eltört, a bal lábtartó az imbuszcsavar alatt elrepedt, s kicsit előrehajolt... Fényezés nem sérült. Kicsit nehezebb így váltani.. Szerintetek ez az alumínium lábtartó konzol heggeszthető? Mert szerintem meg kell vágni, hátrébb húzni és heggyeszteni. Vagy milyen értéket képvisel egy ilyen 3 csavaros lábtartó alumínium profil? Rendelhető, vagy van valakinek eladó? A felhajlós lábtartó is nagyon lóg, az is csereérett.. Láttam itt állítható kuplungkart, de inkább egy sima gyárit veszek, az szállítással megvan 5-ből, de lábtaró konzolt még nem találtam.
Sziasztok, a fesszabályzóm meghalt, nem tudtok ajánlani valami cseretípust helyette ami nem gagyi és emberi áron elérhető? Köszi!
Messze laksz Tapolcától??
Sziasztok!
Van egy eladó használt állítható, fejhajló gravírozott fékkar-kuplungkar párosom.
Akit esetleg érdekel priváton elér.
Sziasztok!
Nem régen vettem egy 2001-es CB500 -ast, de valami nem stimmel vele.
Menet közben rángat a motor a 4000 alatti fordulaton elég kellemetlenül, illetve hallani is lehet , hogy néha beledadog.
Most a hosszú hétvégén szét akarom szedni átnézni. van esetleg valami tanácsotok vagy tapasztalatotok mivel lehet a baj?
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? CB500X szervíz Manuálra lenne szükségem sos
Köszönöm
A képeken van! :)
Szia! Gyári kipud is van?
Szia! Nem tudom milyen gerincbetegséged van, de én 59 kilósan tripla gerincsérvvel (lumbális s1, 4. és 5. csigolyák közt) a felpakolva közel 300 kilós offtopic motoromat is simán felhúzom középsztenderre, úgyhogy valamit nem jól csinálsz.
Szia Pali! Van még belőle valami?
Hali. Próbáltam már sokféleképpen. Elöl-hátul állt motoros, de nem ment. Ha egy kicsit rásegít valaki, akkor megy. Pont az a mozdulat fáj.. De sebaj, most egy haver kicseréli a hátsó fékbetéteket, elöl-hátul fékolajcsere, telóolajcsere, meg egy új hátsógumit is kap. Ha eladom, akkor valaki egy nagyon jó állapotú motorhoz fog jutni. De az is lehet, hogy még 20 évig kiszolgál engem.. :) Ha évi 3000-et gurulok vele, akkor20 év múlva is csak 105000 km lesz benne, az meg ennek a konstrukciónak félidő.. :)
Eladtad a plexi tartóját is a motorral sajna. Így mit ér ?
Itt látható hogyan volt felfogatva, sajnos eladtam a motort, csak a plexi maradt.
Itt látható hogyan volt felfogatva, sajnos eladtam a motort, csak a plexi maradt.
Üdv.Van a plexihez felfogató is? Mennyi az ára?
Plexi
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cb_500/honda_cb_500_pc_27-14314268
Szia ! Fotót tehetnél fel a plexiről.
Sziasztok
Van egy felesleges túra plexim illetve egy hátsó doboz konzollal együtt
Ha valakit érdekel írjon privátban, arról kapok értesítést emailben.
Szia Csigu!
Lehet, hogy a középtámaszra rakást más technikával kellene kipróbálnod. Ne a "gerinceddel húzd" fel a motort sztenderre, hanem egyszerűen csak lépj rá a teljes testsúlyoddal az állványra és a motor szépen "magától" fölugrik a helyére. Én 75 kg vagyok ezzel a kis testsúllyal is könnyen megy a dolog, talán inkább a levétel lehet a problémásabb a középsztenderről való leugrás utáni visszatartás miatt, de ott meg az első fék behúzással tudsz segíteni. Üdv.: Anti