Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Doboz tartód megvan még?
Ja igen! Köszönet érte a segítőkész motorostársamnak, akinek rladó cb500-as motorján láttam meg a típust és elküldte Nekem a linket!
Sziasztok, ha valaki bukócsövet keresne a jövőben ez tökèletesen passzolt a Hondámra: https://heedshop.eu/en_US/p/Cr...
Sziasztok ! CB 500x- hez vagy F-hez 2015- töl keresek kipu leömlőt, ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni nagyon meg köszönném neki... Köszi elöre is...))
Szia GeTee!

Nem tudom, hogy szükséged van-e infóra a fojtások kivételéhez, itt van egy leírás.
https://cb500-wiki.de/doku.php...

Üdv., Anti
Nekem Dunlop Arrowmax Streetsmart van rajta. Nincs sok viszonyítási alapom még de elégedett vagyok Vele. Kb. azért választottam ezt mert amikor vettem a gépet ugyanez volt rajta csak a 2000-es évekből....Ezt ajánlották a boltban is.
97-es tárcsafékes.Jo a gumi,ez itt igazából hirtelen fékezés volt,akármilyen jó minőségű gumi megcsúszik ha a kerék álóra blokkol..Brigston gumi volt rajta de lefutott már igy most helyette mislen pilot van.Mindkét fajta gumival megvagyok elégedve,jól lehet velük csapatni,kanyarba sem csúszkálnak.Maradtam volna a brigstonnál de 37-rugoért nem kelett,igy 28-é vettem a mislent.
Ha a villaszarnak tamasztva billeg a vizimertek, akkor a villabefogas nem parhuzamos, a tengely nem meroleges s haladasi iranyra igy valamelyik iranyba huz a motor vagy nem egyforman fordul. Ez hibatlan teleszkop eseten is lehetseges.

Fel kell kazitani a villa es kerek befogatadokat, beallitani, berugoztatnines rogziteni.
Nos már látom én is mire gondolt,bocs érte. Jól eltalált kiforott technika ez a" kis" cb.Olyan mint egy svájci bicskába oltott doxa óra.
Szerintem nem a motor billeg, hanem a teleszkóp esetleges sérülésére/meghajlására szeretett volna fényt deríteni a kolléga. Amúgy teljesen egyetértek stabil a gép kanyarban is.
Hát igen! A túlhűtött motor bizonyos szempontból tekinthető gyári hibának, de különösebb problémát nem okoz. Télen kell figyelni a megfelelő védelemre a hideg ellen s ennyi. Viszont erről a hátsó fék blokkolásról még nem hallottam és nem is tapasztaltam. De jó tudni! Figyelni fogok rá. Nem lehet hogy ez inkább fékezéstechnikai, féktechnikai vagy futómű/gumi probléma? Milyen évjáratú a Hondád? Még a dobfékes vagy már tárcsafékes?
Gyári hiba: Túlhütött motor,hátsó fék könnyen blokkol s igy a motor keresztbe áll.Volt már ilyen nállam vagy 3x.1x igy az életünket mentette meg. Nem igaz hogy billeg ezt csak a hozzá nem értő ,tudatlan emberek mondják...Stabil motor kanyarban is,adja a motorozás élményét,megbizható.
Raraksz, billeg
Hatso kerek parhuzamosan all a villaban?
Egyenesben ha elengeded hut valamerre?
Ha az elso teleszkopszarra rarakez egy vizimerteket a hosstabb olda aval billeg a villan?
Szia,

Gratulálok a géphez. :-)
Én tavaly Januárban vettem ismert szervízháttérrel, de azért átnézettem. Semmit nem kellett rajta javítani. Felültem mentem eltelt több mint egy év 4500 km és most van éppen szervíz + műszaki kombón. Most viszont az összes folyadék, szűrő és a kopó alkatrészek cseréje (ha szükséges) lesz. Alapvetően Nekem az a tapasztalatom, hogy ez a motor mindenféle komolyabb ráfordítás Nélkül megy és kész. :-). Igazából még típushibáról sem tudok de biztos van létezik ennél is....:-)

Széles utat!
Sziasztok
valaki találkozott már olyan problémával hogy a CB 500 jóbboldalra kanyarodásnál nagyon úgy mond be bekanyarodik jobban mint ahogy a kanyar meg kívánja
tudtok erre valami ötletet ,hogy mitől lehet ez ?
Sziasztok. CB500 gyári fekete kormányt keresek.
Szia, én kormányt keresek nincs véletlenül?
Sziasztok!
Friss CB 500as tulajkent kerdeznem, hogy vannak-e olyan dolgok amikre mindenképpen figyeljek majd oda szervizelesnel?
Esetleg van valami okosság amire Ti, mint tapasztalt rókák felhivnatok a figyelmet.

A motor: 2002-es, óra szerint 38K km-el.
Köszi!
BP
Sziasztok!

Gyárilag 25kw-ra folytott motort, hogy lehet kinyitni? Visszaolvastam de többen írtatok több félét. 95-ös (tehát PC26?) Németből származó modell. Lesz a szívótorokban egy szűkítő valószínűleg ez tiszta, ezen kivül hol és mi lesz még? Főfúvoka csere? Az sem para max 1 óra a kettő, de milyen rugót mutógattak a topikban korábban? Alkatrész ellátása milyen itthon amúgy ennek a már jócskán öregedő vasnak? Köszi előre is! :D
Szia! Nekem van. Karbon mintás 3 db. Elvesztettem egyet, majd rendeltem ugyan olyat és végül kézvédő felszerelése végett lekerült róla. Így jött ki a matek a 3 db-ra. Ha érdekel írj privátban és megegyezünk.
Sziasztok! Cb 500-hoz keresek kormányvég súlyt.Elvesztettem a baloldalit. Tud valaki eladót?
Nagyon vicces..
Mert nem kiabálsz elég hangosan!!
Miért nem tudok üzenetet küldeni?