Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, Most voltam sikeres műszakin a Hornet 600 motorral (2002), de az első fék mérésénél voltak problémák. A fékhatás pont a határon volt annak ellenére, hogy a fékbetéteket és a fékolajat nemrégen cseréltük. A szaki szerint az első féktárcsák megérettek a cserére. Az az igazság, hogy a biztonságon nem szeretek spórolni, de én eddig nem éreztem, hogy rázna az eleje fékezéskor vagy gyengülne a fékhatás. Szemre a féktárcsák nem tűnnek kopottnak. Hány kilométernél kell ezeket általában cserélni? Nem lehet felszabályozni a használtakat, mint az autóknál?
Sziasztok! Keresek Pc41-es hornethez sérülésmentes tankot.
Ha valakinek volna véletlen kérem írjon.
Mindent a Hondából, kivéve a kormányt, a kormányvégeket, meg a bukógombát, azok a Rizomától vannak. A blokk oldala is sérült a generátor oldalon, cseréltem a deklit.
Igen. Most kezdtem motorozni újra. Tavaly még nem tudtam volna, az év eleje meg valahogy elment, nem volt rá idő.
Angliaban markakereskedesbol vásárolt új motor után kell itthon áfát fizetni, vagy csak regisztrációs adó mint a használt gépeknél ?
Honnan rendelted és mennyi volt? Gondolom neked is volt egy borulásod. A blokk nem sérült/jött le a festék? Ha igen, azzal mit tervezel?
Te rendbe jöttél?
kezem levettem rola.
Ja igen fordítva írtam
Ilyen volt, ilyen lett.
Annyi.
Az a rá való méret csak fordítva
Sziasztok. Valaki írja meg a Hornet rendes gumi méreteit megerősítés végett! 180/55 R17 volt elől nekem hátul 120/70 R17
Köszi
Azám a szétbarmolás :)

Meg kell akkor fúrni a kormányt, hajrá. Az a 3motor amin megcsináltam így, köszöni szépen jól van, nem forog el rajta semmi és ha visszarakod a gyári kormányt, az a kis pöcs még mimdig pontosan illeszkedik. Csoda hogy megkapta a műszakit az a 3motor
Van olyan pláne hondán hogy egyben van a gázmarkolattal,nekem forgott már meg a kapcsoló a kormányon.
mi a problema azzal hogy furni kell egy 5 os lyukat? inkabb szetbarmolod a gyari stiftet?
Én le szoktam vágni a stiftet, egy picike pöcst hagyok és tökéletesen a helyén marad miután meghúzom.
Köszi! Tök jó tipp! Még szerencsére nem fúrtam meg, mert valami más dolgom lett, de majd most :-)
Egy 5ös furat van jobb-bal oldalon a két kapcsolónak,nekem még van középen egy jó félcentis ovális a markolatfűtésnek,gyárilag.Szóval no para.
Be szoktam tekerni festőszalaggal a helyét,felteszem ahova tetszik,rányomom,a stift kijelöli a szalagon a helyét és mehet a fúrás.
Direkt olyat rendeltem, amit az adott típushoz ajánlanak, a furatokra is gondolhattak volna :-( Már azt méregetem egy órája, hogy lehetőleg jó helyre kerüljön az a furat :-)