Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van. Mondjuk vehetett volna 2000 utánit annak már elöl is 17-es a kereke.
Ezt hívják szarul működő cenzúrának. Akit kellene bezzeg nem ellenőrzik.
Ettől függetlenül biztos kapsz majd választ a kérdéseidre. Mondjuk egy Hondának mi baja lehetne?
Ezt 24 órája írtam,jó hogy megjelent :(
Jó estét sziasztok.
Gazdája lettem egy '98-as darázsnak.Első nagy motorom,így elsősorban tanácsokat szeretnék kérni a motorral kapcsolatban.
Vannak e olyan problémái amikre különösen oda kell figyelni,bár amiket olvastam róla nem sok van,de azért érdekel a tapasztalatotok.
Köszönöm.
Széles utat Mindenkinek
Ott kapni a legramatyabb meleg szendó & kv kombót.
Nyitva volt a büfé is, szóval volt bőven forgalmuk...
A haladás kicsit nehezebb falat volt
De ügyesen megoldottuk
Nem csekély résztvevő. Látom levették a korlátot a tigrincs előtt.
Tegnapi Hornet találkozó
Nagyon, de nagyon jó volt! Csak nem fértünk el sehol egy képen
Cefivel beszélj neki van a darazsán +pilács.
Sracok, lenne ketto kerdesem: ki milyen kiegeszito lampat tud ajanlani a mocira?! Akar ebay-es link is johet, ki milyennel van megelegedve. Illetve szeretnek egy "motoros az autoban" matricat a kocsira. Ha valaki vett mar, hol!? Egy helyen neztem, de ott a 600 ft-os matricat 1100 penzert kuldtek volna ki a GLS-sel.
Köszönöm!
Nem hornet, hanem a nagy testvér: CB1000R .
Nekem a 4. szett van fenn, én nagyon elégedett vagyok vele. 8-10ezer km-t tud, és még sosem csúszott meg, esőben sem. Páran azt mondják, könnyebb gépeken "hirtelen veszít tapadást ". Nálam ez 217kg -os gép és 1 mázsa önsúly mellett nem jelentkezik. Tehát, ha elég nehezen vagytok, akkor jó lehet. Kopásállósága valószínűleg alul marad a road2 -höz képest, de nekem a max. 6000km -es Battlax után ez több, mint megfelelő.
A nagyvastól vettem nissin betéteket. Az eredeti gyárit cseréltem le. Azóta olyan, mintha számolná a lyukakat a tárcsán. Surrogó hangot ad, ha fékezek. Már van bennük 18 ezer, de még mindíg megvan a hang. Pc41, de nem abs es. Az abs-t szerintem nem hallhatod, az csendben teszi a dolgát. Hány km van a mociban?
Sziasztok! Pilot power3 al van valakinek tapasztalata a horneten? Tetszik a gumi. Most road2 van, de lekopott. Még a road5 ami esélyes, de a power3 jobban tetszik. A válaszokat előre is köszi!
Nem lehet hogy az első tárcsának hallod a hangját ? A féktárcsa lyukaiban kitáguló levegőnek a hangját ?
Sziasztok!

Járt már úgy valaki ABS-es pc41-gyel, hogy menet közben olyan mintha állandóan menne az ABS motorja?
Ha egy erősebbet fékezek, akkor felhangosodik az ABS (ez miondig is így volt), mostanában olyan mintha ezt a surrogást? állandóan hallanám ha megyek (nem olyan intenzív mintha nagyot fékeznék, de ugyanaz a hang). Álló helyzetben nem hallani, ha erősebbet fékezek ugyanúgy felerősödik a hang mint eddig, utána rövid időre megszűnik a hang, majd újra hallom. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? (az ABS rendesen működik)

Válaszotokat előre is köszönöm!
Köszi
igy néz ki..
sziasztok, van egy elfekvő vadiúj Metzeler M3 Sportec 130/70 ZR16 os gumim, valakinek esetleg...?
Köszönöm :)
Van ültető szett. Így keress rá: lowering link.
És persze a motorod típusa. Ebay pl.
Szevasztok! Adott a 2001-es, 600-as darazsam. Mivel csak 165 cm vagyok, kicsit magasnak érzem. Mivel lehetne alacsonyabbra varázsolni a hátulját? Elég ha a teleszkópot puhábbra állítom, vagy ültetni kellene? :)
Sziasztok valakinek nincs elado sportdobja pc41re?amit csak felpattintok a gyari rendszerre nem akarok semmit alakitgatni.varom az ajanlazokat.ja es csak e-betus legal erdekel.koszonom
Ha nem akarsz sok pénzt kiadni kulcsmásolásért meg programozásért és nem is fontos az indításgátló a legegyszerűbb megoldás ha kiszeded a transzponder chipet a kulcsból és rögzíted a gyújtáskapcsoló hátára az imogyűrű közelébe aztán akkor bármilyen másolt kulcs elindítja mert mindig ott a chip mellette