Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a 2001-es Hornet 600-as motor olajleeresztő csavarja jobbos, vagy balos? Szerintem jobbos, de szeretnék megerősítést kapni.

Köszi!
Sziasztok! Van valakinek pc41-hez, service manualja?
Gyári felállásban nem hajlamos, de előfordulhat. Pl.: Sérült motor esetén, ha nem szakszerűen lett megjavítva. Hátsó túradoboz fent létekor is előfordulhat. Rossz gumi esetén is. S.t.b.
Kormány stabilizátort illetőleg elég mostoha helyzetben van a Hornet. Ami létezik hozzá az nagyon-nagyon ritka és horror ára van. Kínai nem létezik hozzá (konzol). Gyárilag tudtommal nem volt szerelve, egyik típus sem.
Konkrétan melyik típusról van is szó?
Nekem még nem volt ilyen gondom. Jó, ill rossz úton is stabil a gép. Nem csutkakormányos. Van erőkar.
Szia!

Ha egyeztetünk időtpontokat, akkor én szívesen kölcsönadom.
Szia.
Van.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hajlamosak a hornet-ek kormányszitalásra. Valakinek volt-e mar vele tapasztalata, érdemes lenne-e venni rá egy kormánygátlót(kormány lengéscsillapítót) vagy esetleg gyárilag szereltek azzal valamelyik modellt. koszi a választ
Sziasztok,
Keresnék 1998-2001 közötti motorhoz való hátsó féktárcsát. Ha esetleg lenne valakinek elfekvőben, akkor szóljon :) Köszönöm!
Hello sicc!ulesert mit kersz?kep esetleg?
PC41-hez van még mindig pár dolog a polcon. Kuplungkar, ülés, műszerfal alsó idom, első lámpa melletti két kicsike idom (újak fehér színben), első lámpa feletti idom, első fektárcsa párban, plx doboztartó, karbon hátsó sárvédő. Ízelítő kép alant:
2011 es ez a motor de szerintem megveszem , majd max jobban kapaszkodok :D koszi a valaszt azert
pc41-esnek egész jó a szélvédelme plexi nélkül 130-140-ig. de szubjektív, hogy ki mennyire kényes.
Hellosztok!
Most egy cbr55r em van és nem régóta motorozok ezert nincs túl nagy tapasztalatom.Szeretnek venni egy hornetet, amit többnyire egyedül használnék (kb82 kg vagyok) Budapest varos és külvárosaiban, de terveznek a feleségemmel is (50kg) kisebb túrákat Visegrád vagy akar Balatonra leugrani. Az lenne a kérdésem hogy mennyire elviselhetetlen az autópálya így szelvedelem nélküli naked bike-al( Plexi) előre is koszi a választ.
Marciusban eladtam. A hatsodoboz tartokonzolja kell az oldaldobozhoz is. Nekem ketto volt hozza. Egy amit meghagytam gyarinak, egy amit atalakitottam hogy csak oldaldobozokkal lehessen hasznalni, mert olyan rusnya a hatso dobozzal hogy .... Utobbi megvan.
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy 1998-as PC34-hez doboztartó konzolja van-e esetleg valakinek eladó? Találtam a Kappától és a Givitől is, van különbség szerintetek?

Üdv,
Marci
Ati91!

A használati útmutatóban az van, hogy 10W30 30 Celsius fokig, fölötte 10W40. Mivel nem nagyon cserélgetünk hőmérséklet fgv-ében olajat, így az emberek nagy többsége 10W40-et használ. A márka és a félszintetikus/szintetikus hit kérdése...
Szia Sicc!

Köszi, de az nekem is van. Egyébként ha jól látom neked nem is PC41-es darazsad van.

Peti
2007es hornetnál ki melyik olajra esküszik mert én azt látom hogy sokan 10w40et használnak de én a 30ast láttam kis keresgélés után a neten.
Szia!

Nekem lenne eladó oldaldoboz szettem ha érdekel.
Sziasztok!

Van valakinek PC41-re hátsó doboztatrtó konzolja PC41-re, eladó? Ha jól emlékszem olyan is volt aki maga készített, akár olyat is szívesen vennék.
De dobozzal együtt akár bérelnék is nyáron kb. 2×1 hétről lenne szó.

Üdv: Peti
Sziasztok!

Van valakinek 25kw-ra fojtott Hornetje itt? 2003 körüli...
Csak így sikerült.
Hogy lehet videót ide feltenni? Sehogy sem sikerül.