Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a véleményem hogy szánd rá a shad dobozokra a pénzt, ha dobozokat akarsz.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van valakinek tapasztalata az olcsóbb túradobozokkal és a hozzájuk tartozó fém platnikkal kapcsolatban, hogy mennyire bírják a menetszelet vagy ha az utas nekidől? Vagy érdemesebb rászánni a pénzt és Givi vagy Kappa dobozt venni?
Ez van melóban korlátlan mennyiségben.
Kinézetre pont ilyen :-) amit használok.
3M Classic, eldobhatóst. Munkahelyemen korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre.
Nekem MotosSafe RACE van, ami erősebben szűr, mint a TOUR.
Valóban egyéni dolog, mert mindenkinek más a füle, hallójárata, más a bukója és persze nem mindegy, hogy milyen motoron hogyan áramlik a levegő. A motoros üléspozíciója, magassága is számít, stb.
Ami nekem bevált, az lehet, hogy másnak nem. És fordítva.
Nekem már önmagában az izoláció hiánya miatt megérte.
Meglestem nem rossz sőt... de nekem napszemüveges jó csak mert bacottul èrzèkeny a szemem a fènyre.
Viszek! Legkèsőbb márciusban megyek tuti.
Hosszù èvek óta ilyet használok akár alváshoz is már tökre megszoktam, egyedül motorozáskor nem használtam mèg.
szerintem ez nem igaz. Függ hogy melyik alpine füldugóról beszélünk. A fekete az gyengébb mint a varialható gyengébbje a piros meg erősebb mint a varialható erősebbje. Nekem így a leggyengébb van és totálisan nem érte meg az árát. A 3m-essel is ugyanúgy hallottam a motort és a beszédet viszont a szélzajt jobban kiszűrte.
Ember, motor és bukó kérdése hogy melyik a tuti.
Az egyedi lenne a legjobb szerintem.
Szerintem az Alpine egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem zár ki a külvilágból úgy, mint egy viaszos vagy egy 3m szivacsos dugó. Másrészt amellett, hogy a szélzaj elviselhető az Alpine-ban is, lehet beszélgetni, nem kell szájról olvasni és a motor hangját is jobban hallani. Én örülök, hogy rászántam azt a kb. 7 ezret..
ha jarsz BP fele bedobhatnal egy 6-8 darabot
en meg 2 elfogyasztott apline utan (mindez 1.5 ev alatt) tobbet nem veszek. tulhypolt az egesz, a sarga 80 forintos jobban szuri a lenyeges tartomanyt es kenyelmesebb is. nem gond ha elhagyom, vagy ha cserelni kell havonta, nekem jobban is bevalt.
He-he!
Olyan kupakom van nekem is.
Anno fórumokon beszélgettem olyanokkal, akik évek alatt végig próbálták az összes kapható füldugaszt, és 10-12 csere után eljutottak az Alpine-ig. Na én ezt a kerülő utat, kísérletezgetést spóroltam meg magamnak, az utána járástól a beszerzési- és postaköltségekig. Inkább nyeltem egy nagyot - még mindig így volt a legolcsóbb szerintem....
Az 500 forintos 3M ugyanúgy néz ki csak nem cserélhető a bele,van műanyag tok.
8990,- forint volt ingyen postázással, azt hiszem. De van benne egy tartalék dugasz is. Én is rohadtul sokallottam, de a Caberg Duke nélküle elviselhetetlenül szélzajos - már 90 km/h-nál is.
Az ha jól emlékszem nem olcsó.
Nekem ez nagyon kényelmetlen volt, pár perc után téptem ki a fülemből - először az Alpine Motosafe is zavart, de azóta azt megszoktam és rendszeresen használom is hosszabb utakon. (Ez még a zöld/sárga cserélhető betétes verzió).
Gondolkodok a 999RS en.Az ugyanúgy 1100 g és valami 60 rugoert mérik a Darazsgarazsban.
Aszongyák a vantól nem kell félni, nincs a nagyúr! Nekem elég az M-s.
Ilyet tudok adni ingyér bárkinek aki erre jár akár egy zacskóval is.
Milyet használsz ? Louisban vettem a már nem variálható motosafe füldugóból a feketet ami túra motorhoz van elvileg, számomra nem vált be, kényelmes de nem szűr eleget. Bassza meg a 14euróját, a 30ft-os sárga szivacs sokkal jobban bevált csak azt szarabb berakni.
Majd kettévágom és beletoldok.
L-es kell.
Már hányszor megnéztem.
Szerintem a Zolinak annál nagyobb a feje.....