Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm pz87. Sziasztok. Bonyolult lehet ezt a immobilizeres védelmet kikapcsolni? Mert nekem nem lenne fontos. Akkor meg csak egy sima másolt kulcs jó lenne hozzá. Pár ezerből megvan. Aki csinált már ilyet és ért hozzá megköszönném.
Én is menni akarok!!!
Üdvözletem!
Ismét szervezek egy találkozót...
Kivételesen ez csak Hornet találka lenne, itt nem is vertem nagy dobra... de akit érdekelne az írjon nekem privátba és átküldöm a linket ahol részletes tájékoztatást kapna!
(Október elején lenne az Őszi találkozó)
Érdeklődök vannak bőven
Én a pc41-esemhez úgy csináltam, hogy vettem egy blank transponderes kulcsot, valami 2500Ft ért ebayről, ez nyilván utangyartott, de eredetit is lehet a hondától, azthiszem 10ezer körül van. Majd ezt a kulcsot el kell vinni kulcsmásolóhoz hogy vágja bele a mintázatot. Ez trükkös volt mert elég dragán akarták két helyen is valami 8-10 ezer körül mondván két oldalas meg mivan ha elrontják, de egy harmadik másoló szerencsére megcsinalta nekem 1500Ft ért.
Ha ez megvan akkor a motor ECU-jához kell párositani a kulcsot, pontos lépesek a szervízkömyvében vannak, hogy hogy kell. Egyebként valami 5 kulcsot tud eltárolni így.
Szóval olcsóbb így, mintha a kulcsmasoló csinálja és másolja a transpondert.
Ez olcsó. Kérdezd meg a Honda szervizben, és már rohansz is a másolóhoz
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy van 2003-as hornetem még a karbis változat csak egy kulcsot adtak hozzá viszont van benne immobilizer a hiss lámpa tudtommal azt jelenti.
Akkor csak simán másolt kulcs nem lesz jó hanem programozni is kell ugye? Megkérdeztem a kulcsmásolót azt mondták 16 ezer betanítva készre. Valakinek valami olcsóbb ötlet?
Hondabubus-hoz valami elérhetőséget nem tudtok facebook-on kívül mert ott nem reagál.
Küldtem privit!
Sziasztok! Pc36-os hornetten hol tudok alapjáratott álíttani?
Cefit kérdezd.
Sziasztok! Mi a helyzet itt a darázsfészekben? Gumit szeretnék venni Hornetemre, lehetőleg minél utcaiabbat, milyen márkát ajánlatok? Olyan motorosok véleménye érdekel főként akik már sok típust kipróbáltak! Köszi
Nyugi! Várni kell. Nekem május óta nem tudott még időpontot adni. Megéri várni rá...
gondoltam de már vagy 1 hete írtam neki
Turelem, neki is van maganelete. :-)
ott ráírtam de semmi válasz
Facebookon keress ra. ;-)
elérhetőséget tudsz hozzá?
Hondabubus - Tinnye.
Karbi szinkronra tudtok valakit Budaörs-Tatabánya környékén?
Szerintem logikus ha addig húzod kézzel amíg elhallgat a lánc. Tovább ha könnyen megy még egy fél fordulat és OK.
manuális láncfeszítőről valaki pár szót tud mondani?,meddig feszítsem a láncot ha már elhallgat a lánc stb...,kézzel betekerem bármeddig.
A kettő motor ég és föld egymáshoz képest! Akkor legalább választhatnál valami V2 őt ha már "trágyapumpa" a végcél. Pl. egy SV-t. Nem sor4-et de lehet én kérek akkor suldigungot.
Sziasztok, most csinálom a jogsit, de szeretnék a napokban venni egy Hornetet (azt mondják ez egy értelmes kezdés, az Indian Scout lenne a vágy de azt hallottam nem érdemes azzal indítani) abban szeretném a segítségeteket kérni hogy tudnátok valakit aki eljönne velem megnézni amit kinéztem pl egy szerelő? Totál nem értek a motorokhoz, nem szeretném hogy átverjenek … Értelem szerűen nem ingyen, kifizetném a tanácsadást... de sajnos nincs a közelben olyan ismerősöm aki tudna segíteni... Pestről lenne szó. Köszönöm: L
privát motorszerviz, de a közlekedési hatóság pecsétje van a forgalmiban.
Sportkormánytól kezdve az ablaksötétítésig mindent beleírnak, miért pont ezt ne kéne?
Simán csak lusta vagy nem tudja az ügymenetet.
Privát hely? Mert egyszer voltam direkt műszaki vizsgára szakosodott helyen, ott pillanatok alatt elintézték ilyesmiket kérdés nélkül.
Pl. a régi kocsimnak elcseszték a környezetvédelmi besorolását a hatóságnál, mert gondolom akkor még nem számított, ezek műszakin simán átíratták a megfelelőre, mert egy szmogriadó idején szoptam volna.