Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Józsi!
Nekem mondod? Teszek ide 1 képet, a Tesóm, a 14 (!) éves lányom, és én.
A múltkori esküvőn készült.
A "kis csöppség" !
Na hallod, nőnek mint a pöttyös kalapos gomba. Ha nem néz lefelé akkor egy idő múlva nem fogunk találkozni többet. Pedig eddig az ölembe szoktam ültetni és úgy meséltem Neki. Most meg ha nem vigyázok lassan Ő fog az ölébe ültetni. De ez az élet rendje! Majd Te is megtudod , mikor pár év múlva jönnek a kis unokák! Egyik aranyosabb mint a másik.
" Csöpp unoka" ! Aha!!
Jó estét Neked is Laci!! Úgy szaladnak az évek , mint egy pillanat! Ma voltam a csöpp unokáimat meglátogatni, (a nagyobbik 170 centi magas) a majd legkisebb pedig már 3 éves , aztán mintha most született volna. És szépen artikulálva beszél a csepp madaram !
Azóta pont egy év telt el, nagyon szalad az idő Józsi.
Szép jó napot Nektek!!!
Engem ugyan zavart az eső, de ha nincsen akkor sokkal egyhangúbb lett volna. Viszont az, hogy macskajancsi autósok félre voltak állva a 4-esen én pedig mentem csak úgy füstölt az tetszett.
Üdv Neked is!
Ebből néhány helyszín ismerős lesz Józsinak is tavalyról, csak az a fránya eső ne lett volna.
Üdvözlet az Uraknak!
Rakok már ide egy-két képet, ma fényképeztem:
Sajna a tó már csak töredékében tó.
No furcsa is lenne aug. 20-án, vagy azan időpont körül a hűvös idő!. Bár én már semmin sem lennék meglepődve, mert lehet olyan is amit el sem tudunk képzelni !
Ahogy nézem, lesz néhány borongós, hűvösebb nap, de utána visszatér a jó idő.
Szia Zsolt! Most éppen szakad, és 15,6 fokos rekkenő van!
Helló Józsi!
Az imént néztem az időképet és kikerekedett a szemem rendesen. Itt 28 fok, száz ágra süt a nap, a Dunántúlon meg helyenként 14 fok van. Reméljük délutánra itt is frissebb lesz egy kicsit.
Szép jó napot Nektek is Laci!! Itt most éppen dörög az ég. kemény 16 fok van, és lóg az eső lába ! A sok ügyeletet remélem becsülettel megfizetik , és nem a lelkiismeretedre apellálnak amikor munkára köteleznek?! Mennék Ságodra ! De azt hiszem, hétfőre halasztom!
Szia Józsi!
Hova van mehetnéked? Neked jó mert akkor mehetsz amikor akarsz, nekem most is csak egy fél hétvégém lesz, a következő meg végig ügyelettel telik, az ünnepet is beleértve. Na de reménykedem hogy lesz még a jó időből ősszel is.
Szép jó estét Nektek!! Itt nemsokára jön az áldás felülről. De azt olvastam, hogy kissé gyengült az ereje! Remélem nem sokáig lesz rossz idő, mert mennék , illetve mehetnékem van!
Köszönöm! Ahhoz be kell indítani a másik gépet, hogy megnézzem!
Adj Isten!

Írtam választ.
Itt voltak múlt héten a lányomék az aprókkal, és egy fél nap volt strandolásra alkalmas idő. Hazamentek, utána másnap kánikula. Mintha direkt kiberakásra menne a dolog.
Mikor tavaly a Laciékhoz mentem szintén esett, Badacsonyban felvettem az esőruhát, és végig jött az áldás. Az én esőruhám viszont jó, mert csak pár csepp a nyakamnál jött be. Laciék az idén szintén megáztak! Idejöttek a lányomék a csöppekkel , egy napot tudtak strandolni. Most lett jó idő, hogy hazamentek. Már meg sem lepődök,ilyenen!
Tegnap olyan esőben motoroztam, ami ritkán adatik meg a motoros életében. Pestről délelőtt már csepergő esőben indultam, úgy volt, hogy Parádra megyek, és még 2 napot ott töltök. Ahogy Pestről kiértem, nekikezdett az eső is. Az autópályán 80 és 100 közt haladtam, esőtől függően. Gyöngyösön kiálltam, 1 benzinkútnál taliztam a családdal, ők autóval jöttek. ( Milyen igazuk volt )
Itt már elég vizes voltam, az esőruha ellenére. Beszéltem telón a sógorral, mondta, hogy fent igen sáros a helyzet, motorral fölöttébb csúszós lesz. Ekkor úgy döntöttem, hogy visszamegyek az autópálya, és irány haza.
Az eső viszont úgy döntött, hogy elkísér.
Az igazi kálváriám itt indult. Továbbra is szakadó eső, de inkább már csak 80 volt a tempó. Aztán a polgári leágazó előtt úgy rákezdett, hogy a helyzet kritikussá vált. Besötétedett, szakadt, és olyan szél volt, hogy még 60 mellett is be voltam szarva, hogy letol az útról. Imádkoztam, hogy jöjjön 1 pihenő, mert már az elesés határán voltam.
Szerencsére ki tudtam állni, mert jött 1 benzinkút. Megváltás volt. Vártam vagy 15 percet, és mikor tisztult kicsit, újra indultam. Debrecen előtt 17 km-rel már vígan száguldottam 140-el!!! Isteni volt, a sok szötymörgés után!
Még az izzókészletem is vizes volt! A többiről nem is beszélve. Pld a csizmámban is állt a víz.
Emlékezetes kis kaland volt.
Most, hogy már a legnagyobb 'kis'-unokám nyolcadikos lesz, az évek alatt olyan élményeim vannak velük, hogy a gyerekeim amikor kicsinyek voltak velük nem volt. Egyéb dolgom volt! Reggel mikor elmentem még aludtak este mikor hazaértem már aludtak. Néha találkoztunk. Most pedig a csöppek roppant értelmesek és mivel a napjaikat a csepp ember nem a pólyába bandázsolva tölti az idejét, hanem játszik, miközben az értelme fejlődik. Aranyos volt a kis mindjárt 3 éves a strandon, egy kis hasonló korú társával szépen eljátszogattak, az a kis gyerek is élvezte. Nevetgéltek , játszogattak.
De ez az élet rendje!! A kicsik megnőnek! És így tovább!
Valamikor én is jobban össze tudtam tartani a családot, amíg még kicsik voltak a fiúk, aztán 16-17éves koruktól már nem jöttek velünk, most meg már a kisebbik is elmúlt húsz, sajnos van hogy egy közös ebédet is nehezen tudunk összeegyeztetni mert állandóan programjuk van Így aztán kettesben motorozunk, már amikor van rá időnk, manapság sajnos egyre kevesebb.
Nem lehet mindig motorozni néha a családdal is lenni kell. Persze nem kell, hanem szeretettel.
*itt már járt
Sokat tévesztek mostanában, korábban kéne lefeküdni...