Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok, ide is irok a motorvásárlási kérdésemmel kapcsolatban. Eddig csak jókat hallotam a Sevenfiftyről. Most az lenne a kérdésem, hogy mitől függ, hogy 1 dobos a kipufogo vagy dupla a Cb 750-en?
https://auto.jofogas.hu/veszprem/Honda_Cb750_Sevenfifty_motor_elado_90998916.htm
Konkrétan erről jutott eszembe , mert a jelenlegi hazai eladó példányok közül csak ez egy kipufogó dobos.
Szóra sem érdemes, cseppet sem fáradtam el! Ettől függetlenül szívesen látlak! Főleg, ha tudom, mikor jössz! Ha jó idő lesz, akkor a strandot javaslom, ha esik akkor majd elmondjuk, hogy megint milyen szr idő van motorozni!
Köszönöm szépen, ha feléd járok, mindenképp benézek legalább egy beszélgetésre. Az ülést viszont mégsem fogom kérni, mert közben felbukkant egy itt a szomszédban, már meg is vettem. Elnézést kérek, hogy feleslegesen fárasztottalak.
Van ülés, még mindig a CBX-é. Ha lesz hozzá időd és kedved jöhetsz!
Igen! Eladtam a Simsont .
Köszönöm szépen. Megkaptam.
Nincs mit! Közben a mester elérhetősége is megjött, elküldtem üzenetben.
Köszönöm szépen a segítséget.
Halihó! Hát egyenlőre sajnos csak annyit tudok, hogy mikor nem. A március 15.-i hosszú hétvégén nem leszek itthon, hét közben meg persze meló ezerrel. Leghamarabb a Március 23.-24.-i hétvége ami elképzelhető, persze ha az időjárás és a szerencse is úgy akarja.
Budapest, Csömöri út 157. tel: 06 1 405 6653
X-bike.hu, a szerelőjük a Wilbersnél szerzett oklevelet. Első körben ezeket kérdezd meg, de előfordulhat hogy nem szerelhető a csillapító. Ha nem vállalják akkor főleg endurós, krosszos körökben ismert egy idősebb profi szerelő, Déczi Ferenc, az ő elérhetőségét este tudja a cimborám átküldeni.
Azt megköszönöm ha tudsz cég nevet és elérhetőséget
Otthoni körülmények között sajnos nem lehet javítani, ez olaj-gáz csillapítású rugóstag, amin gáztartály van. Egyik jó barátom tud egy megbízható helyet, most készül elvinni oda a kormánygátlóját, ha érdekel rékérdezek a cég elérhetőségére.
Sziasztok.
Javított már köztetek valaki ilyen showa hátsó telót?
Sajnos engedi az olajat, viszont nem igazán tudom, hogy az a tartály mi célt szolgál. Olaj vagy gáz tartály?
Egyszerű javítani? Tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat. Szép napot!
Sziasztok
Mikor tudsz érte jönni?!
No igen sajnos sokan csak akkor jönnek rá, hogy pihenni kellene amikor már baj van, köztük én is! Remélem , hogy nem lesz mostanában már más bajom! Amit gondnak érzek, az az, hogy lassan 70 leszek. Megy az idő, de nagyon!
Az a lényeg hogy átvészelted, óvatosan azzal a munkával és pihenj többet!
Tavaly ősszel én is azt hittem, hogy pihenés nélkül át tudok vészelni egy kisebbnek tűnő problémát, akkor mentem orvoshoz amikor már járni alig bírtam, két hónapig kínlódtam még utána.
Az egészség a legfontosabb, vigyázz rá!
Ezt én is remélem!
Csak óvatosan, mert jó volna még összefutni néhányszor!
Ne aggódjatok, csak kihúzom valahogy még egy darabig! jó egészséget kívánok Nektek!
Környezetvédelemmel foglalkozom, a lehetséges olajfolyásokat kell felderítenünk, transzformátor alállomások ilyen 120/35/20 KV (Kilóvolt)-os alállomásokban ! No persze igyekszem távol maradni a kiszabott nagyfeszültségektől!
Csak vigyázz magadra öreg Sámán ne kelljen érted aggódnunk!
Kell keresnem egy kis pénzt így "pihenésképpen" , és azzal fogom most egy darabig tölteni az időmet! Meg aztán van összesen öt unokám és kettő már középiskolás, nekik is kell adnom egy kis "dellát" néha, mert jól tanulnak a Lacika különösen, csak tiszta ötöst gyűjt be! Majd Te is megtudod 25-30 év múlva !
Mit dolgozol Józsi? Nem volt még elég? Pihenjél, ha nyílik az idő, meg motorozzál.
Közben voltam kórházban és utána itthon is feküdnöm kellett,, csak azt nem tudtam miért mert fekve is éppen olyan szrul éreztem magam mint állva! Aztán megettem egy csomó tablettát, és most már úgy tűnik , hogy még húzom egy darabig! Hét közben dolgozom, szombat vasárnap itthon vagyok! Elnézésedet kérem, ha valamikor nem volt korrekt a válaszom! De ahogy az ember vénül úgy hülyül! Most már nem annyira , szerencsére!