Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már Vas megye:
Oké!
Nekem 9-re kell odaérnem aztán 10 -felé majd hívlak.
Oké ha időben tudsz akkor csörögj azt indulok nem baj ha előbb ott leszek...
Nem tudom a programot előre azért majd közben kereslek. Mert Pakod mellett, Endesmajor-ban leszek.
Akkor lehet ott kellene összefutni azt onnét 1ütt tovább...
Kab-hegyi kilátó. Ha arra jársz, nem szabad kihagyni. Aszfaltos út visz fel. Nagyvázsony és Tóvázsony felől nagyon gyenge az út, mi kemény 50-el hasítottunk. Aztán Ajka felé vettük az irányt, arra járhatóbb. Ajkán meg a tó vendéglőben leveskét ettünk, mert mostanában olyat nem csináltunk.
Holnap is remek idő lesz, majd hívlak. Pakodról. Még 10 -felé! Aztán megdumáljuk.
Volt egy pár is beértem őket. Csutkás spÓrgéppel kísérte asszonyát egy kisebb gépen ült a jány.
Volt azok között több is amelyik mindent levadászik. De egészségükre!
Sok "lepkevadásszal" találkoztam ma én is az utakon.
Nna ugye, ártatlan vagyok mint a ma született bárány!
Egészségedre! Én tegnap estére szalonnáztam, csak úgy hagymásan palacsintasütőbe átsütve.
Első gondolatom az volt hogy összekeverted a pina.hu-t a Sevenfifty fórummal de aztán láttam hogy motoros a téma. Válaszolva a fő kérdésre: igen motoroztam, nem is keveset, sőt sokat! Most viszont szalonnasütés lesz úgyhogy még sörözni is muszáj lesz
Nagyon szép! Ha nem írtad volna korábban hogy Győr környékén jártok, akkor a kép alapján Erdély lett volna a tippem, esetleg Galyatető.
Na remélem qrvák, hogy ma mindenki a motoron volt, mert errefelé majdnem egymást értük hál Istennek! Épp most ment a '71-esen valami üres csövű natúr traktorhanggal , még így 300 méterről is süketített!
Most ezt látom:
Ugyanez vonatkozik arra is amikor elgázolt kutyát vagy macskát látok az úton. Az a szerencsétlen állat nem érdemelte volna meg, hogy ne legyen eltiporva?! Természetesen nem kell miatta balesetet okozni, de egy kis ráfékezés vagy egy dudálás és megy a dolgára!?
Ezt nem is lehet megérteni Józsi.
Így aztán alacsony költségvetésű túra lesz ha vízzel is elmegy a paci.
Viszont rajtam kívül is vannak a Badacsonyon vaddisznók!! A szomszédnak szépen meglett kapálva a szőlője , és pár napra rá a jellegzetes disznó lábnyomokat lehet látni a földön. Képesek idáig lejönni több kerítésen keresztül !
Azért ne legyünk abban biztosak, hogy ez így is történt mert a vadász úr ezt írja /bár lehet/ láttam már pár őzet , szarvast és itt a képet elnézve ez nagy valószínűséggel 1 beteg állat volt. A 3 gidát meg egy őz sem tudja felnevelni még a 2 őt is ritkán!
Nem tudom az ilyeneket megérteni, nincs egy csöppnyi beleérző képességük.
Nem tudom megérteni az ilyen alakokat. ha vadállatot látok megállok és megvárom amíg elmegy , legfeljebb rádudálok ha túl lassan mozdul. De nem vagyunk egyformák, vannak akik sakál-modorban élnek.
Megszomjazott a lovam! A csillagos. Megitattam.