Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pórólj!
Szedd össze a sörösüvegeket, vidd vissza, oszt má meg is lehet.
Hű bacca+ nagyon jó az a gép, az enyémen is vaj puha minden, de ha véletlen átülök rá néha napján, mondom basszus komááám...
Na szóval ezt jól nem találtam el.
Nem az egy '05-ös S2R de az is könnyebb és 30%-al nagyobb teljesítményű mint enyém, szerelőnk szerint a legjobb arany középút.
Olyan van Egair cimborádnak?
Hosszabb, magasabb, és ugye a dupla ccm ellenére könnyebb mint a mostanim.
A kasztni annál se nagyobb, vagy tévedek?
Ha vón pénzem ami nincs, akkor lecserélném egy 1.2esre de nem zsigára. De majd lesz abból is 10en éves azt majd jól veszek 1et.
Cseréld le egy Diavel-re. Az elég méretesnek tűnik.
Hát igen. Nekem a motorok 90%-a kicsi mármint a termetemhez, de nem bánom mindig nagyon szívesen kuporodom össze a kis blokkoson.
Van Neked motorod, nem is akármilyen.
Olyan Neked való méret.
A fehér gép egy aprilia caponoard, a sógoromé. Magas építésű, nekem nem ér le a làbam róla. A fűnyíró is az övé. Az se jó nekem.
Illetve háj...
Ha Zsótti! Olyan szép termetes mint egy zsiráf.
Halló Pityu!
Van ott egy fehér vas is, de közben nagyítva láttam hogy egy csinos digó gép.
Egy fűnyíró.
Miféle masina bujkál ott a fa mögött?
Mert most olyan névnapos szülinapos buli van. Ezért. Mert amúgy neeem!
Miért iszik?? Szomjas??!! Vagy csak megszokásból??
Pihen a technika, az "alkotó" még iszik.
Jó időt és jó egészséget és balesetmenteset a barangoláshoz. Majd írod mikor tudtok jönni, csak előtte 1 nappal szólj! Aztán majd beosztom, ahogy megbeszéljük. Fürdőruhát hozzatok!!
Szia Józsi!
Mozgalmasak a napok, egyrészt meló ezerrel ami nélkül nem lenne lehetőség a szórakozásra, hiszen ahhoz is pénz kell, azt meg a magamfajta csak úgy tudja előteremteni ha dolgozik mint a barom Közben azért összejött egy-két motorozós nap, sőt még egy buszkirándulás is, no meg kitartóan gyártom a terveket a későbbiekre, pl. lesz egy motoros túra Szlovákiába és Lengyelországba amihez már csak néhány napot kell aludni. Majd kereslek később, most úgy néz ki csak a nyár második felében tudunk találkozni. Néhány képet mutatok, a galériákhoz időm és kedvem nincs mostanában. Jó egészséget!
Adjon Isten jó napot rossz erkölcsű benzinpusztítók !!! Elhallgattatok mint a nyúlbogyó a fűben! Hol vagytok?!
A klasszikus: