Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Most másfelé tekeregtünk.
Voltál Józsinál is?
A nagy törzsfőnök a reggeli áldás után megnyalja a mutatóujját és karját a magasba lendíti, néhány másodpercre lehunyja a szemét majd így szól: uralkodó széljárás észak-északnyugati, páratartalom 61%, asztrológiai szempontból a Mars a Skorpiót erősíti, így arra döntöttem Keszthelyről nyugatra indulunk! Ezután hörpintünk még egy utolsót a kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teájából, elfújjuk az illatgyertyákat és felnyergelünk, majd fegyelmezetten várjuk az indulás vezényszavára!
Üdv az Uraknak!
Ha érdekel benneteket onnan már nincs messze a Kab-hegyi kilátó. Aszfaltos út, ezt lehet látni:
http://youtu.be/aZ96UFq9VCk
Amíg reggelizünk pl. addig eldöntjük merre! Aztán közéjük csapunk!
Ha ott leszünk eldöntjük Józsi, ha viszont még akkor keressük az utat az mind idő. A Earth-ön megnézem majd a megközelíthetőségeket és mentek el koordinátákat is, mert ezek a romok nem mindig adják oda könnyen magukat. Az a terep nekem ismeretlen és utasom is lesz, vagyis a magányos barangolásokkal ellentétben itt nem a "mindenáron megtalálni" elv érvényesül.

A bort is megkeressük István, valamit haza is kell vinni hogy legyen mit megkóstolni.
Szia István! A jó bor az bárhol jó! Csak elég nehezen találok , pedig elég gyakran keresek!
Viszont Nektek is szevasztok! Jók a dörgicsei borok arrafelé...
Megbeszéljük amikor itt lesztek, és oda megyünk! Van látnivaló bőven, még római-kori Limes- romok is Keszthelytől nyugatra a Balaton végénél.
Pálinkás szép napot Nektek!
Mindhárom jó, ha legördíted a lapot alól feljön Dörgicsei és a Szent András templom is.
Ez nagyon jó.
A világért se szólnék bele a program szervezésedbe, találtam viszont nem is nagyon messze 3 olyan helyet amit szívesen látnék. Balatoncsicsó felett van az egyik, de azon kívül még van másik kettő is a környéken, nézd meg a linket és ha téged is érdekel akkor majd látogassuk meg őket.
http://www.magyar-foldon.hu/cs...
Köszi előre is!
Szurkolok Neked, hadd keresd feszesre a buxát! Számítok , hogy jöttök lesz program szépen, majd megbeszéljük merre és hogy!
Ma már kétszer voltam javítani, úgyhogy ennyit a motorozásról... pedig a levelek nem mozdulnak olyan nyugodt idő van! A jövő hetem is fullos lesz, sőt egészen az azt következő hét derekáig ügyelek na de legalább jól megszedem magam és lesz mit elmotorozni Július közepén lehet találkozunk, de kereslek még addig!
Remélem ma mindenki motorozhatott aki akart, mert errefelé remek idő volt , lehetett menni a napsütésben!
Ha mulatunk, akkor mulatunk! Nem csak úgy szárazon!
Jó estét mindenkinek!
Mostanában csak gázolajat, de azt hordószámra
Itt még reggel esett, mire hazaértem addigra meg kisütött, azóta nyírom a füvet...
Jó estét Neked is! Itt elég furcsa, mert befelhősült, aztán még dörgött is, a Balaton nyugati vége igen bús képet mutatott de eddig nem esett még.
Idehaza, a délvidéken. Délután még gurultam is egy kicsit, mert hogy errefelé igen jó idő lett.
Hol vagytok rossz erkölcsű benzinpusztító nyaggatók!
Remélem szerencsétek lesz!
Hajrá !!! Jó étvágyat hozzá!
Ide holnaptól ígéri sz@r időt. Tegnap kerültem egyet a motorral még munka előtt, utána becsomagoltam. Majd a gyerekkel akarok egyet menni itt a környéken, ha túl lesz a vizsgáján.
Itt most teljesen jó, izzítom a grillt!