Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most, hogy beszéltek róla, kicsit nosztalgiáztam. Teszek is fel egy képet, a tesóm lányával, háttérben Pannonhalma.
Igazából minden érdekel, már alig várom!
Ha választani kellene akkor inkább az agyatlan meleg, pedig tudom az is fárasztó, viszont olyan idő se lenne jó mint amikor Te látogattál meg minket. Hátha valami köztes állapotot sikerülne kifogni.
Pl: Rezi
Döbrönte
Csobánc
Sümeg,
vagy pl. Tapolca várának maradványai.....stb!!
Nem veszélyes amiket leírtál, megkeressük mindet , ezeket még én sem láttam. De van még a tarsolyban , Zalavár pl. vagy vannak még ilyen helyek! Remélem nem lesz agyatlan meleg mert a Badacsonyra is fel kellene mennünk meg amit még megbeszélünk amikor itt lesztek!
Szép estét!
Józsi! A keresővel ránéztem azokra a romokra amikről szó volt a múltkor, nem teljesen pontos a link leírása de mindegyiket megtaláltam és távolság szerint szedtem sorba, a koordinátákat pedig elmentettem. Dörgicsén kettő is van, Kisdörgicsén van a romosabb de ott gyönyörű kilátás nyílik a Káli-medencére. Taliándörögdön nem bonyolult megtalálni, viszont amit Balatoncsicsóhoz írtak az inkább Szentantalfához esik közelebb, a műholdas képen úgy látszik könnyen megközelíthető. Az egész nem nagy kör (kb.80km) az egyik nálad töltött napba simán belefér, a másik napot rád bízom, a harmadikon meg indulunk haza, vagy Szigetvárra, de az még bizonytalan a munka miatt. Az érkezés napján majd csörgök hogy nagyjából mikorra érünk oda.
A hajtás nagy, de lélekben már félúton vagyok a Balaton felé!
Jó reggelt adjon Isten Laci!! Kezdd el a visszaszámolást!
Ne is ríjjál nekem itt, hiszen élsz mint a hal a parton!!
Agyon nem, de nem panaszkodom, hiszen ez a motorozás fenntartását biztosítja. No meg néha a családi kasszát is patronálni kell.
Nem, azon túl. Egész pontosan Hejcén, meg Regécen jártam. Az egyik a regéci vár, a boldogkőváraljai mellet meg csak elhaladtam. Vagyis csak mindkettő mellett csak elhajtottam. Az utak elég gatyák, de a céges autó bírja
Türelem Laci! Még nincs dél!
Adjon Isten szép jó napot Neked is! Szép vidéken jártál miközben még dolgozol is ! Agyon keresed közben magadat!
Üdv! Talán Tokaj?
Itt egyelőre tisztulásnak semmi jele, úgy tűnik ez a nap nem a kinti tevékenységeknek kedvez.
Üdvözlet az Uraknak!
Tegnap erre jártam: ( sajna munkából kifolyólag. reggel fél8-tól este fél10-ig )
Még várj egy kicsit ha ott is ennyire rohannak a felhők akkor kb . délre ki fog tisztulni, és lehet menni ! Bár nagy volt a felhajtás , csak kb . 1 centi eső esett. Ez a hülye szél azt is felszárította. Gondolom ilyenkor a chopperesek sem mennek , pedig a bazi nagy plexi vitorlájuk jelentős üzemanyag megtakarítást tenne lehetővé!
Jó reggelt! Az a baj hogy egy darabig megint nem tudok menni, ezt Zeusz is figyelembe vehetné amikor errefelé szórja a villámait. Nem tudom ki bosszantotta fel az öreget de nagyon csúnyán mondja a magáét, zeng tőle az ég
Nem baj, ma pihenőnapot tartok, terveztem korábban egy sátor tartó szerkezetet a hátsó doboz tetejére, várok még egy kicsit hogy megjöjjön a kedvem aztán lehet azt fogom megcsinálni
Szép napot Neked is Laci!! Az éjjel itt is leszakadt az ég egy darab Istennel, dörgött villámlott és szakadt az eső. Most már csak a szél tombol. és 18 fokos hőség van . Gondolkodom, hogy megyek egy kört, de tegnap mostam le a csillagrombolót, és sajnálnám összekenni! Észak felé elnézve még sötét felhők látszanak, ezért inkább maradok a csipámon!
Na kérem, tegnap elvégeztem az itthoni dolgokat, ma meg keltem időben és készültem motorozni, kellemes idő volt már a nap is szépen sütött, aztán hirtelen leszakadt az ég! De nem kicsit, nagyon! Szinte sötét van, mintha esteledne hát ne kapjak hülyét
A hangjára is emlészem, ritka szépen szólt az a lég-olajos, jól járt vele Zoli!
Hát ne is! !
A régire emlékszel még, így nézett ki:
nem
( a felesekről most em beszélünk! )