Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ordítottuk a KFT- től az " afrika" című számot többek közt.
De volt itt ilyen is:
Ez Kóspallag mellett készült.
Szia Józsi!
Az idén biztos nem, mert már arrafelé nem lesz menet. De jövőre nincs akadálya.
Ma még épp innen írok: M2 parkolója Váctól nem messze :-)
Ha akarod elküldöm a koordinátákat, a Szentantalfa melletti Szent Balázs rom bőven külterületen van és nehezen lehet megközelíteni, kb 5-600 méter séta. A dörgicsei egyszerű mert belterületen van, A taliándörögdi se túl kacifántos csak mi rossz irányból mentünk és összesároztuk egy kicsit a motort (nem mintha nem lett volna mindegy a szombati 350km-es szakadó eső után ) a falu felől van jobb út is, visszafelé ott jöttünk.
Néztem a képeket, nagyon jók.
Velünk az, igazi bohóc, de rossz szándékú idegenekkel nem éppen tapintatos...
Igen éppen ezen gondolkodtam, de nem tudja az ember előre, hogy mi várható! De jó volt úgy ahogy volt! Ha vasárnap jöttök, akkor nem esett volna! Rosszcsont szőrmók, jól néz ki ! Még mindig olyan játékos?
Kicsit később Ritt farmer és magasszárú Puma volt a menő
Egy héttel el kellett volna tolni a látogatást, bár nálad nem volt rossz idő azon a néhány napon, ma viszont kutyameleg volt
Jó éjt!
Baszki Józsi!
A matektanárnő felír egy példát a táblára.
Nagyon csinos, rövid szoknyát hord, és a nagy nyújtózkodásban a bugyija is kilátszik.
Megfordul, látja, hogy Móricka nagyon mozgolódik a padban.
- Na, Móricka, mennyi jött ki?
- Ennyi - mutatja Móricka a tenyerét -, de még jutott a padba is.
Azért vigyázz magadra! De nem tudom mit tudnának rajta műteni?!
Nekem sem volt 1974-ben motorosruhám, bányász gumicsizma és bársony, vagy bőrnadrág meg orkándzseki oszt jóvan!
Még fiatalon megfáztak az ízületeim a motoron, sajnos felelőtlen voltam és annak iszom a levét. Van olyan hogy hónapokig tünetmentes, aztán egyszer csak beáll és reggel alig birok elindulni. Néhány éve voltam orvosnál mert a duplájára dagadt, akkor úgy váltunk el a dokitól ha legközelebb bedurran műtét lesz a dologból, azóta viszont csak ezek a visszatérő fájdalmak vannak. A cipőm kimondottan futó cipő nem kis pénzért vettem, azon tényleg nem lehet spórolni.
Próbálj akkor valami vastag rugalmas talpú cipőt keresni, gondold át hogy a porc amikor futsz, hány kiló erővel (cca40) verődik egymáshoz!
Nekem a lépcsőzés nem volt megterhelő, nem véletlen szóltál többször is hogy lassabban ami változás volt az eddigiekhez képest az a termál, ezért gondoltam arra. A futásban az a jó hogy egy 5-10km-es táv felér egy jó szaunázással is. Szeretek bicajozni is, de Zarával az körülményes lenne.
Szép jó estét Nektek is!!
Nem Laci, hanem az a kiadós lépcsőmászás ! Onnan tudom, mert én is sokáig kínlódtam a bal térdemmel, és a porcerősítő a biciklizés és a Badacsony tetejére lépcsőzés, meg az a test meleg termálvíz helyrehozta! én egyébként javasolnám Neked a futás helyett a kerékpározást! (Nem a kerékenpározást!)
Akkor kedvezzünk az oldalnak és kattintgassunk!
Jó estét Józsi! Nem tudom hogy a termál az oka, vagy hogy kihagytam néhány napot, de úgy tűnik visszakaptam a jobb térdem. Kb 3-4 hónapja nyűglődök vele, két doboz porcerőt is elszedtem és a 15km-es távokhoz képest jó ha ötöt lebírtam futni. Tegnap először éreztem hogy valami történt mert nem jött a szúródó fájdalom, azt nem állítom hogy úgy bírtam szusszal mint Zara, de a térdem olyan mintha 10évet fiatalodott volna! Termál errefelé is van, vennem kell bérletet
Az oldal tulajdonosának a kattintások száma számít+ Neki az a jó, ha tombolnak !
Helló Józsi!
A józan észnek teljesen ellentmond, hogy hagyja az oldal üzemeltetője ezt a tébolyt ami néha itt megy.
Jó estét Neked is! Ne legyél ezen meglepődve. Elmebeteg és ápolt szinten "fórumozik 1-2 egyed. És a legszomorúbb az, hogy nem a szolgáltató törli a nemkívánatos egyedet, hanem csak az nem látja, aki nem hajlandó az ilyenek által képviselt "szintre" süllyedni.
Még annyit tennék hozzá, hogy -szerintem- az arculat váltás itt az oldalon a(z értelmi) színvonal drasztikus csökkenését is hozta. Nagyon sokan hátat fordítottak a SM.-nek. Szomorú, hogy az a néhány ember így letudta amortizálni az oldalt.