Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és esőben volt részünk akkor is.
No hátha Ti mégis megússzátok.
Nagyon ütős az Inazuma!
És ha már Zsámbék szóba került, 2014 május:
A céges motorosokkal tervezünk egy 3napos túrát, lesz benne egy kis Mátra, Dunakanyar, valamint a környék látnivalói, Turul emlékmű, Zsámbék romtemploma, Dobogókő... stb, az eső nem tart vissza
Miért gond az eső? Talán menni akartál valamerre ,motorral?? De egyébként is nem eső az csak víz!!
Na nézzük nekem működik-e a feltöltés, most szép tiszta a gép, de nem sokáig mert holnapra esőt mond a pesti ember... sőt a három napból kettő esősnek ígérkezik. Mondjuk már megszoktam, idén sokat áztunk.
Affenebele
Nem tudom megmutatni hogy az a most hol. Nem tölti fel a képet
Most.
A legtöbb telefon rendelkezik már emlékeztető funkcióval, az meg gondolom mindig nálatok van, így felesleges jegyzetfüzettel szaladgálni, sőt még hangjelzést is ad, hogy még csak fecnit se kelljen hordani "nézd meg a telefont!" felirattal
A ginko biloba tényleg jó, természetes kivonat nem gyógyszer, a páfrányfenyő leveléből készítik, amikor tanultam én is szedtem.
Megfogadom a tanácsodat Miklós! Vennem kell nekem egy jegyzetfüzetet a jövő héten! Mert ahogy veszem észre rövidül a sütnivalóm!
Bár eddig csak egyszer jöttem vissza, hogy becsuktam-e az ajtót?!!
Én jegyzetelni szoktam. Felírom 1 lapra, hogy milyen teendőim vannak, kik várnak rám, - csak is a maszek melók- mert máskülönben következetesen elfelejtem Ez van
No igen, bölcsebb biztosan! Csak éppen most szándékozom ilyen szenioroknak , vagyis ilyen vén f....szoknak való Ginkobiloba-tablettát használni, mert a memóriám néha csődöt vall, mikor hirtelen kellene valamire emlékeznem! Aztán beugrik!
Még annyira nem érzem de már egy kicsit jobban vigyázok mint mondjuk 10-15 éve, talán mértékletesebb lettem és bölcsebb...
Jó estét adjon az Isten ! Sajnos Laci én is öregszem, a fene essen bele, 20- 25 év úgy elsuhan , mint egy pillanat! A "csöpp unokám" nemrég volt pelenkás, és most már ugyanolyan magas mint én! De remélem Ti sem öregszetek!!! Ne is öregedjetek meg, mert nem éri meg, és azt is elárulom, hogy a 72 szűz sem vár minket!!
Szia!
Ezek szerint már 5éve volt... basszus de telik az idő, egyedül csak Józsi nem öregszik
Jó estét Urak, szia Laci!
2011. szept. 24. volt az a bizonyos túra. Jó kis kör volt.
Akkor mondjuk úgy hogy az első kiálló. Galyatető onnan még pár kilométer. Sacc/kb.
Jó estét Nektek is Laci ! A bal oldalt assszta össze, meg a térdemen a bal lábamon a nadrágot. De legközelebb kétszer is megnézem.
Kérdés hogy a "tetőt" honnan értelmezzük, van ott két kiálló is, anno a CB 500-as cimborákkal is voltunk ott, Zsoltit akkor ismertem meg, de azóta is voltam már ott néhányszor.
Jó estét Józsi! A lényeg hogy egészség legyen, szerencsére nem történt akkora nagy baj, főleg hogy hamar észre vetted, bár ha maga alá fröcsköl a gép az a hátsó kerék tapadását erősen befolyásolhatja, legközelebb majd kétszer megnézed és nem rutinból cselekszel.
Majd Te is megtudod, ha megéred ezt a kort, hogy már nem nagyon jár ott az ember esze , alig heti 1-2-szer !
Még galyatető előtt.
Nem hülye! Lenke. Idétlenke! Legközelebb odafigyelsz, nem a csajokon jár az eszed!
Szép jó estét nektek!! Hadd írjam ide a balfaszságomat, amit ma műveltem! A motorkának levettem a szelepdeklit, hogy megnézzem a hidro-tőkéket.
Kicseréltem az egyiket. majd össze! Aztán elindultam Tapolcára. Ahogy odaérek nézem a visszapillantóban , mintha füstfelhőt húznék?! No az történt , hogy a szelepdekli tömítést balfaszul tettem vissza elöl a leömlők felett kb 8 centi hosszban kívül volt a horonyból, mert nem odafigyelve raktam össze , és okádta az olajat a leömlőkre! Elfolyt majd 1 liter !! Ez van , ahogy vénül az ember úgy hülyül!
Üdv!
Ez úgy látom Galyatető panorámája, nagyon szép hely, nem véletlen van betervezve hétfőre, útban a Dunakanyar felé. Viszont én még meghagyom a záróképet őszre, sőt remélem kijutok még Erdélybe is az ezerarcú lombok világába...